Autor Tema: Toshiba satellite a75  (Posjeta: 3614 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Toshiba satellite a75
« u: 24 Ožujka 2008, 14:06:52 »
Prodajem laptop Toshiba satellite a75,star 3.5 godine,kupljen u Americi,očuvan,ALI ima problem s napajanjem,tj konektorom(internim) koji je problem cijeloj seriji a toshibe,te se ne može upaliti,više info na PM

Procesor 3.06MHz
512 RAM-a
60GB memorije
15.4"

cijena-sitnica,1800kn :mrgreen:
(novi je bio 13000kn :thumbsdown:)
091 722 33 24  Ruf mich an  :yes:

...

Odg: Toshiba satellite a75
« Odgovori #1 u: 25 Ožujka 2008, 00:38:07 »
te se ne može upalit?? :think: :doh: [smilie=lolroll]

« Odgovori #2 u: 26 Ožujka 2008, 13:41:39 »
kupit će ga neko da mu figura na stolu... :thumbsup: :klanjase: [smilie=lolroll]

« Odgovori #3 u: 13 Lipnja 2008, 19:09:37 »
Sprdajte se vi  ;D

Nova cijena je 2500 kn. :baeh:
Laptop je popravljen,samo je trebalo zalemiti jedan kontakt  :P

Jedina mana je kraj baterije,koju ja i ne koristim jer mi većinom laptop na radnom stolu doma radi uključen u struju,laptop na bateriji radi 25 minuta...

Kilometražu,tj broj radnih sati laptopa možete pogledat u statistici foruma,jer je većinom radio onoliko koliko sam visio po forumu  :thumbsup:

...

« Odgovori #4 u: 13 Lipnja 2008, 19:55:07 »
ako "odlemiš" taj kontakt, jel ide za 1800?  [smilie=lol] [smilie=lol] [smilie=lol]
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #5 u: 13 Lipnja 2008, 20:50:23 »
Ne ne...hehe.
Mislio sam da je nešto teže bilo,rekli mi na servisu da je matična i naplatili mi diagnostiku 250kn a ništa nisu napravili,nisam vjerova, i nije mi se isplatilo to popravljat i davat par tisuća kuna kako su mi na servisu rekli, i odnio sam jednom obiteljskom prijatelju informatičaru koji je otvorio i odma vidio u čemu je problem.
A ja sam i pretpostavio da je to,jer sam naša na jednoj dobroj stranici laptop review od mog laptopa i pisalo je da imaju često problema sa tim kontaktom unutarnjeg konektora za punjač na matičnoj ploči.I kad je ovaj otvorio pogleda je i stvatrno je to bilo.
U ove serije a70 i a75 toshiba to je jako jako čest problem.Inače izuzev tog za laptop piše da je makinja :thumbsup:

Kradu ovi po servisima da je to sramota.Odma me zvali i rekli da treba cjelu matičnu ploču mjenjat...ma katastrofa.Ja nisam htio i onda mi dijagnostiku naplatili 250kn,a laptop su držali 3 tjedna kod sebe. :thumbsdown:
Osim toga,prije na jednom drugom servisu sam došao s istom pretpostavkom da je to,i oni su mi rekli da je punjač,i platio sam novi punjač 800kn... :evil:
I radilo je opet al gubio se kontakt,onda sam iša opet i oni da je matična ploča...uf.
Eto već sam im 1000kn dao,popušio sam jednu prevaru al viče neću.
Sad laptop radi super i nadam se da će nastavit.Ako ga i ne prodam,ostavit ću ga mojima kad dobijem novi tako da mi nije preša.

Samo dobivam za koji mjesec novog iz amerike(u pola cjene nego ode) pa ovog prodajem.
...

« Odgovori #6 u: 29 Lipnja 2008, 11:11:54 »
računaj prodan  :thumbsup:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #7 u: 29 Lipnja 2008, 14:34:27 »
Kud si ovo pisao,ja imao isti i odjednom prestane raditi  :shock: idem ga sad trazit po kontejneru za smece

« Odgovori #8 u: 29 Lipnja 2008, 22:34:25 »
Ako ga nađeš evo ti link i samo ovo napravi:
http://www.laptoprepair101.com/laptop/2006/01/28/toshiba-satellite-m35x-a75-power-jack-problem/
A stari ovo je najjači laptop koji sam vidio,baš je rađen ruski,ko tenk je...

Cura mi dobila novi fujitsu siemens,napucan sa modemom 2.2,a ima 2GB rama,240MB memorije,i nema neke razlike u brzini da primjetim,je da je njen noviji al to je sve što ga čini boljim.
Ja s mojim lovim 3 wirelessa od susjeda,ko lud sam surfa besplatno cjelo ovo vrijeme s mojim,i sad donjela ona svog i nema teorije ulovit nijednu mrežu..
Toshiba Ima odličan wireless,znam da sam lovio 100m udaljenu mrežu i surfao,i cjeli je čvrst nekako,ovaj fujitsu nov a ko da se raspada.
...