Autor Tema: Novo prometalo u krugu obitelji  (Posjeta: 9051 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Novo prometalo u krugu obitelji
« Odgovori #45 u: 31 Ožujka 2016, 22:58:22 »
Uf, gadno...inače baš i ne volim pretjecati preko Ratca baš zbog toga.
Jednom davno, dok sam još imao Pegaso, krenuo pretjecati autobus i negdje na pola busa lola se izbacio i počeo i on zaobilaziti auto ispred. Jedva se vratio nazad. Kasnije ga preteko i pokazao  :finger:
Mislim da mu nije bilo jasno zašto, možda sam mu bio u slijepom kutu, a možda nije ni pogledao retrovizor.

E zato drugi put kad budem prestizao auto prvo blicam pa trubim i onda lupnem blokadu par puta da zna da sam tu. Dobro sam prošao, naciknuo mi prst. Više štete na meni nego na motoru hahahah

Da ga stiskas kako treba prestigo bi je prije nego sto bi promislila pretjecat, kakve kocnice i kurcipalci  :nea:

Pa se ti potezi  :lol:

:paranoid: ne moraš me baš posvuda sramotiti a i nick mi kaže da sam spor  [smilie=lolroll]
"Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaæe..."

« Odgovori #46 u: 31 Ožujka 2016, 23:29:41 »
Svi sporo voze i paze na forumima,kavama,pogotovo kad neko novi dode...suplje price....

A kad se krene s mosta svi mozak na "off"
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

« Odgovori #47 u: 01 Travnja 2016, 11:30:24 »
Sandro neamo svi era pa da u po sekunde 3 auta :sarcastic:
SpoRy ja i ti cemo kupit neke brodske trube,ima da im mozak u gace pobjegne kad se nadjemo nekome u mrtvom kutu,,ono nisi me vidio al ces me cut mamu ti :laugh2:
..slazem se sa Sandrom,zapravo msm da se svi slazemo? Po pricama na mostu i forumu na ranu bi nas covjek stavio,,a kad se krene s mosta do Stona.... svi Stoner a glume ( Casey) :think:
Press F1 to Start

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #48 u: 01 Travnja 2016, 17:24:39 »
Dado prebaci ovo sve u laprdanje, sjebaše mi temu  :heat:
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!