dan2(subota)
DDK
Put prema petrovoj

oduševljena lica kad su nam boli iglicu u ruku

Naravno…klopa J

ssss, Faber, Penny_lane, Nienna

dan3,4(ned,pon)
...nakon DDk skrasili smo se kod mene u stanu da mi se Faber malo odmori J...
dan5(uto)
...no,vec u utorak smo bili spremni za Osijek.
Natovarili samo jedan ruksak planirajuči ostati samo dan-dva,da Faber obavi svoj godišnji posjet, a da ja konacno vidim taj grad o kojem sam toliko slušala.
Oko otprilike 13h bili smo potpuno spremni za polazak. Prema autoputu za slavonski brod krenuli smo iz heinzlove. Imali smo sreće sto se gradskog prometa tiče, jer nije bilo gužve, ali smo ko za inat morali stat na svakom semaforu.
Nakon naplatnih kućica stali smo na prvoj benzinskoj da nadopunimo rezervoar sa 8litara.
jedva smo docekali tu čistu ravnu slavonsku cestu.
Brzina se polako počela dizat iznad dozvoljenog, jakne su se malo napuhale, a tijela pognula tražeći zaklon od divljajućeg zanosa vjetra _lol_
bilo je lijepo...ali kratko je trajalo. Stali smo na otprilike drugom odmoritu od zagreba.bilo mi je cudno sto smo stali,ali sam sutila,misleci da mora na wc ili da jednostavno sjednemo na kavu.ali nikako nisam ocekivala da se nakon 40 km toliko umorio_lol_hajde_ko prizna,pola mu se prasta_lol_.no...za prvi put je cisto u redu.nije lako odrzavat brzinu od oko 160km/h sa prtljagom i bez ikakve zastite.
dakle,sjeli smo popit kavu i malo odmorit.tek nakon puno glupiranja i telefoniranja bili smo spremni za dalje.
ponovo smo stali nakon Xkm zapalit cigaretu...
tokom daljnje voznje predivnom ravnom cestom,u jednom trenu je motoric stucnuo buneci se jer je ostao bez benzina,pa je trebalo htno ukljucit rezervu.stali smo odmah na provj benzinskoj i natocili 11litara_do vrha.
odlucili smo i malo sjest i opet popit kavu.nas put se moze nazvat i "degustacija kave na cesti A3"..putem nazad moramo isprobat i odmorista s druge strane ceste_lol_
nakon naplatnih kucica u slavonskom brodu,dalje prema osijeku krenuli smo nekom malom cesticom kroz sela do vrpolja,pa skrenuli gore prema dakovu.nismo se vise zaustavljali po kavama jer nas je poceo hvatat mrak i hladnoca pa smo laganim tempom_voznje po propisima_nastavili prema odredistu.Faber je pomno pratio ogranicenja i znakove pored ceste jer je cesta kroz sela bila prilicno losa i prljava, a i bilo nas je strah zbog djece i zivotinja.do osijeka smo se zaustavili samo da provjerimo jesmo li na pravom putu,jer smo na toj cesti prvi put, a i nismo se 100% pouzdali u onu...to je slavonija,tu je sve ravno.
...bla...i tako smo oko 8 navecer,promrzli,gladni i umorni sretno stigli u Osijek!!!
ko bi reko,u osijeku smo taman naletili na dane piva.prvo i najvaznije...0.5 l osijeckog- 5 kn,te dobri koncerti(koji..?)...nije cudo sto smo u zg krenuli tek u nedjelju_lol_
hm...nikud bez piva...:no:

dan6(sri)
odlucili smo posjetiti Vukovar.
Za pocetak,voznja do tamo je bila komedija,jer je faber morao,jos prije izlaska iz os stajat svakih 50 metara,popravit jaknu,kacigu...ovo ono.

no kad smo krenuli...cini mi se da smo brzo stigli jer cesta nije nesto problematicna,a ravnice su barem meni bile prilicno ljep prizor pa sa se zabavljala promatrajući okolo dok se faber zabavljao prestizanjem traktora i kombajna.
Ulazak u Vukovar

tamo smo malo prošetali Dunavom…i poslikali lokalne zanimljivosti, žao nam je bilo sto nismo uspjeli kontaktirati Brunu(motori.hr) jer smo time bili zakinuti za druženje i vodica koji bi nam bolje pojasnio sto je sto… pa eto…samo slike

i to je to…povratak u Os. Gdje smo uskoro nekom slučajnom slučajnošću naišli na «Crnu noć» (motori.hr)
(žao nam je što se nismo sletili do bilja…NHF)te zatražili broj od «Sssss» (motori.hr) kojoj smo banuli u posjet, koji se pretvorio u veselo druženje nekolicine nas…
ja, fric i faber

sssss i njezin mačak….

fric i faber…

lud mačak.._lol_

posljedice ddk _lol_ sssss i ja

Ostale fotke od te večeri će nažalost ostat neobjavljene zbog…recimo cenzure J
I tako je došlo do nagovora da ostanemo još koji dan…
U petak smo prisustvovali nadasve zanimljivom sastanku «mk Osijeka» u prostoru zvanom «mali teatar».

...
I kasnije svi zajedno zaružili u tvrđi na nekom koncertu…

???u Faberovom stilu… J

pa eto jos malo slikica iz osijeka

subota....donji miholjac tj-Blanje sa ekipom iz mk osijeka
oko 12-1 smo se okupili na benzinskoj

ovako je izgledala jedna strana parkiralista

ambijent...

posljedice toga sto su fric i faber pokusali lec na neki starinski krevet...rezultirale su krsem ispod njih.
ovo je njihov pokusaj da srede stvar

nesto se kuhalo u kotlu...a mi nazalost nismo ostali dovoljno dugo da to i probamo

krajolik...

fric,ja,faber

neki ljudi iza konja, konj, tomislav, fric i faber

e,ljudi,sta mislite koliko ova mrcina ima kubika???

nedjelja:povratak...
nagovorila sam fabera da se vratimo u zagreb nekim drugim putem.dakle,ajmo se spustit preko pozege na novu gradisku...i jupi..prelazimo preko slavne krndije.nije mi vise bilo tako zabavno kad sam cijelom krndijom slusala kako faber psuje sve po spisku,a naslo se tu svetaca,i slicnog...lol.dakle cesta je u tom pravcu...hm...neopisiva. no kad smo se nasli sa nasim dragim misterom foruma-strasilom i njegovom dragom,raspolozenje se malo diglo

. i tako smo cjeli dan lagano putovali autoputom prema zagrebu...i to bi bilo to...