Autor Tema: Suzuki Split  (Posjeta: 23396 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline SS

Suzuki Split
« u: 19 Srpnja 2006, 10:07:04 »
Da li neko ima kakva iskustva sa Suzuki servisom u Splitu ili što zna?

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
Suzuki Split
« Odgovori #1 u: 19 Srpnja 2006, 10:16:25 »
Nekako mi se cini da bi tu Matija trebao biti kompetentan, obzirom da vozi nov opaki Suzuki M1800R kojem trebaju redovni servisi u garantnom roku.

Offline SS

Suzuki Split
« Odgovori #2 u: 19 Srpnja 2006, 10:27:19 »
i meni je redovan servis na 5000 km ali mi se ne radi baš u dubrovniku

Suzuki Split
« Odgovori #3 u: 19 Srpnja 2006, 10:30:59 »
ne mora znaciti da je u Du sve tako lose. Ne znam ni ko ga radi, ni gdje je.....ali znas kako ribari govore za Mljet (tamo ima ribe, ali je daleko) A oni na Mljetu govore da je riba negdje drugdije. Nikome doma ne valja....
mcho racing company

Offline emirharley

• http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
Suzuki Split
« Odgovori #4 u: 19 Srpnja 2006, 11:19:44 »
Ne znam da li ima ili nema dealer u Dubrovniku, ali jednostavni servis moze uraditi i polupismeni mestar, tu nema nikakve mudrosti, zini-pljuni, hocu reci kakva je mudrost promijeniti ulje i filtere. Ja bih bio sretan da ima bilo kakav OVLASTENI H-D dealer/servis u Sarajevu da ne moram radi budalastine ici u Zagreb (2 X 400 km + spavanje). Znaci, budi sretan da imas u DU bilo sta i cuvaj lovu za druge stvari, tj. ne putuj nadaleko ako nije prisa (presa).

Suzuki Split
« Odgovori #5 u: 19 Srpnja 2006, 11:54:41 »
prvi servis 1000 km napravio u Slade, samo ulje, filter, i opći pregled šarafa i vijaka.
drugi na 6000 km sigurno u Split Euronet, ili Dudo Zagreb   :|

Suzuki Split
« Odgovori #6 u: 19 Srpnja 2006, 12:08:25 »
Citat: "emirharley"
Ne znam da li ima ili nema dealer u Dubrovniku, ali jednostavni servis moze uraditi i polupismeni mestar, tu nema nikakve mudrosti, zini-pljuni, hocu reci kakva je mudrost promijeniti ulje i filtere.

a vjerotno je bitno radi  pečat u knjižici, barem u garantnom roku...
Citat:

Ja bih bio sretan da ima bilo kakav OVLASTENI H-D dealer/servis u Sarajevu da ne moram radi budalastine ici u Zagreb (2 X 400 km + spavanje). Znaci, budi sretan da imas u DU bilo sta i cuvaj lovu za druge stvari, tj. ne putuj nadaleko ako nije prisa (presa).

a ja mislio da motoristi jedva čekaju da odu na koji duži djir :wink: :)

Offline aurellie

Suzuki Split
« Odgovori #7 u: 19 Srpnja 2006, 12:16:05 »
Ne znam da li ima ili nema dealer u Dubrovniku, ali jednostavni servis moze uraditi i polupismeni mestar, tu nema nikakve mudrosti, zini-pljuni, hocu reci kakva je mudrost promijeniti ulje i filtere. Ja bih bio sretan da ima bilo kakav OVLASTENI H-D dealer/servis u Sarajevu da ne moram radi budalastine ici u Zagreb (2 X 400 km + spavanje). Znaci, budi sretan da imas u DU bilo sta i cuvaj lovu za druge stvari, tj. ne putuj nadaleko ako nije prisa (presa).

To mogu i sam doma napravit, samo bez pečata. Samo što ja nemam običaj na svom motoru izgrebat sve, proglodat tu-i-tamo šaraf i zaboravit zavit pokoji šaraf kad promjenim pločice. A što sam dosad vidio, uskoro ću i gume sam mjenjat, jer dosad sam promjenio 2 seta i felge mi sliče kao da na njima skakaju miši koji jedu željezariju.

The machine spirit is with me!

Suzuki Split
« Odgovori #8 u: 19 Srpnja 2006, 12:38:21 »
aurellie... ne prosipaj gluposti samo da nešto napišeš!!! svi servisi se trebaju radit u ovlaštenom servisu ili nema pečata,s time ni garancije! kakve veze tvoja priča ima sa svim ovim???

ja bi te osnovne servise ipak u gradu radio... ali svakako nadgledo, da ne bude, promijenio, a nije ili slično...
nešto više, valjda je split ipak malo ozbiljniji što se suzukija tiče :wink:

http://www.suzuki-hrcdudo.hr/
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline emirharley

Suzuki Split
« Odgovori #9 u: 19 Srpnja 2006, 14:09:06 »
Zar je uopce potrebno naglasavati da serviser mora biti ovlasteni, dakle imati pecat ovlastenog servisera, ako govorimo o novom motociklu? To se valjda podrazumijeva. Ja smatram da u garantnom roku nema zaje*ancije, tako da kada sam rekao "uradi to u Dubrovniku" smatrao sam da taj posao treba odraditi OVLASTENI serviser ukoliko postoji, a te inicijalne izmjene ulja i filtera nisu neka mudrost za uraditi.

2fjaka:  na put i opcenito na dugi put idem(o) kada nam je gust i kada to zelimo, a ne radi glupog servisa u Zagreb u mjesecu oktobru ili novembru, odnosno u januaru ili februaru kada se spremamo za novu sezonu. Nisu servisi samo u ljetnim mjesecima.

Offline aurellie

Suzuki Split
« Odgovori #10 u: 19 Srpnja 2006, 14:12:32 »
Nisam dobro pročitao...zapelo mi za oko sa polupismenim mestrima, pa ostatak valjda nisam ni vidio  :D

The machine spirit is with me!

Suzuki Split
« Odgovori #11 u: 19 Srpnja 2006, 14:39:21 »

2fjaka:  na put i opcenito na dugi put idem(o) kada nam je gust i kada to zelimo, a ne radi glupog servisa u Zagreb u mjesecu oktobru ili novembru, odnosno u januaru ili februaru kada se spremamo za novu sezonu. Nisu servisi samo u ljetnim mjesecima.

100% sam znao da ces spomeniti te zimske mjesece  :wink:  :) ma znam kako je to kada nesto moras, a ne da ti se...
a sto se tice nas i zimi bez problema do Splita se dodje (samo da nema bure i kiše)
samo zafrkano je ako i ne mozes doci do servisa sa motorom (kvar) nego trebas prikolicu...

2SS
Što Slade nije ispunio ocekivanja ili ne zna nesto napraviti ?

Suzuki Split
« Odgovori #12 u: 19 Srpnja 2006, 17:53:35 »
Ne razumijem sto to Slade nece napravit za razliku od ostalih servisa.Ako je normalan servis u pitanju,znaci ulje i filter,moze ga moj sin od 3 godine uradit.Sladin pecat vrijedi isto ko i Dudov.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Suzuki Split
« Odgovori #13 u: 19 Srpnja 2006, 17:59:33 »
za prvi servis stvarno ti nije potreba prevaljivat dalek put, osim ako i ti ne smatras da je mokosica preko svjeta. za drugi servis se vec moze razgovarat, ali ovo sto ti NiksaRR govori je potpuno u pravu! ulje i filter svaki serviser zna promjenit a od toga se sastoji prvi servis koliko ja znam!stoga... :wink:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline SS

Suzuki Split
« Odgovori #14 u: 19 Srpnja 2006, 23:24:13 »
hoće slade i zna,ali ga treba molit i neobadan je,ne da mu se. na 1000 sam napravio u dbk, na 1500 mi otpala poluga mjenjača(toliko o provjeri vijaka). Na 2500 mi izbacio antifriz,naime bilo ga je 3 decilitra viška. Mislim da na 6000 idem u zg jer su i splićani totalni fjakuni. Sad prije puta za češku vodim motor na pregled(uglavnom zategnutosti vijaka) kod penda, a na povratku stajem u duda. Sve radi pečata......