Autor Tema: ORION 250  (Posjeta: 6082 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
ORION 250
« u: 25 Travnja 2011, 09:49:33 »
Prodajem manji cross motor ORION 250, 2008 godina !
Idealan motorić za ulazak u svijet crossa, malen i jednostavan za održavanje. Gume su 19"/16"  i NOVE su !  Upravo napravljen servis (ulje Motul 15-50), komplet zadnja kočinica NOVA (poluga kočinice, opleteno crijevo, kočioni cilindar, kočiona kliješta, disk pločice, glicerina).
Motor je licenca Honde XR 250, 250 ccm, 4T, zračno hlađenje, pouzdan i jeftin za održavanje. Na lageru imaju svi dijelovi za motor, okvir i ovjes, po jako povoljnim cijenama !
Motor se nalazi u Konavlima, gdje se može i probati !
Cijena samo 6.000 kn ! Moguća zamjena ili otplata u ratama !
Kontakt na pp, može i sms na mob 099/723-1895
Slike šaljem na mail jer mi ovdje nešto "šteka" sa postavljanjem istih ! :misli:
Eto.

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
Odg: ORION 250
« Odgovori #1 u: 11 Svibnja 2011, 11:41:24 »
Nova cijena : samo 700 Eur !!!!

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #2 u: 31 Svibnja 2011, 12:13:33 »
Moguća zamjena za razno :big_smile:, skuter ( 50ccm, PX 200...), tehničku robu,.......

« Odgovori #3 u: 01 Lipnja 2011, 08:49:47 »
Molu li drva za ogrjev

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #4 u: 19 Rujna 2011, 08:16:29 »
Opet mi je aktualna prodaja !
Cijena je sada prava akcijska : "daj koliko daš i vozi !"  :big_smile:
Nemaju ni "KONZUM", "TELE 2", ni svi skupa ovakvu akciju !! [smilie=lolroll] [smilie=lol]

Offline Nix

« Odgovori #5 u: 20 Rujna 2011, 21:09:12 »
koliko je (ne)ozbiljan za neku zabavu tamo po stazi ili za enduro po brdu?
Free Rider

Tetkica racing team

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #6 u: 20 Rujna 2011, 21:31:16 »
koliko je (ne)ozbiljan za neku zabavu tamo po stazi ili za enduro po brdu?

Dimenzijama manji, ali ni najmanje neozbiljan. Najveći nedostatak po meni je što je malo pretvrd ovjes, sve drugo prolazi. Najbolja strana mu je što s litrom goriva voziš  i voziš ! Mašina mu nije jaka, ali je zato "peri-deri", a dijelovi su su zaista jeftini za taj motorin !
Mislim da je bolji po brdu, nego po stazi, jer mi se na zadnjoj doradi staze skokovi čine previsoki za ovako tvrdu amortizaciju, ali dok  letiš po zraku ionako imaš drugih misli u glavi !!! :big_smile:
A nisam ga ni pogledao zadnja  2-3 mjeseca, moram ga dovesti u Grad na doradu i da malo probam omekšati amortizaciju ! Oni neki po zagorju su stavljali ovjes od KTM-a na njega, a neki su kombinirali od Kawasakija i Yamahe, ja sam samo vozio i vozio, padao i dizao se !!! :mrgreen:

Offline Nix

« Odgovori #7 u: 21 Rujna 2011, 22:34:54 »
aj reci neku cijenu da ti ne bi 100 kuna  :big_smile:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #8 u: 22 Rujna 2011, 07:52:56 »
Moram ga dovesti u grad i zavariti i pojačati nozač zadnjeg amortizera. Ne da mi se sada ići u Konavle po njega i odvesti u firmu da mi to čovjek napravi, a u garaži trenutno nemam mjesta ni za šibicu ! Dok to ne napravim, ne mogu ga voziti, pa ću gledati to riješiti što prije !
Cijena je simbolična : 3.800 kn, ili 3.000 kn da sam dovedeš motor ugrad i zavariš taj nosač.

Offline Nix

« Odgovori #9 u: 22 Rujna 2011, 21:40:16 »
Ne budeš li se javljao na mobitel neš ga nikad prodat  :tongue3: zvo sam te danas dvaput. Jeli to model cross ili enduro? jer gledo sam onako po slikama cross para baš jebeno mal  :think:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #10 u: 22 Rujna 2011, 22:52:58 »
Mali, ali tehničar ! :tongue1: I motor je čisti cross, nije enduro !!!!
Da je velik, nije, a trenutno je još i niži jer je odvojen zadnji amortizer od motora,, pa je samo plastika zadnjeg kraja naslonjena na gumu. Sada izgleda velik kao APN ! :mrgreen:
Ali, narast će on, samo mu treba poticaj !!! :big_smile:
Kada te i ako put bude naveo kroz Mikulić City u Konavlima, javi, pa da ti moja sestra otvori garažu u kojoj spava "zvijer" !!!! :big_smile:
Kada ga dovedem u grad i "stavim na noge", ponosno ću ga prezentati. čak se mislim spojiti i alnaser (treba promijeniti dvije žice i staviti akumulator), iako mi to nije toliko  "napeto" !!! Ovjes svakako mislim nekako omekšati, a onda uliti gorivo i to je to !
Sada sam registrirao quad i mislim se s njim malo glupirati, pa se nemam vremena baviti crossom, ali brzo će i on doći na red. Zato je i cijena takva, ne bi li se netko drugi pozabavio s njim. Uglavnom za cca. pola sata posla i nula kuna ulaganja (ako se ima netko da brzinski zavari jedan obični željezni nosač na dva mjesta i pojača ga eventualno i povisi, da motor bude još malo viši) ! Iskreno, ja ne bih ništa kemijao posebno po ovjesu, nego u dogledno vrijeme i kako financije to dopuštaju upasovao i naprijed i nazad ovjes od nekog KTM-a, Yamahe ili Kawasakija, ima ih po oglasnicima uvijek. E tada bi to bio komplet uživancije za male pare, i motor bi bio dosta viši !

Offline Nix

« Odgovori #11 u: 23 Rujna 2011, 21:20:26 »
moram ja to vidit uživo
pošto često labam kod punice u karasovićima neće mi bit teško skoknut do Mikulići citya  :heat: :big_smile:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #12 u: 05 Studenoga 2011, 17:33:58 »
Pošlo ! :good2: