Mali, ali tehničar !

I motor je čisti cross, nije enduro !!!!
Da je velik, nije, a trenutno je još i niži jer je odvojen zadnji amortizer od motora,, pa je samo plastika zadnjeg kraja naslonjena na gumu. Sada izgleda velik kao APN !

Ali, narast će on, samo mu treba poticaj !!!

Kada te i ako put bude naveo kroz Mikulić City u Konavlima, javi, pa da ti moja sestra otvori garažu u kojoj spava "zvijer" !!!!
Kada ga dovedem u grad i "stavim na noge", ponosno ću ga prezentati. čak se mislim spojiti i alnaser (treba promijeniti dvije žice i staviti akumulator), iako mi to nije toliko "napeto" !!! Ovjes svakako mislim nekako omekšati, a onda uliti gorivo i to je to !
Sada sam registrirao quad i mislim se s njim malo glupirati, pa se nemam vremena baviti crossom, ali brzo će i on doći na red. Zato je i cijena takva, ne bi li se netko drugi pozabavio s njim. Uglavnom za cca. pola sata posla i nula kuna ulaganja (ako se ima netko da brzinski zavari jedan obični željezni nosač na dva mjesta i pojača ga eventualno i povisi, da motor bude još malo viši) ! Iskreno, ja ne bih ništa kemijao posebno po ovjesu, nego u dogledno vrijeme i kako financije to dopuštaju upasovao i naprijed i nazad ovjes od nekog KTM-a, Yamahe ili Kawasakija, ima ih po oglasnicima uvijek. E tada bi to bio komplet uživancije za male pare, i motor bi bio dosta viši !