Autor Tema: hrvoje nije vise s nama  (Posjeta: 4836 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

hrvoje nije vise s nama
« u: 30 Srpnja 2006, 23:56:51 »
HRVOJE V., 30-godišnji motociklist iz Sukošana, smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 2,30 sati na D 8 Jadranskoj magistrali kod Prosike, nedaleko Pirovca, priopćila je jutros šibenska policija.

Nesreća se dogodila kada je motociklist, koji je upravljao "hondom" uz korištenje zaštitne kacige, izgubio kontrolu nad upravljačem na ravnom dijelu ceste, udarivši u rubnik od kojeg se odbio i s motorom pao na kolnik. Motociklist je podlegao zadobivenim ozljedama na mjestu nesreće tijekom pružanja liječničke pomoći.

pocivao u miru
:)

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #1 u: 31 Srpnja 2006, 08:36:12 »
počivao u miru

Offline f6

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #2 u: 31 Srpnja 2006, 09:01:58 »
RIP

I u Splitu je u nedeljno jutro, 30.07.06. u 05.15 poginuo vozač maxi scootera. Radi se o Hrvoju Mulanoviću, 25. godišnjaku rodom iz Dubrovnika. Na semaforu nakon  izlaza iz tunela kroz Marijan, tip je došao s autom s desne strane i proletio kroz crveno. Nesretni mladić je na mjestu preminuo.
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #3 u: 31 Srpnja 2006, 09:05:47 »
Počivali u miru!!!
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #4 u: 31 Srpnja 2006, 10:24:10 »
Grozno je cuti ovakve vijesti.  :cry:  ...
Cigo

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #5 u: 31 Srpnja 2006, 15:25:26 »
Ne znam sto reci... zao mi je. Pocivali u miru!

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #6 u: 31 Srpnja 2006, 17:38:06 »
A što ćeš dodati?? Svaki dan odnese nekoga, pa da je i najoprezniji... Možda ovo: smanjite brzinu, mislim da je to jedino preostalo, barem dok je ovako vruče i zagušeno, vozači su malo neuračunljivi.
Jadna mladost, oni koji tek počinju život, oni koji trebaju Hrvatskoj! Možda bi Hrvatska, da ih zaštiti, trebala propisati zatvorsku kaznu onima koji obore motociklistu oduzimanjem prednosti!! Da o visini novčane kazne ne govorim, najvišu moguću, da proda auto i plati je!!

Počivali u miru, Bože čuvaj one koji su, iako ne čine ludosti, ugroženi od drugih koji ih "ne vide".
ko laže koza, lažem i ja...

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #7 u: 01 Kolovoza 2006, 08:36:23 »
Dubo, zar se tebi nikad nije dogodilo da ne vidiš nekog kad skrećeš?
Malo i ovi mali mopedisti zezaju... Da me prelaze s desne strane namjerno bih namotao na njih pa neka se snalaze...
Ima ljudi koji su cijeli život oprezno vozili i onda u jednom trenutku dekoncentracije im se dogodi neka nesreca...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #8 u: 01 Kolovoza 2006, 10:16:49 »
nek mu je laka crna zemlja...
nedavno sam se vratio iz Francuske, i ne mogu vam opisat koliko sam bijesan na te motocikliste tamo... vozio sam auto, ali oni su nenormalni, toliko preticu s desne strane, toliko bezobrazno voze da sam zamalo 2 pokupio... sreca pa gledam i mrtvi ugao s desne strane...
pazite da budete vidjeni moto kad vozite, i da vidite auto kad vozite...

One world 2 wheels

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #9 u: 01 Kolovoza 2006, 16:50:35 »
Vuka, ne zvuči ti nevjerovatno: nije mi se dogodilo da ne vidim motocikl koji ima prednost!!! Dapače, (možda jer sam na motoru puuuno godina?) posebnu pažnju i susretljivost pokazujem prema motociklu, ostavim mu mjesta, znajući koliko je jadan i osjetljiv i da ga samo takneš.
Naravno, o ludima koji dođu s desna - nema priče! Njih ne smatram motoristima nego budalašima koji prave cirkus od ceste. I štete jako svima koji pristojno i normalno vozimo, jer nas vozači trpaju u isti koš! Da, kad bih mogao smečit mu motor, a da ludonju ne ozlijedim, stvarno bih i ja to pokušao! Još da ga i policija dobro rebne zbog gluposti i riskiranja glave! Ali, nekako NIKAD policajca da ga ulovi u tome trenutku...

P.S. vožnja po južnoj Italiji - kao ovo gore što kaže po Francuskoj! Sve ludo i to totalno... Italija inače ima crtu, sjever - jug, tolike su razlike da to nije isti narod i ista zemlja!

Neka ovih par rijeći budu oproštaj sa kolegama kojima je netko oduzeo prednost ili koji su vozili prebrzo. I opomena drugima. S nadom da će jednog dana biti bolje i manje nesreća.

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #10 u: 01 Kolovoza 2006, 19:35:09 »
:shock:  i vi ste svi njega poznavali?? a ja nikad čuo..pa ko je to? :oops:  :(

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #11 u: 01 Kolovoza 2006, 19:59:57 »
Faber, tvoj kolega, dvoje tvojih kolega. Zar ih moraš poznavati, da ti ih bude žao? Ili da ih pozdraviš, volili su motor kao i svi mi drugi...

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #12 u: 01 Kolovoza 2006, 20:01:50 »
a tooo....
a onda ok!

Offline aurellie

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #13 u: 01 Kolovoza 2006, 20:46:33 »
Pokoj mu duši. Ali motoristi svakodnevno ginu i budemo li RIP-ali svima forum će se pretvorit u groblje.

The machine spirit is with me!

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #14 u: 01 Kolovoza 2006, 22:27:39 »
hrvoja sam poznavao, kao i meni dragi ljudi iz splita i zadra.
i meni je teško bilo pogotovo kad su me zvali i obavijestili.
ja neću više postati ikakve nesreće, samo sam htio podijelit tugu.
a u biti uvijek je važno izvuć pouku.
biti što više oprezan.
:)