Autor Tema: Kako zastitit motor od ludjaka!  (Posjeta: 7323 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kako zastitit motor od ludjaka!
« Odgovori #15 u: 13 Svibnja 2006, 20:13:13 »
:thumbsup:  :mrgreen:  :mrgreen:
Bog i Hrvati

ana pi

a kad te pokradu??
« Odgovori #16 u: 19 Svibnja 2006, 16:32:13 »
..na runneru su mi krali tri puta, sve sto se mpoze i nemoze..

a beverly sam kupila u subotu da bi mi ga blagoslovili u utorak, skinuli lajsne s obje strane.. ma divota.. prijavila policiji  :lol: beskorisno naravn
.. i aj u Bube i plati 460,00 kn za nove..

e drugi put ja na prvi sljedeci beverly i kradem drugome, majke mi mile HOćU!!!  :wink:

..a mozda ipak necu, ali nije u redu...  :!:  :!:

« Odgovori #17 u: 19 Svibnja 2006, 21:13:30 »
Meni su na stalkeru neki dan ukrali zadnja dva žmigavca i štoplampu,sve skupa 102 kuna,a ja ko pizda pođi i kupi novo.Pa nebi se išo izlagat strahu za 100 kuna...ma nebi za ništa.A zato beverly stoji u garaži :wink:
ONO racing motorsport

« Odgovori #18 u: 15 Lipnja 2006, 13:18:04 »
evo mi sestra dosla juce s posla, ispaljiva, ljuta [smilie=very_angry]  [smilie=very_angry]  [smilie=very_angry]  [smilie=very_angry] sto je bilo,  neko na parkingu obalio scootera i poso ca, nije ga ni podiso, na scooteru slomljene i sastrugane plasike sa strane, zmigavac i stoplampa, retrovizor i iskrivljena dominka ili ti ga oko 2000 kn.
pa sad stani i placi ili podji u servis i naruci djelove...
ma da ga uhvatim ruke bi mu polomio, ovo je preslo sve granice bezobrastine :angry5:  :angry5:
Bog i Hrvati

« Odgovori #19 u: 15 Lipnja 2006, 13:58:47 »
Citat: "grga"
evo mi sestra dosla juce s posla, ispaljiva, ljuta [smilie=very_angry]  [smilie=very_angry]  [smilie=very_angry]  [smilie=very_angry] sto je bilo,  neko na parkingu obalio scootera i poso ca, nije ga ni podiso, na scooteru slomljene i sastrugane plasike sa strane, zmigavac i stoplampa, retrovizor i iskrivljena dominka ili ti ga oko 2000 kn.
ma da ga uhvatim ruke bi mu polomio, ovo je preslo sve granice bezobrastine :angry5:  :angry5:

A hebiga to je balkan....
Nista gore.....
Umjesto da je bio fer pa da je covjek ostavio bar broj ako mu se vec zurilo...
MA ja stvarno ne razumjem takve ljude... :?

« Odgovori #20 u: 15 Lipnja 2006, 17:14:58 »
Citat: "grga"
da...tipično za balkance južno od Save....meni su isto tako prije par godina..al da ga bar podigne..nego ono...samo ode...a da je uhvatiti takvoga..mislim da bi ga izmasakrirao nogama! jer...da i vidim da mi neko diže skut da ga je obalio..nebi ništa!pognuo bi glavu pogledo štetu ako je malo ogreban ajde nema veze..ali ovako kad ga još ostavi da leži! pa hebo bi mu majku!
nažalost nikada nisam uspio nikoga uhvatit....
al da! pošto sam tamo u neboderu..jedne večeri (u početku početaka) čujem ja neko mi dira skut govori neš...a ja u boooksama samo marte na noge i kuhinjski nož :mrgreen: (e živa istina!) zaletio se prema ekipi loooool! kako su se razbježali!
na kraju sam proglašen luđakom u zgradi jer su me susjedi vidili :mrgreen:  :mrgreen:
pa mislim helou! nedam! :evil:  tamo kad sam se doselio su mi namjerno izbušili gumu i slomili retrovizor....ali sad je napokon(nakon 5 godina) sve uredu..mogu ikacigu preko noći ostaviti pa i ključeve)

« Odgovori #21 u: 15 Lipnja 2006, 21:14:25 »
Evo i meni se dogodilo u nedjelju,mislio sam napisat ali sam zaboravio.Parkirao sam motor ispred kafića iza žutog kangua sigurno 2.5 metra i lijepo sjeo na taracu i samo sam cuo udarac,kad sam vidio da mi je motor na podu :evil: poludio sam,imo sam osjećaj ko da mi je netko dijete namlatio :cry:.I dotrčim ja do motora i kažem tipu šta radiš jesi normalan i on meni onako opušteno "oprosti ja ti neznam na retrovizore" :banghead:.Ma popizdio sam,nego nije bilo ništa na motoru,samo se malo ostrugala ručica od gasa i ispao je kušin iz kacige kako je pala na pod jer je bila na retrovizoru.Na kraju mu ništa nisam tražio :?  al bolje da jesam pa bi drugi put pazio kako ide na rikverc
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

« Odgovori #22 u: 15 Lipnja 2006, 22:31:16 »
2 kojan: dokle god oprastate to ce se sve vise ponavljat
Bog i Hrvati

Offline teo

« Odgovori #23 u: 15 Lipnja 2006, 22:51:08 »
Ne valja oprastat. Ko tebe kruhom, ti njega kamenom.

« Odgovori #24 u: 15 Lipnja 2006, 23:07:23 »
Citat: "teo"
Ne valja oprastat. Ko tebe kruhom, ti njega kamenom.

ti njega kruhom iz zamrzivaca :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Bog i Hrvati

« Odgovori #25 u: 17 Lipnja 2006, 17:30:19 »
Ja bi rado na motor pustio struju... pa ko će se pržit, neka izvoli :lol:
Imaju one što plaše stoku kad se približe ogradi... moglo bi se i na motor implementirat :lol:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

« Odgovori #26 u: 17 Lipnja 2006, 21:21:48 »
Imam slicna iskustva, mislim da bez policiskog zapisnika nema nista. Ali ima i tu problem, oni popisuju samo vizualna ostecenja, a ono ispod plastike.... :|
Svi smo mi bickery

« Odgovori #27 u: 18 Lipnja 2006, 19:56:17 »
Citat: "mali"
Imam slicna iskustva, mislim da bez policiskog zapisnika nema nista. Ali ima i tu problem, oni popisuju samo vizualna ostecenja, a ono ispod plastike.... :|

Tu je osiguranje da to riješi... Moja iskustva su bila jako dobra kod takvih oštećenja.
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio