A meni je sa NRG ovako: došo tamo, pojam nemam i vratilo me jerbo je Laske naguro da ide 77 km/h. I naravno, nije zinuo kad sam išo, a ja baš i ne pratim zakonske piz.., ovaj novosti. Onda meni Laske & Haris stave 2 (!!!) prstena, jerbo da sa jednim opet ide prebrzo! I stvarno, sa 2 ide 40... Ali !!! preko Vojnovića, full gas, samo što klip ne izleti, a ide 40... ljudi se zgledaju, koji ovo luđak turira jadnog skutera, srećom MUP-a nema blizu, a grijanje se popelo na 2/3...
Pitam na tehničkom koji je to kazin, ako sa tvorničkom blokadom ide preko 55 (uputa im je da 55 JOŠ PROLAZI!! Imam tu uputu ako nekoga zanima) a sa dvije blokade je totalno ludilo, što imam činit? Smiju se i kažu: isto što i drugi, stavi, digni, pa opet stavi... meni odma padne na pamet nešto drugo "stavi, skini, pa kad opet zatreba opet stavi"... Sve skupa ovo i jest nalik na to!! Jest da neke luđake treba ograničiti, skuter NIJE isto što i motor, (zato se i ubijaju sa skutera!) ali ovo je zaista preglupo!! Istina, meštri su došli na svoje, stavi-skini, 120 do 150 kn... puta broj skinutih blokada = velka lova..... državi k... od toga, jer to nije POSO, nema tragova od te rabote, niti će vlasnik priznat da je "afito" blokadu samo za tehnički...
dUbO