Autor Tema: Kawasaki  (Posjeta: 14952 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kawasaki
« Odgovori #45 u: 24 Kolovoza 2006, 12:23:30 »
Citat: "900rr"
Fabere, ima li telefon na Lopudu? Mobitel signala?
:roll:

Offline aurellie

Kawasaki
« Odgovori #46 u: 24 Kolovoza 2006, 12:33:20 »
:lol:  :lol: sredio te skroz  :lol:  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

Kawasaki
« Odgovori #47 u: 24 Kolovoza 2006, 13:37:37 »
Samo pitam, šta?
CIKLAMA

Kawasaki
« Odgovori #48 u: 16 Studenoga 2006, 15:24:32 »
Citat: "Rookie"
Nisa reko da je do njih nego do glupog monopola izmedju ovih zastupnika. Dante-u je jos bolje kad bi mogoa servisirat motore kupljene i kod tog tvog..... jer svaka para je dobro dosla
al kad u svi međusobno šupci! i ne mogu se dogovorit! ili su oni zaostli...
sad dođem i pitam i kažu meni ljudi KMS i kaptol cargo su ti se dogovorili prije godinu dana za djelove..možeš di oćeš servisirat

zašto onda nisu mogli u danea meni servisirat motor???zašto su mi u kaptol cargu rekli da mi je njbliži u Splitu ko tu koga hebe????ogorčen sam!

sad sam u Zagrebu i svi mi predlažu KMS radi kvalitete..pa mislim si hebo te koju kitu...pa kad mi neš pođe na motoru pod garancijom da mi neće zamjenit!!!!!

a kolko plaćam te fakin servise?
i kolko opće košta drugi servis?????

Kawasaki
« Odgovori #49 u: 16 Studenoga 2006, 15:48:00 »
trebo bi ti kostati isto ko i prvi u biti samo ti ima promjenit ulje i filter i to ti je to.
Z-POWER

Metrobiker

Kawasaki
« Odgovori #50 u: 16 Studenoga 2006, 15:53:11 »
Citat: "izzy"
trebo bi ti kostati isto ko i prvi u biti samo ti ima promjenit ulje i filter i to ti je to.
:thumbsup:  hvala  :thumbsup:

Kawasaki
« Odgovori #51 u: 16 Studenoga 2006, 20:50:22 »
Jesi li promjenio plocice na ER-u???  :shock:
Malo sam razbio mob pa me ne mozes dobiti!  [smilie=shrug]
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Kawasaki
« Odgovori #52 u: 17 Studenoga 2006, 14:17:47 »
Citat: "Vuka"
Jesi li promjenio plocice na ER-u???  :shock:
Malo sam razbio mob pa me ne mozes dobiti!  [smilie=shrug]
viio sam se u it stopu sa Banitom i jdnim Hrvojem...i pregledli m pločice kažu da ima mesa i to još dosta....a to što mi se čuje je valjda zato što je plivajuć disk...čudno...koči,ima mesa....zvuk ko da nš melje...možda mi se u mes zabio neki mali sitni kamenčić  :shock:

Offline Nix

Kawasaki
« Odgovori #53 u: 18 Studenoga 2006, 01:10:31 »
Meni se od početka dosta jako čuju diskovi sprijeda....Kao da stružu....A takav zvuk sam prije čuo samo na skuterima kad su pločice "pojedene",dakle željezo od željezo......Al valjda je to tako,jer koči fenomenalno pa se ne zamaram... 8)
Free Rider

Tetkica racing team

Kawasaki
« Odgovori #54 u: 18 Studenoga 2006, 01:25:34 »
Citat: "Nix"
Meni se od početka dosta jako čuju diskovi sprijeda....Kao da stružu....A takav zvuk sam prije čuo samo na skuterima kad su pločice "pojedene",dakle željezo od željezo......Al valjda je to tako,jer koči fenomenalno pa se ne zamaram... 8)
pa da! ista stvar!!!! onda su mi rekli da imamo plivajući disk i da je to normalno za čut!
 štaš! treba nas ex kuteraše naučit! :mrgreen:

Offline Nix

Kawasaki
« Odgovori #55 u: 18 Studenoga 2006, 01:33:32 »
Moji uče plivat još... [smilie=lol]
Free Rider

Tetkica racing team

Offline penny_lane

• *
  • ak zaljevam er5 bu izraso u gsx1400??
Kawasaki
« Odgovori #56 u: 18 Studenoga 2006, 02:34:04 »
Citat: "Faber"
viio sam se u it stopu sa Banitom i jdnim Hrvojem...i pregledli m pločice kažu da ima mesa i to još dosta....a to što mi se čuje je valjda zato što je plivajuć disk...čudno...koči,ima mesa....zvuk ko da nš melje...možda mi se u mes zabio neki mali sitni kamenčić :shock:

ili neka žaba :shock:

šalim se malo...
ali da spomenem nesto sto uvjek zaboravim kad sidemo s motora....
zasto se taj lanac ili stogod tako jako cuje
fAberOva zeKica

Offline pAx

Kawasaki
« Odgovori #57 u: 18 Studenoga 2006, 08:16:25 »
nemogu vjerovat da se o tome prica, meni se ista stvar cuje s prednje gume i to me tako zivcira ali su mi u Dantea rastivili skroz prednju rotu i rekli sve je u redu ali me ful zivcira to skripanje kad brzina padne ispod 30kph.

Offline aurellie

Kawasaki
« Odgovori #58 u: 18 Studenoga 2006, 10:17:53 »
Moje kočnice su isto počete škripat u zadnja 2 tjedna - i to kad idem 10-ak km/h pa treba stat. Nisam prolio glicerinu nego možda 20-ak puta po njima  :mrgreen:   Original diskovi su malo ograničeni što se plivanja tiče i to im ne ide baš najbolje ali ovi novi što ih imam su full floateri i non stop zveckaju ko da ide djed mraz sa saonicama  :mrgreen:

The machine spirit is with me!