Autor Tema: ULJE PO GUMI  (Posjeta: 6487 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ULJE PO GUMI
« u: 15 Srpnja 2006, 10:17:27 »
Sinoć vozim preko oko 10 manje kvarat vozim preko Raca put Slanog nekih 120 kad vidim na suprotnoj strani nekakav motor i netko maše rukom da stanem.Okrenem se kad neki momak s Runnerom WXR.Uglavnom da neduljim pitam ga što je bilo,da mu se u sred vožnje ulje odnekud izlilo po zadnjoj gumi i naravno da je pao.Na sred Raca,dobro je prošo.Uglavnom da mu nije ništa,vidio sam da je malo šepao.rekao je da sam ja drugi od sto auta koji su prošli da sam se zaustavio.
Nisam imo pojma da se ulje baš tako može izliti i to po sred zadnje gume.Na šipci šipci od ulja na mašini je pokazivao da nema nimalo ulja.A gore je negdje ispod filtera pustio,jer sam vidio da je i filter masan.Ili semering pošo ili nešto drugo.Uglavnom momak je dobro prošao što se sve moglo dogoditi na toj dionici-ravnici,jer znamo kako se vozi preko Raca.
ONO racing motorsport

Offline aurellie

ULJE PO GUMI
« Odgovori #1 u: 15 Srpnja 2006, 10:36:32 »
Kako je izgledao VXR, ili lik koji ga je vozio, jeli znas. U zadnjih tjedan dana, 3 lika su kupila runnere, jedan fxra dvojica vxr200...
 :roll:

The machine spirit is with me!

ULJE PO GUMI
« Odgovori #2 u: 15 Srpnja 2006, 11:27:17 »
Jedino logično mi je da mu je prskalo kroz čep na karteru... jeli bio na mjestu kad ste gledali?
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

ULJE PO GUMI
« Odgovori #3 u: 15 Srpnja 2006, 11:45:07 »
Jest bio je čep na karteru.
A neznam koji je mokak.Para mi se da je reko da je s Mljeta ali da je u gradu.
VXR zlatno crni ili tako nešto.Uglavnom zlatno....
ONO racing motorsport

ULJE PO GUMI
« Odgovori #4 u: 15 Srpnja 2006, 21:13:04 »
Da mu nije nešto zblesiralo sa mašinom, pa je naglo izbacio veliku količinu ulja na iberlauf kraj filtera zraka? Vjerojatno je nešto takvog tipa bilo.

ULJE PO GUMI
« Odgovori #5 u: 17 Srpnja 2006, 19:46:00 »
Nemam ti pojma,samo nisam to još nikad čuo ni doživio nego to veče,da sam vidio da je tako nekome ulje iscurilo ito po sred gume.
ONO racing motorsport

ULJE PO GUMI
« Odgovori #6 u: 20 Srpnja 2006, 02:26:06 »
da izbacilo mu je ulje na iberlauf to se meni događalo na VXRu od picerije miješa ulje i gorivo i onda ga izbacuje gore Petković je govorio da treba mijenjat dihtung glave
O SAM JA SAMO JA

Offline doktor

• **
ULJE PO GUMI
« Odgovori #7 u: 20 Srpnja 2006, 07:19:12 »
Ma da ,bitno je da se kupuje pouzdana i marketinski razglasena dobra i pouzdana roba. To sto ima tu i tamo smrtonosne greskice nikome nista. Ne daj Bog kupit nesto sto je jeftino, pouzdano, dobro, ali ima los spoj plastika na kuferu.... :lol:

ULJE PO GUMI
« Odgovori #8 u: 20 Srpnja 2006, 13:43:43 »
Citat: "doktor"
Ma da ,bitno je da se kupuje pouzdana i marketinski razglasena dobra i pouzdana roba. To sto ima tu i tamo smrtonosne greskice nikome nista. Ne daj Bog kupit nesto sto je jeftino, pouzdano, dobro, ali ima los spoj plastika na kuferu.... :lol:

Skinuo si kufer i sad nema problema.  :lol:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

ULJE PO GUMI
« Odgovori #9 u: 20 Srpnja 2006, 13:44:39 »
Citat: "robotex"
da izbacilo mu je ulje na iberlauf to se meni događalo na VXRu od picerije miješa ulje i gorivo i onda ga izbacuje gore Petković je govorio da treba mijenjat dihtung glave

Dihtung glave? Zanimljivo... Nemoj pisati samo da nesto napises...  :roll:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

ULJE PO GUMI
« Odgovori #10 u: 20 Srpnja 2006, 14:00:03 »
Baš čudno, kakve veze dihtung glave ima...

2 vuka... nemoj quotat 2 posta zaredom. mogo si stavit sve u jedan... :P
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

ULJE PO GUMI
« Odgovori #11 u: 20 Srpnja 2006, 23:19:34 »
znam momka, ok je.
:)

ULJE PO GUMI
« Odgovori #12 u: 21 Srpnja 2006, 10:21:22 »
Iberlauf, dihtung glave, sve moguce povezanosti sa stvarnim događajima su slucajne!  :bash:

Offline aurellie

ULJE PO GUMI
« Odgovori #13 u: 21 Srpnja 2006, 13:51:22 »
Ja sam cuo da se lik vracao sa sela sa maslinovim uljem, pa da nije dobro zatvorio...

The machine spirit is with me!

ULJE PO GUMI
« Odgovori #14 u: 21 Srpnja 2006, 21:53:28 »
Citat: "aurellie"
Ja sam cuo da se lik vracao sa sela sa maslinovim uljem, pa da nije dobro zatvorio...
[smilie=bee]