Autor Tema: Garaza na Glavici  (Posjeta: 3119 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Garaza na Glavici
« u: 31 Ožujka 2016, 14:06:36 »
Zna li iko iz ekipe nesto o Shiveru ili Dorsu sto su parkirani u garazi na I.Glavici?!
Jesu li na prodaju?!

Hvala!!!!

Odg: Garaza na Glavici
« Odgovori #1 u: 31 Ožujka 2016, 14:13:08 »
Meni prijatelj prodaje Shivera (nije sa Ilijine Glavice). Javiti ću ti poslije detalje.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #2 u: 31 Ožujka 2016, 16:01:02 »
Meni prijatelj prodaje Shivera (nije sa Ilijine Glavice). Javiti ću ti poslije detalje.
Moze

« Odgovori #3 u: 31 Ožujka 2016, 21:38:57 »
Na žalost ide za 2 dana na brod pa nema vremena za bilo kakav (eventualni) posao.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #4 u: 31 Ožujka 2016, 21:55:31 »
Na žalost ide za 2 dana na brod pa nema vremena za bilo kakav (eventualni) posao.
Zna li se mozda ikakva cijena ili sto slicno?!

« Odgovori #5 u: 01 Travnja 2016, 11:58:16 »
Nisam pitao za detalje ali bi se danas trebali čuti pa ću napisati. Koliko znam stavljao je neke karbonske dijelove i ima Akrapoviča. Pomorac je a ima još jedan motor i skuter tako da ne mislim da je nabio previše kilometara ali fakat ne znam jer me obično te stvari ne interesaju.

« Odgovori #6 u: 01 Travnja 2016, 12:55:26 »
Nisam pitao za detalje ali bi se danas trebali čuti pa ću napisati. Koliko znam stavljao je neke karbonske dijelove i ima Akrapoviča. Pomorac je a ima još jedan motor i skuter tako da ne mislim da je nabio previše kilometara ali fakat ne znam jer me obično te stvari ne interesaju.
Meni lova dolazi drugu setemanu tako da kupujem motor cim sjedne na racun. Mogu poslat broj moba na PP ili ovako za detalje.

« Odgovori #7 u: 01 Travnja 2016, 23:11:45 »
Daj mi broj tvoga mobitela (PP ili ovdje) pa ću mu ja proslijediti

« Odgovori #8 u: 01 Travnja 2016, 23:44:39 »
Daj mi broj tvoga mobitela (PP ili ovdje) pa ću mu ja proslijediti
098227612

« Odgovori #9 u: 02 Travnja 2016, 20:06:43 »
Na žalost nije imao vremena za ništa danas jer sutra ide na brod.

« Odgovori #10 u: 02 Travnja 2016, 21:37:46 »
Na žalost nije imao vremena za ništa danas jer sutra ide na brod.
Ma nema zime,ima kandidata na Njuskalu.
Jvala na pokusaju!

« Odgovori #11 u: 03 Travnja 2016, 17:53:03 »
Tako je. Nadam se da ćeš brzo naći dobar motor.

« Odgovori #12 u: 03 Travnja 2016, 20:05:33 »
Tako je. Nadam se da ćeš brzo naći dobar motor.
Ono sto me gusta je daleko za ic na blef. Vidit cu sto u nasoj zupaniji i St zup,poso mi diktira vrijeme!

« Odgovori #13 u: 03 Travnja 2016, 20:27:23 »
Jozo mozes se prijavit i na motori .hr pa ako nadjes nesto sto ti se svidja uvik mozes pitat tamo nekoga,,samo malo je problem sto je hrpa debila na tom forumu,kladim se da pola njih ne vozi ni skuter s kamoli motor a seru ko da su Boga uhvatili za muda,,,ili kao sto sam procito nedavno" stružu koljenima po forumu" a nisu sjeli na motor :sarcastic:
Press F1 to Start

« Odgovori #14 u: 03 Travnja 2016, 22:35:24 »
Jozo mozes se prijavit i na motori .hr pa ako nadjes nesto sto ti se svidja uvik mozes pitat tamo nekoga,,samo malo je problem sto je hrpa debila na tom forumu,kladim se da pola njih ne vozi ni skuter s kamoli motor a seru ko da su Boga uhvatili za muda,,,ili kao sto sam procito nedavno" stružu koljenima po forumu" a nisu sjeli na motor :sarcastic:
Ma jok,jebes te wana be vozače! Cim se pazari vozilica cekam vas u Stonu!