Autor Tema: Oprez!!  (Posjeta: 92314 vremena)

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Odg: Oprez!!
« Odgovori #90 u: 30 Studenoga 2007, 18:43:19 »
HEhe...

NEtko vozi slalom po Gradu...

Odvaljen znak na semaforima u Lapadu, odvaljen znak kraj butige Kate....  :thumbsdown: :thumbsdown:

Da, to je meni pored kuce, i jos znas da se Kate zove ;D Jesmo mi susjedi? :)

« Odgovori #91 u: 14 Prosinca 2007, 01:01:43 »
ima za one koji zive u mokosici ili one koji znaju navratit u mokosicu!kad se skrece iz malih kucica(nas dom)prema 1a stanici tamo gdje su napravili novu stanicu i asfaltirali.ima przine!!!!taman kad se nagnes.danas sam tu imo glavu razbit  [smilie=anger]  sreca da sam se izvuko  :joy:  prostrisala mi prednja!

« Odgovori #92 u: 17 Prosinca 2007, 13:26:06 »
Da, to je meni pored kuce, i jos znas da se Kate zove ;D Jesmo mi susjedi? :)

Pa ne bas, ja sam ti povise uvale Lapad 2 ulice... Al kraj KAte idem redovno s motorom il' autom..  ;)
*Kiss french, ride Italian*

« Odgovori #93 u: 21 Prosinca 2007, 16:48:41 »
Sorry, nije izravna informacija o stanju, ali nije za ignorirati:
Znam za 2 lokacije u Rijeci, koje su vječno skliske... ne tako davno, stavljen je novi asfalt, ali, nakon par mjeseci zime, je opet klisko...
Na jednom mjestu je toplana u neposrednoj blizini... sav onaj dim (i što sve ne, u njemu) pada okolo, pa i na cestu...
Na drugoj lokaciji je kuhinja restorana sa ventilacijom na raskrižje... masnoća hrane koju vuče/izbacuje ventilator...

Na ravnom dijelu ceste, takvi "detalji" rijetko "izađu na vidjelo", ali u raskrižju i/ili zavoju...
Live to ride ...

« Odgovori #94 u: 21 Prosinca 2007, 19:44:15 »
jeli jedna od tih lokacija ova ?

« Odgovori #95 u: 21 Prosinca 2007, 20:03:06 »
za nevjerovat, onaj fićo je najjači [smilie=lolroll]
dvotaktna munja

« Odgovori #96 u: 04 Siječnja 2008, 23:26:23 »
Ma, bilo je tu još toga (nema na ovoj snimci), kad neki tip želi preć preko ceste (iz ugla-unutrašnje str. zavoja, van), vidi se da samo što nije nogom zagazio na cestu, pa mu proleti jedna katrica (R.4)... valjda na koji centimetar od njega... ili jedna žena, koja je na najširem dijelu prelazila cestu (na postojećoj snimci: s lijeva na desno), pa se prepadne auta, i padne... ali tek tada je u banani, jer auto ide nezaustavljivo na nju... pa se na guzi izmiče i  okreće oko sebe, da izmakne noge od dolazećeg auta... mrak...
Live to ride ...

« Odgovori #97 u: 25 Siječnja 2008, 19:13:13 »
Oprez...hrpa plastike koja nije pokupljena na Squareu...

“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #98 u: 25 Siječnja 2008, 21:47:47 »
svako jutro idem na posao iz konavala u župu i uvijek na istim mjestima stoje nepropisno parkirani kamioni, točnije ispred "tomislava" i na bus stanici na zvekovici. siguran sam kako meni, tako i svima to smeta pri uključivanju na magistralu. isto tako je odvratno kad se neki kamion vuče, tj. vozi 40 km/h i iza sebe napravi kolonu od 20-ak auta. imao sam čak priliku jednog kamiondžiju prijaviti policiji da je napravio kolonu i na kraju sam ispao lud što sam išta govorio jer ga naši plavi drugovi koji nas štite i paze nisu čak ni fermali, a kamoli kaznili. isto tako je užasno kad se "zaletimo" preko Mišića, a ono sa sporednog puta poviše servisne zone izleti kamion i nastavi voziti 40 km/h,a iz kašuna im uredno curi mješavina,nula,pržina,da ne govori o ulju igorivu od kamiona.
The Art of Motorcycle.....

« Odgovori #99 u: 26 Siječnja 2008, 02:59:58 »
na tom mjestu se nikad ne smije preticat kolona s lijeve strane jer ljudi cesto pustaju aute s medareva koji pri ukljucivanju ne vide motor koji pretice kolonu, inace je cijeli vojnovic katastrofa za motor  :paranoid:

« Odgovori #100 u: 26 Siječnja 2008, 17:21:59 »
motorom bi trebalo uvijek preticat s lijeve strane.
a ako naidjes na nekoga ko skrece stanes?
a ne moras ni pretjecat na tom dijelu?
:)

« Odgovori #101 u: 28 Siječnja 2008, 11:22:58 »
Crta uljačine duzine 6 metara na Vojnovicu prije "izloga". Plus masu stakla pred VIP centrom takodje na Vojnovicu.

« Odgovori #102 u: 30 Siječnja 2008, 13:44:55 »
proliveno ulje ili nafta od poligona na kuku do poste lapad :!: :!:
Bog i Hrvati

« Odgovori #103 u: 02 Veljače 2008, 16:54:15 »
Proliveno ulje ili nafta kroz cijelu Duboku Ljutu...  :think:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #104 u: 02 Veljače 2008, 21:47:16 »
Zasto nitko ne kaznjava vlasinke kamiona koji trose ulje ko čZ-etke? Zapravo, ne trose, nego prosipaju, izljevaju...

Bio je bogen od Iskre isto zaočan neki dan i to dobro... Mamu ih JEB*M....  [smilie=anger]