Neće se više zapaljivat?

Neće..viš da je vodenjak pa ako sta i krene gorit sam se ugasi

A Triumpha mi nespominjite.... tiha patnja jos od izbora prvog motora... davne 2005 bilo je il Z il streetriple ali cijena i losa prodajna mreza su odlučile. Pa tako da otka sam vidio explorer-a zaljubih se i eto iz zadnjeg đira vidim da to u dvoje loše ide i jedina zamjena z-u moze bit explorer il nista. Al prvo u zivotu treba posložit prioritete pa je motorizacija na sredini liste

Explorer u Austriji je oko 17 000e s full opremom a stiže vec tvornicki s: Electronic cruise control, traction control i isključivim ABS-om....

Za 2013 najavljuju toliko isčekivanu XC verziju (postoji manji 800xc) a s tim naravno idu i žičane felge..pojačanja zaštite ruku itd itd al meni se najviše ovo svidilo "If mid-adventure you find yourself suffering with a flat tire, the experience can soon turn into an adventure of a different kind! Triumph’s tubeless rims ensure this will not be the case and allow you to quickly resume your explorations without the eed for an extensive tool kit or experienced tire fitters.

Slika nekih i nema al to bi vako trebalo izgledat...

Naravno loša boja al bit ce i boljih

uz mogucnoist personaliziranja po svom guštu između 54 stvarčica...
Jedan grčki za tonča
http://youtu.be/oJ9AQUwjjqA