Autor Tema: S BLOKADOM I BEZ NJE  (Posjeta: 5682 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

S BLOKADOM I BEZ NJE
« u: 27 Lipnja 2006, 13:02:07 »
Evo da i ja otvorim temu. Vidim burnu raspravu na elektricnim blokadama pa me zanimaju iskustva, kako vam je skut isao s blokadom a kako bez, sto ste sve mjenjali prilagodjavali i sl.
Moj bivski skut peugot je nakon skidanja blokade totalno zivnuo (po satu cak 95) samo sto je valjcice trebalo mjenjat svako malo (nakon x kilometara jedva se vukao po putu).
Trenutno vozim skut koji nakon skidanja blokade jedva na velikoj nizbrdici uspije uhvatit 65.

Re: S BLOKADOM I BEZ NJE
« Odgovori #1 u: 27 Lipnja 2006, 13:28:32 »
Citat: "cancy"
Evo da i ja otvorim temu. Vidim burnu raspravu na elektricnim blokadama pa me zanimaju iskustva, kako vam je skut isao s blokadom a kako bez, sto ste sve mjenjali prilagodjavali i sl.
Moj bivski skut peugot je nakon skidanja blokade totalno zivnuo (po satu cak 95) samo sto je valjcice trebalo mjenjat svako malo (nakon x kilometara jedva se vukao po putu).
Trenutno vozim skut koji nakon skidanja blokade jedva na velikoj nizbrdici uspije uhvatit 65.

Malo ti se zagušio... prvo svjećica, karburator... auspuh... dimi li? Jeli 50 kubika ili sa kitom 70?
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

kikooooo

Re: S BLOKADOM I BEZ NJE
« Odgovori #2 u: 27 Lipnja 2006, 14:55:12 »
Citat: "cancy"

cancy - polako ali sigurno  :D  :D  ja sam kupio neki dan nrg-a i svi mi ode na forumu kažu da dignem tvorniču blokadu i stavim električnu, pa ću tako i napraviti jer ode je ekipa iskusna i sigurno znaju šta govore...  [smilie=motor]  [smilie=motor]  [smilie=motor]

S BLOKADOM I BEZ NJE
« Odgovori #3 u: 27 Lipnja 2006, 14:58:35 »
Pazi ti kome ode vjerovat... :mrgreen: ...ode nikad neznas jel ko ozbiljan :P  :lol:
...

S BLOKADOM I BEZ NJE
« Odgovori #4 u: 27 Lipnja 2006, 16:24:41 »
Ma ne treba meni elektricna blokada, posaljem starog na tehnicki i nece ni primjetit da je bez blokade  :mrgreen:  :mrgreen:
Ma dobro on ide po ravnu samo ga uzbrdica ubi. Imam nesto jace u planu pa me ovaj puno ne opterecuje. :D  :D

NENO
« Odgovori #5 u: 27 Lipnja 2006, 20:23:13 »
blokade su tu prvenstveno radi zakona , znači one se bu našem smislu skidaju i vozi se bez njih ...
blokade je potrebno staviti za tehnički pregled osim ako vam netko od roditelja baš dobar s nekim na
tehničkom pregledu ono ... ja imam peugeota , baš da može ići sa skinutim blokadama 95 nema teorije . a nisi rekla koji sad imas skut , otprilike svi bi trebali ići oko 80 , jedino od sporijih motora
ide baotian , i malo brži yamahe koji idu 70-75 kako koji model npr..neos serijala .
jedino ako ti na sadašnjem skutu nisu skinute sve blokade ...  pozz  [smilie=snooty]  [smilie=think]
AUTO VUÈA ©KORPION METKOVIÆ 091/883-4866

S BLOKADOM I BEZ NJE
« Odgovori #6 u: 09 Srpnja 2006, 18:57:14 »
A meni je sa NRG ovako: došo tamo, pojam nemam i vratilo me jerbo je Laske naguro da ide 77 km/h. I naravno, nije zinuo kad sam išo, a ja baš i ne pratim zakonske piz.., ovaj novosti. Onda meni Laske & Haris stave 2 (!!!) prstena, jerbo da sa jednim opet ide prebrzo! I stvarno, sa 2 ide 40... Ali !!! preko Vojnovića, full gas, samo što klip ne izleti, a ide 40... ljudi se zgledaju, koji ovo luđak turira jadnog skutera, srećom MUP-a nema blizu, a grijanje se popelo na 2/3...
  Pitam na tehničkom koji je to kazin, ako sa tvorničkom blokadom ide preko 55 (uputa im je da 55 JOŠ PROLAZI!! Imam tu uputu ako nekoga zanima) a sa dvije blokade je totalno ludilo, što imam činit? Smiju se i kažu: isto što i drugi, stavi, digni, pa opet stavi... meni odma padne na pamet nešto drugo "stavi, skini, pa kad opet zatreba opet stavi"... Sve skupa ovo i jest nalik na to!! Jest da neke luđake treba ograničiti, skuter NIJE isto što i motor, (zato se i ubijaju sa skutera!) ali ovo je zaista preglupo!! Istina, meštri su došli na svoje, stavi-skini, 120 do 150 kn... puta broj skinutih blokada = velka lova..... državi k... od toga, jer to nije POSO, nema tragova od te rabote, niti će vlasnik priznat da je "afito" blokadu samo za tehnički...
dUbO
ko laže koza, lažem i ja...