Autor Tema: BMW Split  (Posjeta: 25110 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

BMW Split
« u: 19 Travnja 2013, 21:00:14 »
Bio sam jučer na redovnom (ovaj put detaljnom servisu). Rico i ekipa zaslužuju sve pohvale  :good2: Osjetila se bitna razlika na povratku doma. Motorin mi je sam činio bogene  :biker2: a mogao sam ponekad i biti malo lijen u šaltanju.
« Zadnja izmjena: 20 Travnja 2013, 00:30:15 od Stijepo »
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
Odg: BMW Split
« Odgovori #1 u: 19 Travnja 2013, 22:50:41 »
Pa što su to učinili da je tolika razlika nakon servisa  :misli:

« Odgovori #2 u: 20 Travnja 2013, 00:33:58 »
Ne znam ali je motorin "prodisao".
 :think:  :misli:
a može biti i da se i meni drukčije poslagalo u glavi. Uglavnom, toliko sam uživao u vožnji doma da mi je bilo malo i kratko.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #3 u: 20 Travnja 2013, 00:58:48 »
Pa što su to učinili da je tolika razlika nakon servisa  :misli:
napuvali gome  :mrgreen:
Štga sve spada pod ataj servis i kolika je cijena tog zadovoljstva?
Jer ima judi kad nesto masno plate u glavi im proradi neki sklop pa odmah osjete neke razlike a u biti to je samo zavaravanje izbursane love u nešto  :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #4 u: 20 Travnja 2013, 17:06:31 »
bože bože kakvi su to motori  8)
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #5 u: 20 Travnja 2013, 23:11:09 »
Bacilajte koliko vas je volja  [smilie=blahblah]
A što su to učinili? Većinu toga što večina onih što ih je volja šporkat ruke mogu i sami učiniti (ja sam u to doba bio na boat show-u). Uz to su učinili i ponešto što DIY meštri ne bi mogli učiniti.
Što se tiče guma ja ih provjeravam barem jedanput u setemani dana (češće ako se u danu ima učinit više od 150 km). Nije bitno koliko je servis plačen ali je uglavnom jeftiniji nego kemijanje i shodni rezultat onih što misle da znaju što rade (pri tom skidam kapu onima što su fakat sposobni sami sve ušiniti). Uostalom kad bi svi sve činjeli kako bi onda ono svijeta što im je to struka živjeli?

Offline Rookie

« Odgovori #6 u: 21 Travnja 2013, 14:53:23 »
pa pitah sta spada pod servis... i cjena odrzavanja bmw-a... neznam sta to kriti jer mnogi misle lako ce do motora a onda kad je servis iljadu kuna onda  :roll: pa rade sami il nerade nikako  :thumbsdown:
Sto se tice tog da ce ti bolje ici jedino vjerovatno da moze mekse saltat il da su se igrali s software-om jer mozda ima kakav update.... il powercommander  :mrgreen:

« Odgovori #7 u: 21 Travnja 2013, 22:33:19 »
Bilo je 3000 km manje ali se učinio servis od 40000 km gdje ide kompletna tzv. inspekcija sa izmjenama svih tekućina, svječica, filtera i nekih remena te sređivanje drugih stvari vezanih za softwersku analizu kako što si i napisao. Ne volim pisati o cijenama ali s ozirom na direktan upit ide ti između 1500 i 1800 kn za redovne godišnje preglede. Ovaj je došao oko 2700 kn. Puno solada ali i to ide uz motor. Meni je bitno da mi je motorin servisiran jer se osobno nikada nisam volio baviti održavanjem motora a neka mehaničarska znanja od prije sam skroz zaboravio. Tim više mi je bitno jer supruga i ja idemo 5 dana u Toskanu krajem mjeseca.

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #8 u: 21 Travnja 2013, 22:59:22 »
Idete li s motorom :mrgreen:

Offline Rookie

« Odgovori #9 u: 22 Travnja 2013, 00:17:42 »
Za komplet uslugu to nije vele s obzirom da je bmw i da su orginal dijelovi  :thumbsup:

« Odgovori #10 u: 22 Travnja 2013, 07:23:38 »
Nije vele.  :thumbsup:
U mene je približna kiometraža i isto sam platio oko 2700kn, ali za svih 7 god. servisa.  ;D
MK Unbelievable riders Dubrovnik

« Odgovori #11 u: 22 Travnja 2013, 09:24:12 »
moj ima 55000 km i mislim da cu morat promjenit svjećice ove godine :wink2:
nemamo ništa,ostala samo plava crta

Offline Rookie

« Odgovori #12 u: 22 Travnja 2013, 11:59:57 »
sami svoji majstori  :mrgreen:
Al kontaj cjene u servisu,izmjena ulja 800kn davne 2006 ,a sta bi sa tek bilo ka je ulje 100 i filter isto. F zraka 400+ svijeće komad 88kn,glicerina... samo ruka ima iljadu bar. P.s doma i ja radim al đast sejing da je odrzavanje u servisu tu neđe. A koss tebi fale 2 cilindra da to bude motor  :mrgreen:

« Odgovori #13 u: 22 Travnja 2013, 12:29:00 »
Nikakav sam svoj maistor.
Pod garanciom servisi, imam račune od 450 do 550 kn.
Stvar  je u tome što se osim ulja(idu mi 2l ulja u motor) nema što raditi na motoru.
Zato sam odusto od Dukca. ;D

A koss tebi fale 2 cilindra da to bude motor  :mrgreen:
Je, zaboravi sam na cilindre. Onda kontaj sve ovo puta dva za četri.  :lol:
MK Unbelievable riders Dubrovnik

« Odgovori #14 u: 22 Travnja 2013, 12:57:31 »
Idete li s motorom :mrgreen:
Idemo (kiša zove ali gust je gust).