Autor Tema: SUPER MOTO  (Posjeta: 22256 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

SUPER MOTO
« Odgovori #60 u: 24 Siječnja 2007, 12:14:42 »
Citat: Srđan

Ne ljuti precjednika,zapalit će novu gumu :lol:
nisam brz,ali sti¾em

SUPER MOTO
« Odgovori #61 u: 29 Siječnja 2007, 16:32:52 »

“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
SUPER MOTO
« Odgovori #62 u: 29 Siječnja 2007, 16:50:38 »
Vuka ubijas me sa ovim slikama .... ja se nikako prestat divit ovim ljudima ..... Stvarno imaju mota ....

Ima li ko viska zemlje gdje izvan grada da napravimo i mi kakvu SM stazu?

Nego kakav je taj sistem kuplunga u njih? jer oni nesto i koce zadnjom pred bogen? + bodu nize ko ludi ... u blokadu odma da se vrati?!  :shock:

SUPER MOTO
« Odgovori #63 u: 29 Siječnja 2007, 17:03:53 »
Nisi ni ti lose ispa na onom Fjakinom filmu :thumbsup:

E mozemo kupit jeftino zemlje u Neretvi pa skupit lovu i napravit jednu stazicu,mjesta ima :D
...

SUPER MOTO
« Odgovori #64 u: 29 Siječnja 2007, 21:15:04 »
Koliko ja znam trebao je biti projekt neki na Prevlaci da se odrzi super moto i skuteri prvenstvo Hrvatske... HMS je bio zainteresiran ali nikako realizirati malo asfalta u parku Prevlaka.  :thumbsdown:
Srđane, sutra cu se konzultirati s nekim od ovih "divljaka", ne saltaju nize kao maniti vec imaju neki ugrađeni sustav proklizavanja,nesto su mi objasnjavali ali sam bio preumoran za slusanje... :oops:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

SUPER MOTO
« Odgovori #65 u: 29 Siječnja 2007, 21:27:57 »
"slajd se definitivno kontrolira sa zadnjom kocnicom ali treba u biti biti agresivan na ubrzanju i kad mislis da treba kocit onda ga pusti na punom gasu jos bar sekundu pa po kocnicama 2 ili 1 nizu nagni ga i slajdaj....normalno ako imate antihoping,onda tucete nize bez kuplunga i nema beda samo ga polegni!!!"  :shock:

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
SUPER MOTO
« Odgovori #66 u: 29 Siječnja 2007, 21:46:26 »
Nego imas ti kakav kombinezon viska i slajdere pa da provamo ovo .....

nije tesko za ispricat tehniku ali kad treba provat ... onda malo rade ruke i noge prije srca pa nista od slajda  ...... jedino ako je los asfalt ali to nije to TO ... to je gubljenje vremena u  utrci a ovo kako oni voze je kracenje bogena i dobijanje na vremenu .... naravno ako je slajd normalan i nepretjeran!?

A cuo sam price da neke osobe iz Cavtata i Knavala oce gradit stazu za SM i GO-KAR na podruciju Konavala ali nij jos nista u detalje ... ja sam reko da cu doci kopat i betonirat i sve sta treba samo da mi daju da vozim kad to krene!?  :thumbsup:

Offline nienna

• metro xD
SUPER MOTO
« Odgovori #67 u: 30 Siječnja 2007, 11:20:28 »
Citat: "OliveRR"

E mozemo kupit jeftino zemlje u Neretvi pa skupit lovu i napravit jednu stazicu,mjesta ima :D

imam ja nesta zemlje u veljoj međi  :mrgreen:  [smilie=lol]
..........na hladnom sjeveru

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
SUPER MOTO
« Odgovori #68 u: 01 Veljače 2007, 21:03:53 »
A mozemo se uvijek napravit glupi pa uletit navecer na parking od luke malo trenirat nego Caji dodju za 15 min ... iako je stanica puno blize  :?:  .... stavimo cunjeve i malo treniramo a kad dodju onda treniramo u zivom prometu bjezeci pred njima?!  :mrgreen:

SUPER MOTO
« Odgovori #69 u: 01 Veljače 2007, 21:06:09 »
Načuh da se pravi staza u Konavlima... izvor : Helga... Ali nema ga na forumu da nam pojasni taj događaj!  :shock:

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
SUPER MOTO
« Odgovori #70 u: 01 Veljače 2007, 21:44:16 »
VUKA: Ja sam ti isto reko ... kad bude sto konkretno javim ti ... ali stvarno lijepo zvuci .... samo da ideja zazivi!

:thumbsup:

Zamisli nedjeljom umjesto magistrale poci na stazu i vozit stvarno za dusu bez brige ima li iza bogena ulja , slepera koji stoji na putu ili sta vec ....   :joy:

SUPER MOTO
« Odgovori #71 u: 01 Veljače 2007, 22:17:58 »
Ja se nadam da ce na stazi biti barem malo ulja jer ce nam biti dosadno... i malcice šodera!  :mrgreen:

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
SUPER MOTO
« Odgovori #72 u: 01 Veljače 2007, 22:38:38 »
Pa moze i kakava krava pretrcat sa vremena na vrijeme ... a da zapuca i kakav lovac ... si lud?

to sve mora bit profesionalno ili propada za 15 dana!

SUPER MOTO
« Odgovori #73 u: 02 Veljače 2007, 01:00:47 »
Citat: "Srđan"
Pa moze i kakava krava pretrcat sa vremena na vrijeme ... a da zapuca i kakav lovac ... si lud?

to sve mora bit profesionalno ili propada za 15 dana!
da pomisli da ste divlje gice kakve!  [smilie=lol]

jako bih volio pogledat vas na SMovima da vidim ono što ja nebih nikad mogao niti htjeo,.....ali brate fora je što jes jes! :thumbsup:

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
SUPER MOTO
« Odgovori #74 u: 02 Veljače 2007, 09:01:16 »
namojte samo pričat napravite nešto pa da divjamo. [smilie=motor]