Autor Tema: Jos samo malo...  (Posjeta: 11144 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jos samo malo...
« Odgovori #45 u: 28 Srpnja 2006, 14:39:11 »
Citat: "teyo"
stavi kasko ako nisi.. i ko ti brani da predjes granicu i protegnes noge yamahici  :mrgreen:  isla sam do budve tamo najdalje, ali od onoga sto vidjeh vecinom bi tamo samo istinski kamikaze razvlacili motore  :mrgreen:

Nisi pokusala voziti pun gas do Budve?
Pa onda ti nije bilo zanimljivo!  :evil:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Jos samo malo...
« Odgovori #46 u: 28 Srpnja 2006, 15:29:18 »
Citat: "teyo"
stavi kasko ako nisi.. i ko ti brani da predjes granicu i protegnes noge yamahici  :mrgreen:  isla sam do budve tamo najdalje, ali od onoga sto vidjeh vecinom bi tamo samo istinski kamikaze razvlacili motore  :mrgreen:

Pa namjeravao sam da predjem granicu ali me u zadnja dva dana nesto oko zeza pa ne mogu mrdnut :(

...ali zato kada krenes od Budve ka Podgorici... da vidis sta je kamikaza 8)  :mrgreen:

Jos samo malo...
« Odgovori #47 u: 28 Srpnja 2006, 20:28:23 »
Bez uvrede i loših primisli, ali CG je domovina kamikaza, iako je to preblag izraz! Kako tamo itko više vozi neznam! Trebali su svi do sada izginuti... Ipak, jedna od najluđih vožnji bila je na Velikoj plaži u Ulcinju!!
ko laže koza, lažem i ja...

Jos samo malo...
« Odgovori #48 u: 28 Srpnja 2006, 21:36:26 »
Kad si ti poslednji put vozio po CG...

Jos samo malo...
« Odgovori #49 u: 28 Srpnja 2006, 21:39:32 »
Uf, ne pitaj... moguće za tvoj prvi rođendan ili nešto kasnije, ali do 80 i neke sam bio tamo koliko i amo! Na Luštici sam se doživotno i spetljo...
ko laže koza, lažem i ja...

Jos samo malo...
« Odgovori #50 u: 29 Srpnja 2006, 07:47:02 »
Citat: "dUbO"
Bez uvrede i loših primisli, ali CG je domovina kamikaza, iako je to preblag izraz! Kako tamo itko više vozi neznam! Trebali su svi do sada izginuti... Ipak, jedna od najluđih vožnji bila je na Velikoj plaži u Ulcinju!!

Vozio si jet ski na plaži u Ulcinju?  :lol:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Jos samo malo...
« Odgovori #51 u: 29 Srpnja 2006, 09:43:01 »
Citat: "dUbO"
Uf, ne pitaj... moguće za tvoj prvi rođendan ili nešto kasnije, ali do 80 i neke sam bio tamo koliko i amo! Na Luštici sam se doživotno i spetljo...

Dobro ja sam počeo da vozim moju prvu Yamahu '81, možda smo se i sreli...
Pa valjda se od tada nešto i promijenilo, prošlo je samo 25 godina...
Što se tiče Luštice, to je moje omiljeno mjeato za kupanje, odmor i bježanje od stvarnosti. Mislim na plažu Mirište, ako znaš gdje je. Kako se tek sve to tamo promijenilo za samo zadnjih 5-6 godina, nemaš pojma. Sljedeći put kada budeš dolazio u tazbinu, javi... :thumbsup:

Jos samo malo...
« Odgovori #52 u: 29 Srpnja 2006, 22:19:40 »
Citat: "Vuka"

Nisi pokusala voziti pun gas do Budve?
Pa onda ti nije bilo zanimljivo!  :evil:

ne, nije  :(  pogotovo ne kad je u jednom nepreglednom zavoju stajao autobus, u drugom neki stari mercedes... ili stado krava na ulazu u tunel... ili barikade i murija na sve strane jer sam uletila malo nakon mafijaskog obracuna u budvi, di je neki SL odletio u zrak  :mrgreen: