Autor Tema: Kako dalje?  (Posjeta: 5414 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Kako dalje?
« Odgovori #15 u: 04 Kolovoza 2007, 13:31:50 »
Sto ljudi sto cudi!! Neki su za ostale teme a neki protiv....Nemoze se svima udovoljit,ali ako se mi međusobno svađamo i pluvamo onda nema smisla cijeli ovaj forum a ne ostale teme!!! Ja vas nikako nemogu shvatit,na forumu postoje pravila kojih se treba pridrzavat!! Mozda treba nesto u pravilima nesto nadopunit i malo postrozit i sve moze funkcionirat kako treba ............. ako cemo ih se pridrzavat.
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

Offline f6

« Odgovori #16 u: 04 Kolovoza 2007, 13:39:37 »
Predlažem da se kao i na motori.hr napiše upozorenje za gluposti i da se toga pridržavamo, tj. da na prvu banamo pizdarije. Osjetit ćemo kad je vrijeme popustiti. Ali dok se ne vrati red i način.....
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #17 u: 04 Kolovoza 2007, 13:45:47 »
Slazem se s f6  :thumbsup:

Sorry!! :)
« Zadnja izmjena: 04 Kolovoza 2007, 14:07:03 od spaVe »
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

Offline f6

« Odgovori #18 u: 04 Kolovoza 2007, 13:56:48 »
taj nije pisao u ovoj temi  [smilie=shrug]

« Odgovori #19 u: 04 Kolovoza 2007, 20:41:00 »
Mislim da je f6 u pravu. a sto se tice ostalih tema mislim da ih nebi trebalo brisat, jer kao sto je vec navedeno i tu ima zanimljivih tema iako nisu moto. A isto tako mislim da ostale teme nisu i nebi trebale bit poligon za off-topic, i tamo bi trebalo upozorit i na brzinu banirat. Moje osobno misljenje, iako cu se slozit sa svime sto moderatori naprave.
Svi smo mi bickery

« Odgovori #20 u: 04 Kolovoza 2007, 21:00:40 »
ma neću se opće zamarat! ugledajte se na motori.hr  :thumbsup:

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #21 u: 04 Kolovoza 2007, 21:44:35 »
Što se registracije novih članova tiče postoji mod uz pomoć kojeg je registracija na forum moguća samo uz pozivnicu nekog od članova, znači nešto kao preporuka (slično kao registracija na Gmail).
E sad volio čut mišljenja o tome jer se neću zajebavat sa ubacivanjem moda i kodiranjem pa da onda ispadne da to ne valja.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #22 u: 04 Kolovoza 2007, 21:55:48 »
Po mome :mrgreen:...to je prevelika zajeb@ncija...
Mene je to iznerviralo na g mailu!

Ja bi ostavio kako je,jer kako je vec neko rekao,veci problem cine sadasnji clanovi foruma!

A nekom ko je manje informaticki pismen,mislim da bi ovo bio jos jedan dodatan problem pri registraciji na forum...
...

Offline pAx

« Odgovori #23 u: 04 Kolovoza 2007, 21:57:32 »
slazem se s Oliverom, nema potrebe za pozivnicama... i ako netko ne pozna nikoga a zeli se uclanit sto onda, jel to znaci da on nije dobrodosho?

« Odgovori #24 u: 04 Kolovoza 2007, 22:15:25 »
Slažem se sa Paxom,imali smo takvo što prije na SS forumu...velika zahebancija...
ali imam jedan savjet..odnosno..o tome se već bilo govorilo...da se zabrani pristup Ostalih tema onima koji ne žele Ostale teme na forumu...tako da ih se makne sa opcijom...i lijepo oni mirni..ne vide ih...
dakle razmisli o ovome!
ja sam da se tiu ljudi maknu iz ostalih tema  :thumbsup:
« Zadnja izmjena: 05 Kolovoza 2007, 11:58:47 od Faber »

Offline ivy

• **
  • fazer 600
« Odgovori #25 u: 05 Kolovoza 2007, 14:15:00 »
slažem se sa f6, kao uvijek  :mrgreen:
međutim oliver, ne stvaraju pomutnju stari članovi , već novopećeni. evo koliko pratim forum , nigdje nisam pročitala da se svađa baš ona stara ekipa du foruma.
neki red i način mora bit, kao i međusobno poštivanje
do vam Bog zdravlja, za pamet  je kasno

« Odgovori #26 u: 05 Kolovoza 2007, 16:41:34 »
Ive nisam ni mislio na stare clanove,one kad sam i ja dosa na forum-onda je bila idealna atmosfera!
Mislio sam na trenutne clanove,ove sto su sada na forumu,ukljucujuci i tebe i mene...
A to sto ce neko doc,on ce odma prihvatit trenutnu atmosferu,ako je ozbiljna ozbiljnu,ako je ne...ne...
Ma ljudi nema problema sta vam je  :thumbsup:
...

Offline ivy

• **
  • fazer 600
« Odgovori #27 u: 05 Kolovoza 2007, 17:49:51 »
ma znam, samo raspravljamo bože moj...  :thumbsup:  bez obzira na sve, mislim da će se situacija smiriti sama od sebe. jednostavno treba igrnoritati ljude koji  te živciraju i gotovo, a administratori će rješavati ostalo  :mrgreen:
do vam Bog zdravlja, za pamet  je kasno

« Odgovori #28 u: 20 Kolovoza 2007, 11:40:41 »
Po meni nije problem u offu neko u offu odredjenih clanova, komentari ljudi koji su potpuno neupuceni u temu o kojoj se debatira. Ukoliko user ( da jebiga, samo elita koji ima love ) ne posjeduje motor nemoze se logirati, ok lagat uvjek mozes.

Mi hrvati jako volimo pametovati i to se nemoze promjeniti. Premalo slusamo starije i pametnije pa se onda gubi ozbiljnost foruma. Forum je za razbibrigu ali ipak okosnica vecine tema mora biti pozevana sa rotama i ljudi koji pisu ovdje moraju biti "bikeri".

Jedni sto sam primjetio ( neki stariji to mogu reci i za mene ) da nova internet-moto kultura je na sceni zbog lokanja i "parenja" a ne zbog motora kao takvih i normalno je da pokrecu teme "Da li vise volite blitvu ili spinat?"

Svake godine se pojavljuju nove struje koje preuzimaju forum i prilagodjavaju ga svojim zeljama, jebiga, evolucija. Osobno meni se neda vise pisati. Nakon nekoliko godina proveden ih na razlicitim forumima procito sam sve teme i reko svoje misljenje, bezboj puta se posvadjo forumasima i sad sam vec umoran. Mozda je vrijeme za neke nove snage...

Svakim danom sve sam blizi vretenastoj ribi

Offline f6

« Odgovori #29 u: 20 Kolovoza 2007, 15:01:19 »
Da, ali i stare snage zaslužuju "svoj mali dio svemira". Možemo ga nazvati i starački dom, svejedno, ali da možemo na miru razgovarati o čemu želimo  :thumbsup: