Autor Tema: ..motorijade, da ili ne...  (Posjeta: 20481 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
..motorijade, da ili ne...
« Odgovori #45 u: 18 Ožujka 2007, 02:12:48 »
najebo si sutra srđane ti po vojnoviću a drugi sa lopatom [smilie=zviz]

« Odgovori #46 u: 18 Ožujka 2007, 10:52:20 »
Citat: "Dado"
Ovaj post je star 2 godine i pisan je s aspekta moto kluba.
Pojedincima je lako reć "ja bi motorijadu svaki dan" ali sa stajališta klubova (pogotovo onih koji imaju svoje prostorije) motorijade su pomalo out. Jednostavnije je pravit partyje pogotovo kad se zna da uvijek isti ljudi moraju iznijet cijeli teret organizacije motorijade (tko nije u nekom klubu ne zna koji je to posao).
Meni su isto draži manji skupovi i partyji...

Prvo se ispričavam što nisam znao da je rasprava na razini klubova... Tek sad vidim o čemu je rječ...

Svejedno, ne mjenjam mišljenje, i uopče me nije briga što "isti ljudi moraju iznjeti teret organizacije motorijade"...

Kažu da ako nešto radiš a nisi zadovoljan znači da ne radiš dobro, stoga neka takvi kojima "iznošenje tereta" ne predstavlja zadovoljstvo te ne rade to za boje svoga kluba i svoje klupske i ostale prijatelje i onda neka ne organiziraju motorijadu ili neka napuste klub!

Da je lakše "iznjet organizaciju" s par klubova zajedno to se slažem, što ne znači da bi ta motorijada bila kvalitetnija od tri susreta organizirana od strane svakog kluba posebno, medjutim vidim da jedino forumaši kao neregistrirana neformalna družina nemaju problema sa nitijednim klubom, na forumu ima bikera iz svih klubova, a svi klubovi medjusobom imaju problema, nažalost!
U biti (nije pravilo) klubovi nastaju kao ogranci več postoječih zbog neslaganja ili mišljenja da mogu bolje od istih!

Dakle svaki dan po jedan javni susret bikera!

Kakav če bit, što će mu bit sadržaj nije me briga, samo nek se javno da na znanje vrjeme i mjesto, volim vidit deset motora na jednom mjestu i druženje njihovih vlasnika jer znam da tu neče bit pizdarija nego zabave!!!

Još nešto, gdjegod je politiziranje i filozofija i veliko sastančenje ušlo u neformalne grupe sve je pokvarilo, da znate!

Hvala!

OVER & OUT
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #47 u: 18 Ožujka 2007, 11:24:06 »
Jel vi znate koja ekipa ide na moto susrete ........pa oćito neznate ......ima 100 max 200 ljudi koja ide na večinu moto susreta po cijeloj hrv. i šire ...i dođe ostalo ekipa iz okolice i to je to !!!
čini mi se da u zadnje vrjeme baš i nisu posječene toliko  ko prije .........

(možda što ih ima više)  :!:
ttp://www.forumbikers.com/
Kad bi svi imali isto mišljenje nebi trebali forumi!!! :)

Offline aurellie

« Odgovori #48 u: 18 Ožujka 2007, 11:24:50 »
Vedro kralju  :thumbsup:

The machine spirit is with me!

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #49 u: 18 Ožujka 2007, 11:51:43 »
Ma, sta vam je ljudi:  ako neki klub ima problema u organizaciji, neka ne organizira. Ako nema probleme i zeli da organizira, neka organizira. Neka svako radi sto mu je volja, a mi cemo odrediti da li cemo ici ili ne, samim timre da li ce on uspjeti ili propasti.

Dosta komunizma, jednom za uvijek.

Sarajevo je grad od skoro 600.000 stanovnika i ima jednu ili ni jednu motorijadu. Ali to ne znaci da ne mogu i "Dvije rote" i "Prikaze" i "Libertasi" imati svoje susrete, nek im dodje ko dode, to je njihov problem i problem njihove organzacije.

A Vedro i ja cemo ici ako Bog da para i zdravlja svaki dan na novu motorijadu. Idemo, Vedro :thumbsup: ?

To sve vam kaze jedan

Kontinetalac.

« Odgovori #50 u: 19 Ožujka 2007, 09:34:18 »
uf što smrdi naftalin... ajde bar moljaca nema
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #51 u: 19 Ožujka 2007, 11:42:26 »
Da, stvarno nesto smrdi..............ali bespotrebno!

« Odgovori #52 u: 19 Ožujka 2007, 21:43:08 »
nesviđa mi se što se počela gledat zarada kroz te motorijade a ne druženje i to bi trebala bit slika kluba a ovako to ispada koda je to obaveza a ne gušt i onda se to pretvori u komercialu.
prije par godina meni se čini da su motorijade puno više značile i bile puno bolje :roll:

« Odgovori #53 u: 19 Ožujka 2007, 21:49:26 »
Potpuno se slazem s tobom :thumbsup:
Z-POWER

Metrobiker

Offline aurellie

« Odgovori #54 u: 19 Ožujka 2007, 21:49:33 »
Ja vam ne bi znao reć  :dontknow:  Do sad sam bio tek na nekoliko motorijada, u 2 godine koliko vozim. Nikad nisam previše obraćao pozornost na organizaciju i cijene pića i hrane ili što li već. Najčešće se zabijem negdje sa svojim društvom i dobro se zabavljamo u dobrom okruženju. Samo ne volim kad mi netko okrene prijatelje ća jer su došli na skuteru a puštaju nekoga tko kacigu ni zavoj nije vidio, ali ipak može uć čisto iz razloga jer ima motor. Sad sam već zaglibio u nekoj durogj temi... :oops:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #55 u: 19 Ožujka 2007, 21:57:24 »
pazi to su neka pravila klubova i oni drže do toga i to je njihovo pravo
jer se biker smatra na motoru mada mnogima to vjerojatno smeta to je tako
a greške motorijada počneš primječivat tek nakon nekog vremena postane ti ko
profesionalna deformacija iako dobra stvar toga je da možeš učit od tuđih grešaka

« Odgovori #56 u: 19 Ožujka 2007, 22:03:32 »
Citat: "dubandit"
nesviđa mi se što se počela gledat zarada kroz te motorijade a ne druženje i to bi trebala bit slika kluba a ovako to ispada koda je to obaveza a ne gušt i onda se to pretvori u komercialu.
prije par godina meni se čini da su motorijade puno više značile i bile puno bolje :roll:

tako je,prije se išlo s guštom na svaki skup a sad se gleda kome moraš ić jer su oni bili u tebe

« Odgovori #57 u: 19 Ožujka 2007, 22:06:15 »
Citat: "martian"

tako je,prije se išlo s guštom na svaki skup a sad se gleda kome moraš ić jer su oni bili u tebe

tako je treba znat cijenit klubove i njihov trud što su organizirali a ne obično svi pamte propuste a dobre stvari zaboravljaju i kvare dojam motorijade

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
« Odgovori #58 u: 19 Ožujka 2007, 22:06:56 »
ljudi ja i moj beverly smo išli u Vodice što hoćete reći da ja nisam bajker, a netko sa motorom  je bajker zamisli da me nisu pustili na motorijadu, a ja vozio iz Dubrovnika , e prijo zapalio bi cijele Vodice :joy:  :joy:  :joy:
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

« Odgovori #59 u: 19 Ožujka 2007, 23:09:08 »
Citat: "martian"

Živa istina ...........zato se grozim tipova tip motorihr koji su iskomercijalizirali maltene i vodu sa krndije!!
ttp://www.forumbikers.com/
Kad bi svi imali isto mišljenje nebi trebali forumi!!! :)