Autor Tema: Marcinko  (Posjeta: 4560 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Marcinko
« u: 17 Svibnja 2006, 20:26:09 »
E jucer sam se smrzo kada sam iza Minčete vidio onaj krš. Mali Marčinko se zabio u zid i umro je nakon dva sata u bolnici. Žao mi mladića ali baš smo dan prije na boooogenu kada je prozujo kraj nas komentirali da neće dugo. I eto dogodilo se. da je imao kacigu na glavi umjesto pod rukom bio bi živ. zato ekipa, pogotovo vi mlađi, šljem na glavu i to ne bilo kakv. Jest da ja prvi pičim sa onom od skejta ali ja sam penzioner. Ma isto bi mi bilo pamtenije staviti nešto kvalitetnije. ............. Htio sam staviti slije ali ne more. ma sutra ce biti u Vjesniku a i probat cu kasnije opet.
Brz sam pa nisam dosadan

Offline aurellie

Marcinko
« Odgovori #1 u: 17 Svibnja 2006, 20:43:31 »
Pokusavam nesto pametno napisat i nasvrljam par redaka i sve obrisem. Pa nas je grad toliko mali i svak zna svakoga da jednostavno nema potrebe ne nosit kacigu jer ce te svak i s njom prepoznat. Pokusavam zamislit tu situaciju, tipicna scena kaciga na ruci, picic na zadnjem sicu i samo gas? Pa ljudi moji jos nek se 2-3 puta ovako nesto dogodi i necemo imat koga gledat u gradu, pa jedva se nekako nabrojimo na prste jedne ruke...
Eto, ako zelite bit zapazeni u gradu, slobodno nosite kacigu na laktu i obavezno ukrcajte neku curu , sigurno cete nakon vlastitog sprovoda bit zapamceni. Kao netko tko je "vozio neprilagodjenom brzinom i bez zastitne kacige", pa eto, koga to privlaci samo naprijed...

The machine spirit is with me!

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Marcinko
« Odgovori #2 u: 17 Svibnja 2006, 21:19:42 »
Tragedija... :(

...ali

nije li ovo još jedan klasičan primjer tragedije koja samo čeka da se dogodi. Odavno mi već u društvu komentiramo da bi se ovo dogodit. Sve je po šablonu: ne nosi se kaciga, gasira se po gradu i prvi se put sjeda na veći motor (i odmah 170KS). Ja bi ovo prije nazvao samoubojstvom.

U svakom slučaju laka mu zemlja, a najgore je sad familiji...

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Marcinko
« Odgovori #3 u: 17 Svibnja 2006, 22:01:08 »
Jedanput sam doso kraj njega na semaforu,upali se zeleno i treba krenut i ja krenem a njemu se ugasi motor...malo se bio  :oops: kad je skonto da sam vidio
I ja sam isto cuo da nije imo pojma o voznji a i kako ce znat vozit,ne moze se na CBR-ki ucit al to sve sad nije vazno kad je ovako uzasno zavrs :( ilo
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

Marcinko
« Odgovori #4 u: 17 Svibnja 2006, 22:35:43 »
nije da mi nije zao covjeka ali uljetat u nepregledni zavoj sa motorom s kojim se jos nisi uvjezbo,te bez kacige..... cisto samoubojstvo
eace is but a shadow of Death...

Marcinko
« Odgovori #5 u: 17 Svibnja 2006, 23:26:25 »
A sta cete ljudi,i meni je stoo puta doslo da se zagasam malo pred publikom,to nam je u prirodi,al sto se moze,glavno je da ucimo iz tudjih gresaka,i ne ponavljamo ih,o kacigi je vise bezumno raspravljat,to smo davno zakljucili,jos samo da je ohladit glave i ...

Mene nije strah nimalo za ekipu sa Foruma,priznam da nigdje nisam vidio ovako kulturnu i svjesnu ekipu,stvarno vas sve mogu nazvat Velikim i pravim bikerima,od Aurelia koji mi je stvarno primjer jer i sa tako jakim cbr/om vozi jako pametno,i Rookie,pa do najstarijih clanova koji se toliko trude nama mladima i ludima utuvit neke stvari u glavu [smilie=clap]

Ako nastavimo bit ovakava ekipa vjerujem da cemo daleko svi dogurat!!!!Tako mi je drago sta sam i ja medju vama,osjecam se sigurno
...

Marcinko
« Odgovori #6 u: 18 Svibnja 2006, 03:54:49 »
nemojte molim vas mislit da sad nesto filozofiram ali stari pogotovi ti olive ja mislim da si ti neki n apaljeni mladic koji se zeli pokazati pred nekim pogotovo s nekim gasiranjem ali stari  vjeruj mi od toga ti nema srece samo mozes popusit i to ti je crna sudbina, nebi htio nikog uvrijedit ili povrijedit ali rezultati su tu i stoga ljudi pamet u glavu a gas drzite za onda kad ste sigurni i ono jos malo da ima lufta pa i onda pomalo jer nisu krivi vasi bliznji za ono sto vi volite!!!!!!!!
JAHACI BABE RUZE

Marcinko
« Odgovori #7 u: 18 Svibnja 2006, 09:14:31 »
Citat: "GRCUN"
nemojte molim vas mislit da sad nesto filozofiram ali stari pogotovi ti olive ja mislim da si ti neki n apaljeni mladic koji se zeli pokazati pred nekim pogotovo s nekim gasiranjem ali stari  vjeruj mi od toga ti nema srece samo mozes popusit i to ti je crna sudbina, nebi htio nikog uvrijedit ili povrijedit ali rezultati su tu i stoga ljudi pamet u glavu a gas drzite za onda kad ste sigurni i ono jos malo da ima lufta pa i onda pomalo jer nisu krivi vasi bliznji za ono sto vi volite!!!!!!!!
tocno tako.... :wink:
po gradu i nije za vozit se, moras imat otvorenih 100 ociju...
guzve su velike, ceste su katasrofalne i nije za gasiranje....
za stisnut gas postoji grobnik...

Marcinko
« Odgovori #8 u: 18 Svibnja 2006, 09:14:33 »
Pa svak se voli pokazat pred publikom to je normalno samo ne treba previse!to sto se ti ne volis pokazat ti si onda poseban a i tako je bolje!
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

Marcinko
« Odgovori #9 u: 18 Svibnja 2006, 09:36:14 »
istina,svi vjerojatno osjetimo potrebu da se povremeno kurcimo,ipak nam je balkanizam u krvi  :lol:   ali ako se vec moras kurcit kurci se pred ljudima koje znas a ne pomislit "joj evo sad cu preko pila(kolodvora) bit ce dosta ljudi,odoh ja skinut kacigu da me vide i sl." a i usto kad je vec zenska bila s njime.mogo je stavit kacigu i kurcit se onako da se njoj pokaze..... no,eto ja sam jedan od onih sto nikad nece shvatit to kurcenje pa.....
eace is but a shadow of Death...

Offline Laske

Marcinko
« Odgovori #10 u: 18 Svibnja 2006, 09:43:19 »
Kojane, jesi li ikad čuo za onu: vidi me bez ruka... vidi me bez noga... vidi me zuba ?!!!
Reci mi molim te, ko tebe vidi kad prozujiš preko (npr.) Vojnovića ??? Misliš da te iko može primjetiti i vidjeti tko si ??? Frajeri voze polako ispred curica Kojane...
Laske

Marcinko
« Odgovori #11 u: 18 Svibnja 2006, 09:56:56 »
Najzalosnije je to sto nitko ne uci iz tudih gresaka, koliko puta se ponovila ista prica? ...i opet isto...

Offline doktor

• **
Marcinko
« Odgovori #12 u: 18 Svibnja 2006, 11:44:56 »
Nakon izjave Oliverra ipak vidim da ima nade za nase nastojanje starijih i iskusnijih bikera  da samo prenesemo svoja iskustva vama mladima i ako uspijemo sacuvati samo jedan mladi zivot ucinili smo jako puno. Meni je zao svakoga mladoga koji prerano napusti ovaj svijet, ali motori se niti voze hitrim reflexima niti golom fizickom snagom. Svakako potrebno je biti u dobroj fizickoj kondiciji,ali motori se voze glavom koja je zasticena kacigom........

Marcinko
« Odgovori #13 u: 18 Svibnja 2006, 12:11:09 »
Evo link za clanak u vjesniku...

http://www.vjesnik.hr/html/2006/05/18/Clanak.asp?r=crn&c=6

Zao mi je mladica njegovih najblizih.

A kaciga se nosi na ruci, na pola glave (da ima i takih frikova), otkopcanu ....

Offline aurellie

Marcinko
« Odgovori #14 u: 18 Svibnja 2006, 15:28:35 »
Doktore, mene smeta što ti uopće više ne dolaziš ovamo, tu i tamo te vidim u 5 ujutro kad oba moramo za svojim obavezama, ne želim nametat ništa ili bit prenapadan ali stvarno bi mi bilo drago da se malo aktiviraš na du-moto. Od tebe sam naucio stvarno puno stvari i bilo bi mi drago kad bi mogao odvojit malo vremena i napisat koji članak za portal bikera grada dubrovnika...

The machine spirit is with me!