Autor Tema: Livno  (Posjeta: 1998 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

niksa

Livno
« u: 07 Kolovoza 2006, 13:00:15 »
Slike sve govore
samo cu napisati rutu: DU,Ploče, Vrgorac; Zagvozd, Šestanovac; Aržano , Livno
Subota Livno,Šuica, Kupres Livno
nedjelja povratak preko Tomislavgrada , Posušja Ljubuškog (svratili na Kravice) Metkovica a dalje onom dosadnom cestom punom čeha, Poljaka i ostalih kojima nije vruce voziti se 40 km/h i usput razgledati.

kako sam ja išao u petak popodne a ostatak ekipe u subotu imao sam malo više vremena za stajanje pa sam napravio nešto slika.
u subotu sam napravio mali izlet do Kupresa eta da prikratim vrijeme dok stigne ekipa

eto da ne duljim evo slika  

negdje Zagvozda

Aržano
SUSRET

Kupres

eto to bi bilo to
Matko ima ostatak slika  

Livno
« Odgovori #1 u: 07 Kolovoza 2006, 21:07:25 »
ajde.. lijepo ste to odvozili... pitam se jeste li bili umorni pri povratku?

niksa

Livno
« Odgovori #2 u: 08 Kolovoza 2006, 09:19:10 »
ne nije bilo tako vruce  a to je samo nekih 250 km

Livno
« Odgovori #3 u: 08 Kolovoza 2006, 16:09:17 »
Aji gusta,koje rute si izabra,majko mila,al zakon...a ova ruta Vrgorac-Sestanovac...majko mila strava,cesta iza Zagvozda,nebi tamo prosa motorom,sirina trake metar ipo,a nije rjetko da ti i sleper naleti po onim okukama brzinom od 80-90km/h,uzas jedan...al najjaci krajolik,kad idem u Zg ova prva ruta mi je bas nekako u srcu,nekako je "naska"!!!Zakon
Zakon tura :D
...

Livno
« Odgovori #4 u: 08 Kolovoza 2006, 20:33:17 »
Svaka čast,čuo sam da su neki čak išli s motorima u čavoglave na koncert  :thumbsup:  :peace:
ONO racing motorsport

niksa

Livno
« Odgovori #5 u: 09 Kolovoza 2006, 07:29:26 »
Citat: "OliveRR"
Aji gusta,koje rute si izabra,majko mila,al zakon...a ova ruta Vrgorac-Sestanovac...majko mila strava,cesta iza Zagvozda,nebi tamo prosa motorom,sirina trake metar ipo,a nije rjetko da ti i sleper naleti po onim okukama brzinom od 80-90km/h,uzas jedan...al najjaci krajolik,kad idem u Zg ova prva ruta mi je bas nekako u srcu,nekako je "naska"!!!Zakon
Zakon tura :D

e baš da šleper vozi 80-90 tom cestom
cesta jest uska ali samo majiim dijelom a svojim vecim djelom je super za vozit pogotovo jer nema prometa