Autor Tema: Scooter "Baotian-zhongyu-ZY50QT-9"?!  (Posjeta: 9088 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Scooter "Baotian-zhongyu-ZY50QT-9"?!
« Odgovori #15 u: 20 Svibnja 2006, 11:34:19 »
....osim petkom i subotom... :mrgreen:  :mrgreen:
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

« Odgovori #16 u: 24 Svibnja 2006, 19:12:36 »
E ljudi sta sam ja jucer vidio,ajme majko! Cetvero cigana(roma) bem ti na ovom skuterku,bar mislim da je ovaj,ili nesto slicno,uglavnom malih guma i mal ovako....majko mila na felgama vozi,stari vozi,ispred mali od 4-6god,iza majka i jedan stariji od 15-ak godina.
Da je to bilo slikat,odma bi stavio u Ostale teme u "dobar vic"...khm,a je... :mrgreen:

Ne,stvarno to je bio prizor,uf,4 na ovom,j...m ti mislim da je na Hayzbusi 2 previse a na ovog skuterka njih 4,probat cu ih opet ulovit,moram vam to uslikat,nezamislivo.
a skut mili jadan,jedva ide,a ko Matkov motor je kad se vrati iz brda,cili glibav...strava
...

Spekny

re
« Odgovori #17 u: 31 Svibnja 2006, 14:49:36 »
ovisi koja tj. cija je proizvodnja jer ima na našem tržištu više,pouzdano znam da su neki smeće a neki su vrlo dobri.Ja znam o kojima se radi ali necu reci da me opet ne saserete da to govorim iz osobnih razloga,pa riskirajte...

Offline ntR

« Odgovori #18 u: 31 Svibnja 2006, 18:43:21 »
Prijatelju mi tata drzi  zastupnistvo za DU pa je on radio u njega i sastavljao ih. Motor ima 3 sarafa koji ga drze na okupu. Ne ide nista mali tockovi ali opet plastike dodju oko 100 kn pa se mozes lomiti kolko hoces  :D
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

Spekny

re
« Odgovori #19 u: 01 Lipnja 2006, 00:16:12 »
razmisli o firmi huoniao,isti na izgled kao baotian ali izgled vara...ako koga zanima nek se javi na pm pa mu objasnim