Autor Tema: Help wanted  (Posjeta: 12724 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline f6

Help wanted
« Odgovori #15 u: 11 Srpnja 2006, 15:01:12 »
Citat: "OliveRR"

Cura je novinarka i normalna.  :?:  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll] Cura vas trazi pomoc,trazi muske ruke,a zauzvrat vas vodi na pice,  :occasion:  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  :lol:

Svaki komentar je suvišan
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Help wanted
« Odgovori #16 u: 11 Srpnja 2006, 15:09:45 »
A lakše ti je to sredit sa onim na tehničkom neko sa ovima ode na forumu ja virujem da bi te on odma pustija!!! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
ttp://img166.imageshack.us/my.php?image=s4010019xk8.jpg  sadašnjost
http://img522.imageshack.us/my.

Help wanted
« Odgovori #17 u: 11 Srpnja 2006, 19:22:37 »
He he zna sam ja da cu vas navuc na sebe s ovim postom,zna sam da ce F odma odgovorit jer sam napisa nesto u njegovom stilu... :lol:
Vidim da se F6 slaze samnom!

Titanic slazem se s tobom.
A eto Neno kad ja dodjem ocemo otic do njih malo u Du,ja cu te odvest a ti joj sredi skuter,jer ja se u te stvari slabo razumijem,da joj ga triba srusit nek se javi al ovako...tesko.
...

Help wanted
« Odgovori #18 u: 11 Srpnja 2006, 19:38:05 »
Citat: "nienna"
treba mi A kategorija  :roll:

Polozi sve kategorije da budes mirna!  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Help wanted
« Odgovori #19 u: 11 Srpnja 2006, 19:39:30 »
jel oni gledaju jel auspuh ima homologaciju za cestu :?:  nisam čuo da su i to počeli , ako jesu :evil:  meni for race only
e afraid be very afraid DaRk WiNd will come for you, and blow you away.

Help wanted
« Odgovori #20 u: 11 Srpnja 2006, 20:37:14 »
Citat: "SuperHik"

Već se dotako dubo te teme... tvoj moped kao takav ne zadovoljava, jer je 50cc... ne može ga se ni registrirati za 70cc jer bi onda bio motocikl, a za to pak nema neke predispozicije koje mora zadovoljavat. Tako da što se tiče kita na tvom motoru, ma da imaš i 100cc, to niko neće gledat, samo je bitno da ne prelazi 55kmh na valjcima.
moze napravit stest s kitom 70ccm i pod takvoga ga regat...ali tada ima vece dadjbine na motor pa se svi svercamo s 50ccm i kitom...i tada moze voziti i sa A1 kategorijom(A1=do125ccm>sa 16 god mislim)
..da je Isus iz Komina bia,niko ga razapet ne bi smia...
prodajem samsung d900-novi s garancijom za

Re: NENO
« Odgovori #21 u: 11 Srpnja 2006, 20:40:14 »
Citat: "Neno>"
Ne trebaš biti neki mozak da ih napraviš za tehnički , pa i ti bi to znao božo čak
nego tebe to puno ne zanima...Staviš eventualno serijski spuh ako je rezonantni ,
blokade na vario , blokadu na gas...Ja sam jednoga smanjio s 100 na 52-53 ...
Radi se o gileri runner s kitom samo eto kao nienna slično...
stavio sam blokadu na vario , serijske rolice 7g , i umetno blokade na gas , tako da se smanji hod gasa... motor je isao kao serijala s blokadama...imate link na SS-u negdje homemade blokada gasa
kako se napravi i ubaci... :thumbsup:
ma neda se meni bas jebavat oko toga a znam sve otprilike...a mislim da  mora bit seriski spuh jer kad je cizma sad rego da je vratio seriski spuh...a moze se blokirat i bez variomata samo nisam upucen u to...
pozz :wink:
..da je Isus iz Komina bia,niko ga razapet ne bi smia...
prodajem samsung d900-novi s garancijom za

Help wanted
« Odgovori #22 u: 12 Srpnja 2006, 08:59:27 »
Citat: "duka187"
jel oni gledaju jel auspuh ima homologaciju za cestu :?:  nisam čuo da su i to počeli , ako jesu :evil:  meni for race only

Stavi serijski auspuh. Da ti ne mogu prigovarat zbog toga i da te ne vrate, što bi ti se vjerojatno i desilo. Teško će ti uvažit homologaciju, prošle godine sam im ja nosio potvrdu, pa me otpilili.

Ovako je sigurnije. I lakše ćeš ugodit motor prilikom blokiranja. Imaj na umu da kad ga blokiraš, da odeš na dug pravac i rastegneš ga doliko može i ne može. To čisto da vidiš jesi li dovoljno blokirao motor, da ne nabere još koji km/h. Jer valjci to odmah pokažu.

Help wanted
« Odgovori #23 u: 12 Srpnja 2006, 09:34:04 »
Citat: "MTKRunneR"

Stavi serijski auspuh. Da ti ne mogu prigovarat zbog toga i da te ne vrate, što bi ti se vjerojatno i desilo. Teško će ti uvažit homologaciju, prošle godine sam im ja nosio potvrdu, pa me otpilili.

Ovako je sigurnije. I lakše ćeš ugodit motor prilikom blokiranja. Imaj na umu da kad ga blokiraš, da odeš na dug pravac i rastegneš ga doliko može i ne može. To čisto da vidiš jesi li dovoljno blokirao motor, da ne nabere još koji km/h. Jer valjci to odmah pokažu.

Slika u citatu je zamijenjena linkom: [url]http://url231.imageshack.us/url231/1803/valjci6ru.th.jpg[/URL]

meni nema uopče homologaciju stigao mi c16 :D  , a volio bi stavit na valjke s isključenim prekidaćem da vidim koliko mi ide :(
e afraid be very afraid DaRk WiNd will come for you, and blow you away.

Offline nienna

• metro xD
Help wanted
« Odgovori #24 u: 12 Srpnja 2006, 12:48:14 »
Citat: "f6"

Svaki komentar je suvišan

k vragu...zar me se tako lako procita  :mrgreen:
..........na hladnom sjeveru

Help wanted
« Odgovori #25 u: 12 Srpnja 2006, 13:57:23 »
Citat: "duka187"

meni nema uopče homologaciju stigao mi c16 :D  , a volio bi stavit na valjke s isključenim prekidaćem da vidim koliko mi ide :(

Nisam siguran, ali maximum valjaka je ili 80 ili 100 km/h.

Help wanted
« Odgovori #26 u: 12 Srpnja 2006, 14:07:17 »
Znas sto je najbolje napraviti???
Skini plocu variomata i valjcice strpaj u svoj dzep!
I tako odvedi motor na tehnicki ako ti ne dosadi voziti 20 km/h do tehnickog.
Jako jednostavno rjesenje! :)
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Help wanted
« Odgovori #27 u: 12 Srpnja 2006, 14:15:17 »
stavi standardni auspuh i ja ću ti to riješit u jedno popodne,samo ovisi kad mi ovaj lik bude radio
O SAM JA SAMO JA

Help wanted
« Odgovori #28 u: 13 Srpnja 2006, 08:50:54 »
Citat: "robotex"
stavi standardni auspuh i ja ću ti to riješit u jedno popodne,samo ovisi kad mi ovaj lik bude radio

Ako misliš na nekoga tko radi na tehničkom, pa da ti progleda kroz prste, teško. Jer graf brzine daje malo više podataka o motoru nego što misliš i vrlo ga je teško, do nemoguće "ciljat" na gasu. I ove sheme blokiranja na samom gasu, a ne sve u kompletu, nisu idealne.

A ako misliš na blokiranje, evo vam svima par ideja: blokada na usisu, između nosača usisnih lamela i prirubnice ( napravi se od lima komad s par rupica i uvali između), pa blokada na serijskom auspuhu (ista stvar kao i gore, samo što se postavlja na spoju grane i auspuha, komad spužve u airbox, i to ga poprilično smiri, samo ne treba pretjerat da ga skroz uguši..... di ima volje ima i načina. :D

Help wanted
« Odgovori #29 u: 16 Srpnja 2006, 01:59:23 »
znam ja za to ali ako meni auto prođe bez ručne sa direktnim auspuhom bez filtera od zraka i retrovizora onda če proći i njezin motor
O SAM JA SAMO JA