Hehheh nemoj zajebavat?? Ne ja, motorima se ne izbacivam a ostalima uglavnom da,iz vise razloga,,
1.u autoskoli nas uce znaci kad se vozila javnoga prijevoza ukljucuju a pogotovo sa stanica po gradu,Moramo ih pustiti dok to ne vrijedi za ostale autobuse ali bi bilo lijepo
2.imate i znak na svakom autobusu da ga propustite kad vidite da izlazi sa stanice,no to osim autoskole i jos amo rec 10% nasih gradjana jednostavno zanemaruju ili se prave englezi
3.sve ja shvacam,istina je vama se zuri i nevolite da nesto od 15 metara guza ispred vas..ali ljudi to je samo do sljedece stanice koja je u gradu svakih 300m a u tom autobusu mozda vasa zena,dica,rodjaci kojima se isto zuri na posao,skolu itd..i kad bi mi vozaci autobusa cekali ovih 10% savjesnih vozaca koji stvarno puste autobus ma nebi nikad,zapamti svaki krug bi kasnio 15 min od npr mokosice do grada i nazad..racunaj slobodno da u jednoj smjeni nebi 2 kruga uspio odvest,a to ti znaci da bi otprilike 200 ljudi kasnilo ili na poso ili doma i dje vec..
Sad ces rec da branim vozace autobusa.ali prije nego sam poceo vozit i sam sam dozivio da me izguraju u suprotnu traku,,dakle ja vozim,dodjem do pola busa kad od frajer krene izlazit sa stanice i sta cu,moras bjezat u lijevu traku( sva sreca svaki put je bila prazna pa sam imo kud bjezat( na kraju sam skonto da je to jednostavno do vozaca,iako voze godinama,nikad nece znati voziti da jos 300 god zive)
Moras biti pametno bezobrazan da bi se ukljucio u promet,a sigurnost uvijek na prvome mjestu,a gore ovo sto ti pises za nekog motoristu,,ja se njima ne izbacujem jer jednostavno u nasem gradu je toliko sjebano vozit bus i toliko toga imas za pazit da mi se jednostavno neda i nemogu procjenit brzinu motora kojeg vidim u retrovizoru,,zato i samo zato njih pustam da prodju