EEEEEHHHEE LJUDI KAKO SE VI ZNATE ULOVIT PRAVIH!!!!A I Fjaka...i ti znas koga treba :wink:
REC cu vam ja pricu o tom tipu!!!!Ime:DACA
Tip vam radi na pjaci u Plocama,mati mu prodaje i on pomogne samo prenjet stvari i cami po cile dane tamo,a znam par ljudi koji su isli sa nijm u skolu,niko ga nije jeba 2 posto,blesav,tih itd.
I pazi ti to,on je ima malu kozu,mislim na motor,sluzila mu je za do butige itd...
Kad prosle godine odjednom zx12-ka,tad jedan od najbrzih motora,jos sa najlonima na sicu,kad stojis kraj njega na Suncu isijava iz njega miris tvornice najveceg pogona u proizvodnji vlakova(koji u slobodno vrjeme proizvode jedne od najboljih motora

)....ja trka doma,i na balkon i samo cekam da vidim ko ce izac iz kafica i sjest na njega!!!!!Kad doticni gospodin!!!!Ajmeeeee,ja puka,tip jedva da je biciklo vozio,kozu je ima onako i sad na najjacu kawu tad skoci(ova njegova je sa Ram airom dakle jos 10ak ks vise)!!!Koja se ljubomora umeni tad rodila!?!
Moji dragi forumasi,taj motor vam je nakon godinu dana ima 1200km!!!Tip dodje bez icega,kaciga na laktu i od jednog do drugog kafica,za nevirovat,sta komplexi cine!Nigdi ga ne vozi,evo ja ga 1.put vidim van Ploca na ovoj slici!!!
Tako da ste ga dobro ulovili,imate vi dobar osjecaj za cafe racere!!!Svaka cast.
Necu vise protiv,uuu ima sestru dobru,koji picic
A sta je vas,preteka???
Ajme sramote,al znate sta,nikad ga nisam vidia da divlja i kurci se,uvik je sporo vozio,pravi cafe...
Bar da mu dam jedan+!