Po meni nije problem u offu neko u offu odredjenih clanova, komentari ljudi koji su potpuno neupuceni u temu o kojoj se debatira. Ukoliko user ( da jebiga, samo elita koji ima love ) ne posjeduje motor nemoze se logirati, ok lagat uvjek mozes.
Mi hrvati jako volimo pametovati i to se nemoze promjeniti. Premalo slusamo starije i pametnije pa se onda gubi ozbiljnost foruma. Forum je za razbibrigu ali ipak okosnica vecine tema mora biti pozevana sa rotama i ljudi koji pisu ovdje moraju biti "bikeri".
Jedni sto sam primjetio ( neki stariji to mogu reci i za mene ) da nova internet-moto kultura je na sceni zbog lokanja i "parenja" a ne zbog motora kao takvih i normalno je da pokrecu teme "Da li vise volite blitvu ili spinat?"
Svake godine se pojavljuju nove struje koje preuzimaju forum i prilagodjavaju ga svojim zeljama, jebiga, evolucija. Osobno meni se neda vise pisati. Nakon nekoliko godina proveden ih na razlicitim forumima procito sam sve teme i reko svoje misljenje, bezboj puta se posvadjo forumasima i sad sam vec umoran. Mozda je vrijeme za neke nove snage...