Autor Tema: Stize oprema...  (Posjeta: 3008 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stize oprema...
« u: 30 Svibnja 2006, 00:31:00 »
Evo da se i kod vas malo pohvalim :wink:

Evo danas, kao grom iz vedra neba, odlucih ja da posjetim neke prodavnice sa namjerom da kupim rukavice...  Bio i tamo i vamo i na kraju se desi nesto sasvim peto... podjoh po rukavice, a zavrsih sa...

Danas sam kupio koznu jaknu SUOMY. Ggovedja koza, CE protektori na ramenima i laktovima i spuzva na ledjima. Cijena je extra povoljna posto je izgleda ostala na lageru od prosle godine, cca 355 eura (mislio sam povoljna u odnosu na konkurentne jakne koje idu od 450+)... Evo kako izgleda:
Probavao sam je tamo pola sata...

Naravno, trebalo je vidjeti kako to funkcionise na motoru :mrgreen:

Ovako to nekako izgleda...

E sad, osim jakne, jos bolji pazar je legendarna kaciga SUOMY SPEC 1R za nevjerovatnih 275 eura. Do duse, u jednoj je boji-siva. (Ova kaciga bi trebalo da kosta 400-500 eura). Bila je samo ta jedna u XL velicini, tako da mislim da je i ona ostala od prosle godine. Ne znam...

Kada se sve to slozi, to izgleda ovako...

Ne zamjerite na sklapanju boja, ovo su mi neke stare rukavice pa sam cisto probao :D

Ovih par dana bi trebalo da uzmem ljetnje rukavice, ljetnju jaknu i kornjacu (malu), a za 15-ak dana trkacke Suomy rukavice (cekam da stignu)... Bice izvjestaja...

Offline aurellie

Stize oprema...
« Odgovori #1 u: 30 Svibnja 2006, 13:22:12 »
Još zelene gaće i imat ćeš dugine boje  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

Stize oprema...
« Odgovori #2 u: 30 Svibnja 2006, 14:10:36 »
Citat: "aurellie"
Još zelene gaće i imat ćeš dugine boje  :mrgreen:

Ajde ovo dvoje i nekako, ali kada dodje motor onako ZUUUT i CRN :!:
Kako cu samo biti smijesan :mrgreen:  8)

Stize oprema...
« Odgovori #3 u: 30 Svibnja 2006, 21:50:05 »
Jakna izgleda skroz dobro!! Cijena je ok, pogotovo za kozu. A sto se boja tice, o ukusima se ne raspravlja  :mrgreen: . Ako nista bit ces uocljiv, lako cu te prepoznat kad dodjem ovog ljeta doli u djir. :D
Svi smo mi bickery

Stize oprema...
« Odgovori #4 u: 31 Svibnja 2006, 00:00:54 »
Citat: "mali"
Jakna izgleda skroz dobro!! Cijena je ok, pogotovo za kozu. A sto se boja tice, o ukusima se ne raspravlja  :mrgreen: . Ako nista bit ces uocljiv, lako cu te prepoznat kad dodjem ovog ljeta doli u djir. :D

:mrgreen:

Ili kada ja dodjem do vas u djir :wink:  :D

Stize oprema...
« Odgovori #5 u: 31 Svibnja 2006, 19:58:56 »
Danas sam odlucio i posao da doplatim jos 75 eura i zamjenim kacigu za istu ali u bojama Max-a Biaggi-a 8) (i opet sam dobar sa cijenom jer je ovogodisnja u boji 500 eura, a mene je izasla 350)
Mogo mi se svidjala u toj boji, nisam mogao da izdrzim :D A i nikako mi se nije svidjala ona kombinacija ZUto-crni motor, crno-crvena jakna i SIVA kaciga :?
Ovako na kacigi imam i zutu i malo crvene boje tako da ce to sada mnogo bolje izgledati :)
Evo i slika:

Motor od Rossi-a, kaciga od Biaggi-a... od mene mora da izadje neki dobar trkac :mrgreen:

P.S. Ipak je za mene prava velicina bila L tako da je dobro sto sam posao da zamjenim :oops:

Offline aurellie

Stize oprema...
« Odgovori #6 u: 31 Svibnja 2006, 21:26:27 »
Nova kaciga izgleda puno bolje od stare sive... :thumbsup:

Stize oprema...
« Odgovori #7 u: 15 Lipnja 2006, 23:50:08 »
Stigao i pojas tj. mala kornjaca. Dainese model Bap 2000/3. Prezadovoljan sam kvalitetom izrade! Evo i kako izgleda...

Stize oprema...
« Odgovori #8 u: 16 Lipnja 2006, 07:33:12 »
Uh jesi zgodan :mrgreen:
...

Offline aurellie

Stize oprema...
« Odgovori #9 u: 16 Lipnja 2006, 12:11:49 »
Ja imam kornjacu bap2000/9, ako su iste kopce (sudeci po slici jesu) onda je to prava stvar jer drzi jako dobro, za razliku od bubreznjaka od 150kn kojeg sam uzeo prije par dana kojeg kao da uopce nemam na sebi.
Koliko si ga platio uopce?

OliveRR to je sa Dainese sajta. Inace bi Evil bio maneken  :wink:

Stize oprema...
« Odgovori #10 u: 16 Lipnja 2006, 18:18:30 »
lega? oćeš li nam i gaćice koje si kupio za motor,pokazati? :lol:  :lol:  :lol:  :P

Stize oprema...
« Odgovori #11 u: 16 Lipnja 2006, 19:04:47 »
Citat: "Faber"
lega? oćeš li nam i gaćice koje si kupio za motor,pokazati? :lol:  :lol:  :lol:  :P

Otprilike :mrgreen: