Imam Hero2jku... i mount na volanu mi je samo zadavao vibracije i jebg odluka pala na mount koji ide na rezervar.... e ovo je vec boje i nema tolikih vibracija.
Metao sam i na kacigu al nije to to... em je visoko ki da si u busu em jebg vazda okrenem glavu za kakom sinjorinom pa i za ljepom prirodom i onda snimka krene drugim smjerom

a i imam čopvu glavu pa zna bit snimka u krivo tak da se drzim rezervara i da suvozaceve nogare gde sam znao stavljat Contour (viš neznam ni gdje mi je

)
Ja bi tu dodao jos externi mikrofon cisto zbog sumova vjetra i zvuka makine..... Ima ih po 2m kabela i miran.
Baterije eh jebg meni ka treba vazda je prazna... kupih par kom al dok promjenis ode voz kako kazu pa sam ljepo ugradio 12uticnicu i tak cjelom voznjom je spojena na punjenje i znam da me to nece izdat

Sto se tice sj4000 gledah snimke pa i ovu teovu.... jako jako dobra...neznam moze li i vise od 720p rezolucija te kakva je opcija sa ostalim mogucnostima tipa slikavanje...
Ugl razmisljah o hero4 Black al evo vidim sj5000 je skoro pa istih perfomansi a razlika je u cijeni taman u pola.... i da... obje koriste gopro mount-ove itd....
Contour koja je iz vremena GoPro hero 1
Hero2
Noćna
S kacige (cjeli put nije snimala dje treba al je odi posluzila)
Meni jos koristi za TimeLapse a fotke su relativno ok... pa to ispane vako nekako
A nekih god dana sam u zraku pa bi mogla sj5000 bit dobra za te stvari jer uzeh gimbal da snimke budu mirne...