Autor Tema: Otkrio sam novi zimski sport  (Posjeta: 10334 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Otkrio sam novi zimski sport
« Odgovori #30 u: 07 Studenoga 2006, 01:52:55 »
Šta??? na karting u Špansko???

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #31 u: 07 Studenoga 2006, 02:29:26 »
Citat: "penny_lane"
karting centar spansko....

http://www.kczagreb.hr/

ja htjela na to vec davno pa sam cackala po netu...ucinilo mi se da su sve stranice prilicno stare...nevermind
aj nek se javi ko bi iso pa da idemo zajedno  :joy:

pa zar ti nisam vec rekla da na to idem kada dodem u zg, preskupo  je samo poc na sat dva,
treba se tamo učlaniti...i ine pi*darje  :mrgreen:
..........na hladnom sjeveru

Offline vucko

• **
  • minja 636
« Odgovori #32 u: 07 Studenoga 2006, 10:01:03 »
Citat: "Gasho"
[smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

Ima i kod mene...
Da vam organizujem trku...

Ako je moguće voziti nešto dvotaktno od 125 ccm, ja dolazim sigurno! :joy:  Najozbiljnije ljudi, ajmo se dogovorit za ovo, što se mene tiče može i ovaj vikend sada...

« Odgovori #33 u: 07 Studenoga 2006, 11:38:04 »
Ajd dodjite ovaj vikend svi u Zg pa cemo otic :joy:

He he,pAx eto mozda i ja u petak subotu budem slobodan pa se mozemo potrkat 8) ,hehe i upoznat...ili jos ko penny Faber il ko jos :wink:
...

Offline pAx

« Odgovori #34 u: 07 Studenoga 2006, 13:39:00 »
ja sam za. molim te da mi ti i penny posaljete broj moba na pm.
ali prvo netko treba nazvat i pitat za cijene, ja cu poc ako su razumne  :mrgreen:

Offline pAx

« Odgovori #35 u: 07 Studenoga 2006, 14:33:34 »
OliveRRe, Faberu i Penny Lane i ostali koji su u ZGeu, evo ja upravo zvao i pitao ih:
Rade svakim danom od 9, vikendom od 10 pa dok se vidi  :lol:
Cijena:
mali kart (160ccm)/sporija staza  35kn = 5 min
veliki kart (270ccm)/brza staza    50kn = 5 min
za djecu (djecji kart)                   25kn = 5 min

i ne moze se kupit vise od 15-20 min odjednom (a nebi ni trosio vise)

Ja predlazem da uzmemo mali kart 10 min, pa kad smo se ustosili na malom, predjemo na veliki 10 min.
Tako cemo se ukupno vozit 20 min i potrosit 170kn.
Ja bih mogo petak iza rucka (oko 1 ipo, 2) ili subotu ujutro, prije ili poslije rucka.

I moramo sto prije saznat karting centre u Ljubuskom i ako ima u Crnoj Gori pa da to spojimo s nekim vikend-djirom  :D

A jos forumsko druzenje na paintball-u... A rafting u proljecu... A moto cross na Kupresu... pa tko je reko da u Dubrovniku (i okolici) nema zabave  :wink:

« Odgovori #36 u: 07 Studenoga 2006, 14:51:04 »
je idem 24-og... uzeću onaj kart koji bude brži i imo manji međuosovinski razmak
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline penny_lane

• *
  • ak zaljevam er5 bu izraso u gsx1400??
« Odgovori #37 u: 07 Studenoga 2006, 15:31:33 »
zivijo pax :notworthy:

drago i je da se organizacija tako brzo odvija.... :joy:

uf,smo da jos uvjerim fabera [smilie=doh]

:thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:
fAberOva zeKica

« Odgovori #38 u: 07 Studenoga 2006, 15:43:11 »
Citat: "pAx"
ja sam za. molim te da mi ti i penny posaljete broj moba na pm.
ahhhmmmm  :shock:   [smilie=lol]

ok idem i ja....neeš tiii..... :shock:

ćemo skupit ui motori.hr ekipu a?

« Odgovori #39 u: 07 Studenoga 2006, 15:59:00 »
Ok... da skratimo i nešto realiziramo... 24-og sad idem u zg... dakle taj vikend nas nekoliko može poć i nać se sa ostalim forumašima... kod mene u autu ima mjesta za 3 ljudi... povratak bi bio u nedjelju 26-og
Ja sa vama ili bez vas idem svakako u zg... vjerojatno i na karting  [smilie=lol]
--

Offline pAx

« Odgovori #40 u: 07 Studenoga 2006, 16:10:37 »
Citat: "SuperHik"
Ok... da skratimo i nešto realiziramo...

[smilie=lolroll] Ja idem preksutra i ima ti mjesta u mom autu...

A 24og ces morat ralici platit prvo da ti ocisti snijeg na stazi, sretno  :lol:

« Odgovori #41 u: 07 Studenoga 2006, 17:28:42 »
Citat: "pAx"

[smilie=lolroll] Ja idem preksutra i ima ti mjesta u mom autu...

A 24og ces morat ralici platit prvo da ti ocisti snijeg na stazi, sretno  :lol:

ne mogu preksutra :(
joj vidi stvarno... tek sam sad pogledo... na otvorenom je :(
a valjda će bit čisto!  :lol:
ili nek nabace zimske gume!!!  :lol:
--

« Odgovori #42 u: 10 Studenoga 2006, 19:40:13 »
Evo ode nastavljam na temu…razlog,da nepravimo okolo smecha sa off moto temama!Ako ko od nadleznih hoce ili smatra da je dobro(radi preglednosti) neka otvori ko novu temu,al ja mislim da nije potreba.

Evo lunjanjem po Zagrebu jedva smo se nasli I krenuli smo danasnje popodne ispuniti s jednim nezaboravnim dogadjajem!Tako je I bilo!
Penny,Faber,ja,Teo I Nikola(vas grodjanin I Teov prijatelj,Nikola slabo pamtim imena,ak nisi Niko sorry-al Nikola je velika legenda isto)e,nas 5 se sastalo na karting stazi u Spanskom.Neki su kasnili…hehe

Najprije smo poceli s kartom od 160ccm I 5.5 ks…
I voznja je bila zakon,stvarno smo se uhodali nakon 2 kruga I odma pozeli power slidati!!!u UUUU uuu koji osjecaj,yamasaki HVALA sta si nas uputio,stvarno pravi zimski sport!Powerslide je zakon ako ste vozili auto sa zadnjim pogonom I onda ga kontrolirate lipo,a guza bjezi,nezaboravan je osjecaj to raditi na stazi kad ti je guza 3 cm od podaa ides 60km/h…
Tu smo opicili I jednu trku…necemo govorit rezultate da nebi ispalo da sam umisljen

Zatim smo krenuli na nesto jace…270ccm I 9.5ks!
Al nakon 10ak krugova I sa jacim ja sam skuzio da stvarno netreba ni dirat kocnicu,tako da sam zadnje krugove odvozio sa papucicom gasa do poda,I stvarno je upalilo,puno je bolje!Tu sam malo osto za Nikolom I Teo al taman kad sam otkrio cari staze I ulovio ih dundo Stef je iziso s crvenom zastavom!

Vremena sa laptimera...samo slabo se vidi...aj pogodite ko je bio 1.???hehe

Mi smo se vrtili oko 45-46 sekundi,dok je rekord staze 40 s i napravio ga je neki  Nizozemac,a profesionalno je 43 sekunde...eto jesmo dobri za 1.put?????  8)

Evo I ekipa je na mjestu,jos bi samo izdvojio naseg dunda Stefa..stari je legednda ziva,bari maloljetnice,zahebaje se s nama ko da je na nasoj raziini a I mestar je od kartinga!!

Na kraju malo da potegnemo veze,spomenuli smo mu Belohradskog,al cjena je I dalje ostala ista…Tako da smo se dobro istrosili u malo vremena,170kn po osobi,za 20 min voznje…al mogu rec samo jedno---nije mi zao ni kune!!!!I jedva cekam da ekipa odozdo dodje sad ubrzo,nadam se da cemo otic na trku,jer je stvarno bilo super!

Zao mi je sto nisu imali vece kartinge,tj. Jace,jer Faber je osto van konkurencije,naime karting nije ino snage povuc njegovu kilazu pa smo ga prali po svakom pravcu ko da stoji na mjestu!!

Moram jos pohvalit I Penny koja se super snasla I oprala svog dragog par puta!!Valjda mu je htjela dokazat da je stvar u kilazi!

I na kraju jedan super bolid 125ccm,exkluzivne slike bolida od Belohradskog,u pripremi za prvenstvo!

I malo Teove promidzbe...

Toliko od mene,bilo je lijepo i nezaboravno,sjetili smo se i vasssss....POZDRAV :joy:
...

« Odgovori #43 u: 10 Studenoga 2006, 23:08:05 »
Vidim da ste se lijepo proveli,ja odoh sutra na jedno sat,ako budem imo para da mi netrebaju, mozda  i vise

« Odgovori #44 u: 11 Studenoga 2006, 17:45:08 »
:joy:  odlično je bilo!!!!
hehhe ona mala kubikaža je dosadna bila na ravnici,al zato ova veća rula!
stvarno treba probat!

a kako me samo nosilo u zavoju..
akako je penny pošla past travu  [smilie=lol]