Autor Tema: Kamera na vrh kacige  (Posjeta: 3252 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Odg: Kamera na vrh kacige
« Odgovori #15 u: 16 Ožujka 2016, 21:07:25 »
Meni je sve oblo pa sakšn kap mi nedrzi a dobio sam je s hero2 motorsport edition... i onda je duckt tape rjesio sve :) a na rep sam stavljao sakšn manjih dimenzija i ebes ti budalu komad konopsa vezo ispo sica pa i ako pade da je netreba iskat :)  Natrag na repu/plastici je ipak u mene nogo vibracija i zato je finila na nosacu za suvozaca (snimku sam vec bio stavio)
 Sto se tice na vrh kacige jedino mi je taj lepak dobar za karting koji me odusevio (Podgorica)
Nu (externi fejk sony mic)

Jedini minus tih autobus pozicija mi je da nikad neznas koliko imas baterije... jel snima il ne (iako ima jak bip zvuk koji je svaki poseban za svaku operaciju) pa jedina opcija backpack s dodatnom baterijom......)
Zato sam uzo nosac sta se sarafi na poklopac rezervara i metnuo produzetak od nekih pedu i na to montiro kameru... Mana je sto je taj produzetak potencialno opasan pri padu  :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #16 u: 16 Ožujka 2016, 21:52:43 »
Najvise mi se svida pozicija na bradi kacige,visina je super i dosta ovih moto vlogera tu montira,ali je dosta zaobljena kaciga na tom mjestu tako da cu na to pazit prilikom kupovanja nove kacige kad bude...

A do tad i neznam... I ne nosim je cesto jer je nemam dje stavit kasnije itd... Pokusat cu nabavit par ovih ljepljivih i taj vakum pa je tu i tamo do stona montirat...

Tog ispred tebe dobro zajebava prvi ljevi bogen  :mrgreen:

Ja sam vozio u puli gore par puta,staza je odlicna a kartinzi jaki...

http://www.karting.hr/en/index.html
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #17 u: 16 Ožujka 2016, 22:45:48 »
Vjerujem da ima vise zaobljenih mount-ova bas za kacigu jer u pakungu gopro-a je bilo 2komada zaobljenih ki bas za kacigu al da mogu na bradu hm...  :misli:
 Inače u US vojsci je vise popularan Contour,prvenstveno zbog dizajna jer gopro je televizija za Contour... steta sto se gopro tako izreklamirao pa je vodeci al ja jos vjerujem u Contour  :mrgreen:

Ovi ispre mene se ustelavao ki i svi mi jer nam je ovo bio prvi susret sa ispravnim i brzim kartinzima  :mrgreen: a sto se tice Pule... da vidio sam nekoliko snimaka... i kad tad ako budem blizu vaja ce prova odvozit kojih uru dvije jer ta staza je mrak (nevolim umjetne prostore a pogotovo u zatvorenome)
 Vidi ovih hondinih baraka iz Zadra
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #18 u: 18 Ožujka 2016, 00:04:24 »
Ima dosta kaciga sto imaju ne toliko zaobljen dio na bradi,relativno je ravno toliko da bi obican onaj mogo stat potpuno zaljepljen ( ramac je uzo jednu,da ti pravo recem i neznam koja je)...

A to za pulu uru dvije neznam bas, mislim da je 20 minuta oko 200 kuna ako se dobro sjecam :mrgreen:

Ali staza je svakako vrijedna posjeta, ne samo radi staze, oko staze je ljepo uredeno,cjelokupni dojam je odlican...

Bolje bit malo lud nego malo pametan...