Autor Tema: Oprez!!  (Posjeta: 91816 vremena)

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

Odg: Oprez!!
« Odgovori #120 u: 16 Travnja 2009, 00:09:09 »
he he

ne grijese ovi, u pravu su, bio je novi hornet sa malim akrapovicem

« Odgovori #121 u: 16 Travnja 2009, 12:20:51 »
Jackie, tko zna koga si vidio u Cavtatu kad ni motor ne raspoznajes?  :pick nose:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #122 u: 16 Travnja 2009, 17:34:54 »
Vuka,kad sam vidio čovjeka na podu nisam baš potrčo da vidim koji motor ima nego da pomognem,a tvoja ćela je brand ko mrki medo  :lol:
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #123 u: 22 Travnja 2009, 00:02:17 »
toga momka (Marka) znam...prst na ruci je samo manja ozljeda od one :doh: bolnije  [smilie=fiuu]
izašo je iz bolnice mislim... :drinks: trebao bi bit oke  :good2:
kapljice od ulja se nedaju oprati

« Odgovori #124 u: 16 Svibnja 2009, 20:25:54 »
"vozio sam prema Gradu,120 na sat, nisam bio pijan ni napuseeeeen..."  :pick nose:
I pazite ekipa, na mostu gdje se okupljamo u smjeru Lozice u blagoj krivini prije skretanja na parking ima neka neindentificirana mrlja koja je tamo 3 dana i 3 dana vec uredno treso vozim kad predjem preko nje, ubila me znatizelja sto je to.  :nea:

“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline V-nor

• **
  • YAMAHA 345 SYC, Malaguti CIAK
« Odgovori #125 u: 18 Svibnja 2009, 00:22:56 »
Pa probaj prstom?!?!  :paranoid:

:mrgreen:
Pretpostavka je majka svih za*eeeba!
Nosite opremu, smanjite gas, doma je netko tko èeka na vas...

« Odgovori #126 u: 07 Srpnja 2009, 19:37:20 »
Poceo je pauk ordinirati na relaciji Titova vila(vila Banac) - Splendid i kupi motore s nogostupa.
Naredio drug Štrok i rekao : ovde necete ni da se kupate!  ;D

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #127 u: 13 Srpnja 2009, 16:19:40 »
Kad vozite put Cavtata pripazite na kolone vozila. Zbog radova u Platu kolone su ponekad i do Trgovišta..... Posto vecina nas vozi van ogranicenja (brzina) malo je zeznuto kad u bogenu naiđete na kolonu a iz suprotnog smjera idu auti.  Danas je jedan tako umalo zaglavio al eto nekako se uspio provuć izmedju nadolazecih auta. Srecom nitko nije otvarao vrata na prva 2-3 auta (zna dosta ljudi izlazit iz auta jer su kolone duge i spore)
 :thumbsup:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #128 u: 14 Srpnja 2009, 17:29:29 »
to sam i ja primjetio,kad sam bio prekjuce u dubrovnik.vec kad pisem-na 10 metara od mene je zena udarila u stjene sa autom,u auto su joj bili sin i kcer.udarac je bio strasan,ali za divno cudo kad sam otvorio vrata od auta djeci nije bilo nista,malo su se ugruvali,mislim jedino da je zena polomila zube jer je krvarila iz usta.odmah smo zvali hitnu,utoliko su poceli i ostali stajat.auto je bilo totalno skrseno,na moje oci je napravio piruetu u vazduh.bog ih je spasio.dobro su prosli.ovo se desilo u zupu dubrovacku.

« Odgovori #129 u: 15 Srpnja 2009, 10:51:50 »
evo samo da i ja nesto ubacim...

1. sinoc je pauk operiro oko starog grada, digo skuter mali na Plocama, a beverlija na izlazu iz parkinga iza grada (parkiran kraj one pale bio).

2. ima bit da je nekakva fleka dva metra iza semafora (malo s desne strane) ispred hotela Petke, jutros mi je zaplesala guzica kad sam prolazio.  :biker2:

ajd eto vas :)

d.
Festina lente.

Offline aurellie

« Odgovori #130 u: 01 Kolovoza 2009, 12:23:38 »
Ogromna kolicina ulja od zatona do trsenoga, crko bus. Oprez! :)

The machine spirit is with me!

« Odgovori #131 u: 11 Kolovoza 2009, 22:56:29 »
! ulje na putu od čajkovića prema sustjepanu (tamo gdje inaće parkiraju kamione i autobuse) možda isto crko bus !

« Odgovori #132 u: 28 Kolovoza 2009, 09:13:55 »
polako kroz dole ima ulja 10-15m i pijeska u bogenu gdje je sinoć bila prometna
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #133 u: 26 Ožujka 2010, 13:11:33 »
Ulje u ostrom bogenu kraj restorana Dubrovnik u Lozici,preko obje trake,nema znaka upozorenja.  :thumbsdown:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #134 u: 10 Kolovoza 2010, 21:15:01 »
http://www.dubrovacki.hr/clanak/21688/sudar-cisterne-i-golf-a?sid=88f13e03eff796070b926b79e4a38b57

U 7dana 4ili 5 teža nezgoda na potezu od zatona do Slanoga...  Pa svi koji idu tim putem neka budu oprezni jer je promet je gust a ima svakakvih kamikaza.  Tako ako nemate neki veliki razlog ic tamo i nemojte ;)

U sub sa isao 2put i oba puta sam umalo fasovo od blesavih stranaca a i lokalih nervoznjaka koji nemogu vise zdrzat 60 km/h vozit za strancem.  :thumbsdown:

-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)