Evo ode nastavljam na temu…razlog,da nepravimo okolo smecha sa off moto temama!Ako ko od nadleznih hoce ili smatra da je dobro(radi preglednosti) neka otvori ko novu temu,al ja mislim da nije potreba.
Evo lunjanjem po Zagrebu jedva smo se nasli I krenuli smo danasnje popodne ispuniti s jednim nezaboravnim dogadjajem!Tako je I bilo!
Penny,Faber,ja,Teo I Nikola(vas grodjanin I Teov prijatelj,Nikola slabo pamtim imena,ak nisi Niko sorry-al Nikola je velika legenda isto)e,nas 5 se sastalo na karting stazi u Spanskom.Neki su kasnili…hehe

Najprije smo poceli s kartom od 160ccm I 5.5 ks…
I voznja je bila zakon,stvarno smo se uhodali nakon 2 kruga I odma pozeli power slidati!!!u UUUU uuu koji osjecaj,yamasaki HVALA sta si nas uputio,stvarno pravi zimski sport!Powerslide je zakon ako ste vozili auto sa zadnjim pogonom I onda ga kontrolirate lipo,a guza bjezi,nezaboravan je osjecaj to raditi na stazi kad ti je guza 3 cm od podaa ides 60km/h…
Tu smo opicili I jednu trku…necemo govorit rezultate da nebi ispalo da sam umisljen

Zatim smo krenuli na nesto jace…270ccm I 9.5ks!
Al nakon 10ak krugova I sa jacim ja sam skuzio da stvarno netreba ni dirat kocnicu,tako da sam zadnje krugove odvozio sa papucicom gasa do poda,I stvarno je upalilo,puno je bolje!Tu sam malo osto za Nikolom I Teo al taman kad sam otkrio cari staze I ulovio ih dundo Stef je iziso s crvenom zastavom!
Vremena sa laptimera...samo slabo se vidi...aj pogodite ko je bio 1.???hehe

Mi smo se vrtili oko 45-46 sekundi,dok je rekord staze 40 s i napravio ga je neki Nizozemac,a profesionalno je 43 sekunde...eto jesmo dobri za 1.put?

?
Evo I ekipa je na mjestu,jos bi samo izdvojio naseg dunda Stefa..stari je legednda ziva,bari maloljetnice,zahebaje se s nama ko da je na nasoj raziini a I mestar je od kartinga!!

Na kraju malo da potegnemo veze,spomenuli smo mu Belohradskog,al cjena je I dalje ostala ista…Tako da smo se dobro istrosili u malo vremena,170kn po osobi,za 20 min voznje…al mogu rec samo jedno---nije mi zao ni kune!!!!I jedva cekam da ekipa odozdo dodje sad ubrzo,nadam se da cemo otic na trku,jer je stvarno bilo super!
Zao mi je sto nisu imali vece kartinge,tj. Jace,jer Faber je osto van konkurencije,naime karting nije ino snage povuc njegovu kilazu pa smo ga prali po svakom pravcu ko da stoji na mjestu!!
Moram jos pohvalit I Penny koja se super snasla I oprala svog dragog par puta!!Valjda mu je htjela dokazat da je stvar u kilazi!
I na kraju jedan super bolid 125ccm,exkluzivne slike bolida od Belohradskog,u pripremi za prvenstvo!
I malo Teove promidzbe...

Toliko od mene,bilo je lijepo i nezaboravno,sjetili smo se i vasssss....POZDRAV