Ne ne...hehe.
Mislio sam da je nešto teže bilo,rekli mi na servisu da je matična i naplatili mi diagnostiku 250kn a ništa nisu napravili,nisam vjerova, i nije mi se isplatilo to popravljat i davat par tisuća kuna kako su mi na servisu rekli, i odnio sam jednom obiteljskom prijatelju informatičaru koji je otvorio i odma vidio u čemu je problem.
A ja sam i pretpostavio da je to,jer sam naša na jednoj dobroj stranici laptop review od mog laptopa i pisalo je da imaju često problema sa tim kontaktom unutarnjeg konektora za punjač na matičnoj ploči.I kad je ovaj otvorio pogleda je i stvatrno je to bilo.
U ove serije a70 i a75 toshiba to je jako jako čest problem.Inače izuzev tog za laptop piše da je makinja

Kradu ovi po servisima da je to sramota.Odma me zvali i rekli da treba cjelu matičnu ploču mjenjat...ma katastrofa.Ja nisam htio i onda mi dijagnostiku naplatili 250kn,a laptop su držali 3 tjedna kod sebe.

Osim toga,prije na jednom drugom servisu sam došao s istom pretpostavkom da je to,i oni su mi rekli da je punjač,i platio sam novi punjač 800kn...

I radilo je opet al gubio se kontakt,onda sam iša opet i oni da je matična ploča...uf.
Eto već sam im 1000kn dao,popušio sam jednu prevaru al viče neću.
Sad laptop radi super i nadam se da će nastavit.Ako ga i ne prodam,ostavit ću ga mojima kad dobijem novi tako da mi nije preša.
Samo dobivam za koji mjesec novog iz amerike(u pola cjene nego ode) pa ovog prodajem.