Dragi prijatelji,tema je bila motorijade ili ne a neki od vas mjere to po novcima ilitiga zaradi.U Opuzenu sam bio prekolani kad je bilo zabranjeno pušenje.Bina i streha koju su imali je veća za 8 kvadrata od naše(ljetne igre)i vjerojatno je uzeta u mog prijatelja Mira čapa iz čapljine(bez pdv).Ovo pišem da pomognem Lučiju a da se drugi ne uvrijede:trošak bine,rasvjete,ozvučenja,ograda,zaštite,hitne i vatrogasaca u gradu dođe oko180 000 kuna,ALI to je Grad!To nema veze sa plažicom Rio u Opuzenu gdje je razglas bio katastrofa.Što hoću reć i ja sam čuo napade na Branka da su ukrali lovu i druge gluposti,ali za učinit dobru motorijadu treba i potrošiti.Mislim da se malo razumijem u te stvari,dakle;bina+streha+razglas=50 000 kn.Grupa 3 000€,piće se plaća potrošeno,zaštita klub+policija jer je najavljeni skup+meso=100 000 najviše.Bilo je po novinama da je bilo 2000 ljudi,pa neka je svaki potrošio 150 kn ima tu zarade.Ja osobno mislim da ako klubovi izađu sa pozitivnom nulom TJ.pokriju sve i zarade minimalno opet imaju priču i razlog za doći opet a TO je važno

Lolo lani platio kućice za sebe i mene,a ja nisam došo.Eto im zarade
![lol roll [smilie=lolroll]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/lolroll.gif)
Pošli smo s ovom temom u P.M.Zatvorite je dosadio sam i sam sebi