Autor Tema: Skooter 50 ccm kupujem  (Posjeta: 3243 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Skooter 50 ccm kupujem
« u: 09 Lipnja 2016, 22:50:01 »
Ima li netko da prodava skutercic dobar a jeftin? Neam neki posebni zahtjeva osim da je registriran i ispravan..i da nije kinez :sarcastic:
Press F1 to Start

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Odg: Skooter 50 ccm kupujem
« Odgovori #1 u: 13 Lipnja 2016, 17:02:42 »
Ako ti treba za relaciju Mokošica  - grad preporučio bi ti nešto što je brže od onoga velikoga što na njemu piše LIBERTAS jer kad taj proleti kraj tebe otpuše te s puta ako si sporiji od njega.  :mrgreen: Ja sam iz tog razloga svojevremeno stavio kit 70 ccm kako bi se manje izlago pogibelji.
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Skooter 50 ccm kupujem
« Odgovori #2 u: 13 Lipnja 2016, 19:40:18 »
Meni se para da je Stalker mogo 70-80 bez kita, i NRG,Runner, Aerox...  Eventualno stavit kakav ZX,TT,Malossi  i ide to ko nevrijeme bez diranja masine
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

« Odgovori #3 u: 13 Lipnja 2016, 21:26:07 »
..upravo su mi autobusi dali povoda za polaganje A kat,kao kupit cu neki veliki skuter pa cu pokazat svim autobusima koga ce oni svaki dan gurat s ceste
Na kraju polozio i A i D kupio motor i vozim bas taj libertas hehe ironije a  :big_smile:
Press F1 to Start

Offline stalker

• *
« Odgovori #4 u: 14 Lipnja 2016, 00:06:16 »
Ovo stvarno mislim i pišem iz iskustva. Ponekad i triput dnevno vozim na relaciji Mokošica-grad i stvarno je nezavidna situacija kad si nasporiji na cesti.
Moj Stalker u stock izdanju je bio mrtav konj i do ugradnje kita je bio nemoćan. Nakon toga je bio zvrk ali nije dugo trajao zbog katalizatora. Tek nakon  skidanja katalizatora je bio ljuta guja ali još više bi vjerojatno postigao s nekim kvalitetnijim auspuhom.
Moj savjet je svakome tko želi skuterom se vozit van grada da razmisli o nečem jačem od običnog 50 ccm skutera.

« Odgovori #5 u: 14 Lipnja 2016, 07:58:47 »
Zorane, nisi ti probao voziti biciklu po magistRRali.
Autobus te samo usisa.  ;D
MK Unbelievable riders Dubrovnik

« Odgovori #6 u: 14 Lipnja 2016, 10:36:20 »
Meni je motor isto bio malo nemocan pa sam nabavio nekih konja i ubacio u njega. Sad me vise ne prestižu.
Skuter bez kita ti je sranje po cesti,bolje se tu nenać.
nemamo ništa,ostala samo plava crta

Offline stalker

• *
« Odgovori #7 u: 14 Lipnja 2016, 17:19:24 »
Zorane, nisi ti probao voziti biciklu po magistRRali.
Autobus te samo usisa.  ;D

To ti je slična situacija s malom prednošću bicikla. Biciklo je barem tiho pa uglavnom možeš čut kad ti se približava auto ili autobus i onda si donekle spreman kad projuri kraj tebe. A kad skuter voziš na iber turi a on reve ko jarac kad ga škope, ne čuješ promet oko sebe pa ako stalno ne piljiš u retrovizore, srce te prekine svaki put kad te otpuše vjetar od vozila koje projuri

« Odgovori #8 u: 14 Lipnja 2016, 18:18:05 »
..istina susjed,posebno pamtim nekog temaxa msm da je tu iz mokosice,onaj lijepi al malo stariji,,msm da ima akrape,,srce mi je u pete pobjeglo al to jos nije nista kako me neka zuja sasila kroz sustjepan,naletio je bit ce par cm od mene,od zivaca sam pljuvo u vizir,,e da mi ga je bilo stici nasuo bi mu seecera u rezervar,,debil jedan,od tolike sirine ceste on umalo mene pogodi na sred jbg pravca
Press F1 to Start

« Odgovori #9 u: 14 Lipnja 2016, 21:26:08 »
..istina susjed,posebno pamtim nekog temaxa msm da je tu iz mokosice,onaj lijepi al malo stariji,,msm da ima akrape,,srce mi je u pete pobjeglo al to jos nije nista kako me neka zuja sasila kroz sustjepan,naletio je bit ce par cm od mene,od zivaca sam pljuvo u vizir,,e da mi ga je bilo stici nasuo bi mu seecera u rezervar,,debil jedan,od tolike sirine ceste on umalo mene pogodi na sred jbg pravca
Ti si amigo isto kurčeve sreće!

« Odgovori #10 u: 15 Lipnja 2016, 10:06:26 »
Nas nervozni jure :mrgreen:

« Odgovori #11 u: 15 Lipnja 2016, 11:21:16 »
Ma ja mislim da sam namirniji insan na kontinentu,,ali jednostavno sam osjetljiv kad netko nezna vozit,ili kad se netko bahati po cesti..
Npr.kad vidim da netko kroz grad vozi sa sklopljenim retrovizorima..uhh ja bi ga odma zaaustavio i iscero iz auta i ponovno na polaganje..
Znaci ima se prestrojavat na par mjesta kroz grad,on nevidi nista,nevidi ionako mrtvi kut a sa sklopljenim retrovizorima nevidi ama bas nista,,da ne spominjemo parkiranje i to..na to sam fakat alergican.
Jes ja vozim bus i vise gledam retrovizore nego naprijed figurativno receno..ali jbmu i na autu je  itekako potrebno gledat iz gore navedenih razloga..da je npr ona cura sto je na Ratcu izgurala Tedija s ceste samo bacila oko na retrovizor nebi bilo sta je bilo,ugrozila je dva zivota jbt..nadam se da ce odsad i kad seta cestom gledat mrtvi kut :sarcastic
Press F1 to Start

« Odgovori #12 u: 15 Lipnja 2016, 22:09:56 »
Nego, jesi li ti danas mozda nekome na motoru izletio s autobusom i dobio batina ?  :mrgreen:

« Odgovori #13 u: 16 Lipnja 2016, 10:44:58 »
Hehheh nemoj zajebavat?? Ne ja, motorima se ne izbacivam a ostalima uglavnom da,iz vise razloga,,
1.u autoskoli nas uce znaci kad se vozila javnoga prijevoza ukljucuju a pogotovo sa stanica po gradu,Moramo ih pustiti dok to ne vrijedi za ostale autobuse ali bi bilo lijepo
2.imate i znak na svakom autobusu da ga propustite kad vidite da izlazi sa stanice,no to osim autoskole i jos amo rec 10% nasih gradjana jednostavno zanemaruju ili se prave englezi
3.sve ja shvacam,istina je vama se zuri i nevolite da nesto od 15 metara guza ispred vas..ali ljudi to je samo do sljedece stanice koja je u gradu svakih 300m a u tom autobusu mozda vasa zena,dica,rodjaci kojima se isto zuri na posao,skolu itd..i kad bi mi vozaci autobusa cekali ovih 10% savjesnih vozaca koji stvarno puste autobus ma nebi nikad,zapamti svaki krug bi kasnio 15 min od npr mokosice do grada i nazad..racunaj slobodno da u jednoj smjeni nebi 2 kruga uspio odvest,a to ti znaci da bi otprilike 200 ljudi kasnilo ili na poso ili doma i dje vec..

Sad ces rec da branim vozace autobusa.ali prije nego sam poceo vozit i sam sam dozivio da me izguraju u suprotnu traku,,dakle ja vozim,dodjem do pola busa kad od frajer krene izlazit sa stanice i sta cu,moras bjezat u lijevu traku( sva sreca svaki put je bila prazna pa sam imo kud bjezat( na kraju sam skonto da je to jednostavno do vozaca,iako voze godinama,nikad nece znati voziti da jos 300 god zive)
Moras biti pametno bezobrazan da bi se ukljucio u promet,a sigurnost uvijek na prvome mjestu,a gore ovo sto ti pises za nekog motoristu,,ja se njima ne izbacujem jer jednostavno u nasem gradu je toliko sjebano vozit bus i toliko toga imas za pazit da mi se jednostavno neda i nemogu procjenit brzinu motora kojeg vidim u retrovizoru,,zato i samo zato njih pustam da prodju
Press F1 to Start

« Odgovori #14 u: 16 Lipnja 2016, 11:18:21 »
To ces ti doznat ko je bio u diru  :mrgreen:

Nego, mala debata...

U autoskoli te uce da moras propustit vozila pod pratnjom,vozila sa prednoscu prolaza (Vozila MUP-a, vatrogasne postrojbe i hitne), i vozila koja voze po tracnicama, sve ovo se odnosi samo na cestu koja nije regulirana semaforima, znaci prednost prolaza ne vrijedi kad su semafori u diru...

A to sto ljepe na autobuse,mogu objesit macku od rep jer u zakonu stoji prekrsaj samo za "Ometanje ulaska/izlaska putnika iz vozila javnog gradskog  prijevoza"....  koliko ja znam jeli... tako da to "iz vise razloga ne propustam" stoji mozda moralno,ali ne zakonski...

Tako da po ni jednom zakonu vozac nije duzan propustit vozilo JGP-a dok se vozack JGP-a moze teretit po "Ometanje drugih sudionika u prometu prilikom ukljucivanja) kaznom od 500 kn...

Evo i malo materijala