Autor Tema: S R A M O T A!!!!  (Posjeta: 16367 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: S R A M O T A!!!!
« Odgovori #30 u: 04 Ožujka 2010, 13:02:10 »
daj čovječe dođi sebi, baš podmetanje konkurencije, da imam šta podmetat smislio bi neku ozbiljnju stvar od kacige, ko da je bitno jel kaciga 200 ili 250 kuna, bitno je da sam ja dobio kaznu prema tome ako nemaš šta pametno za reć nemoj  budalaštine pričat

Offline V-nor

• **
  • YAMAHA 345 SYC, Malaguti CIAK
« Odgovori #31 u: 04 Ožujka 2010, 13:18:35 »
Bez uvrede, ali kaznu si zasluzio.
U zakonu ne pishe onaj ko koristi poglresnu kacigu, a da toga nije svjestan, kaznu ne mora platiti.
Boli tetu Vladu neka stvar sto si znao ili nisi...
Po meni je tuzno doc u butigu i postavit pitanje:

"Dajte mi najjeftiniju mogucu najbitniju stvar u zivotu jednog bajkera."

Uopce ne kuzim sto si nervozan?!?! Nadam se da svoj zivot cijenis malo vishe od 250+1000kuna...
Uostalom, svaka lekcija se placa. Budi sretan da si ovu platio sam... a ne npr. tvoja rodbina...... ukopom.....
Trgovci i tko god, mogu biti posteni ili neposteni, a mogu jednostavno imat losh dan, ili
ah, PRETPOSTAVLJATI da onaj tko kupuje radi to informirano.
Nije njemu u opisu posla da ti drzi predavanje o artiklu, ali bi svakako trebao moci ODGOVORITI na postavljena pitanja...
sve ostalo spada u vjestinu i dobru volju....

Ima dobrih i loshih trgovaca, ljudi, pandura, bajkera....

Dakle, da sam ja ti bila bih to ovako odradila....
Pokrila se ushima, platila kaznu, kacigu stavila pod krevet i lagano skupljala lovu za novu.. skuplju...
I ne bih se prala ovakvim postovima....

Ali ja nisam ti pa sam se prvo prijavila na forum, procitala cca 30 strana o kacigama i tek onda sila na motor za jednom  Nolanicom....  :pick nose:

Ajde... glavu gore.

Hvala bogu i Zakonu pa je jos ....IMAS!   :secret:
« Zadnja izmjena: 04 Ožujka 2010, 13:30:36 od V-nor »
Pretpostavka je majka svih za*eeeba!
Nosite opremu, smanjite gas, doma je netko tko èeka na vas...

« Odgovori #32 u: 04 Ožujka 2010, 14:12:32 »
De je to u gradu tuta 200 kn ? Sva ta konkurencija kako je ti nazivas je registrirana na forumu i nisam primjetio da je bilo ko napisao nešto negativnio za butigu na kuku Tvoj dio posta u kojemu spominješ druge butige moto opreme je u najmanju ruku nekorektan da se nebi drugačije izrazio  :thumbsdown:

Offline Ana

« Odgovori #33 u: 04 Ožujka 2010, 14:58:49 »
Dragi Cico, mislim da ti je trgovac prodao točno ono što si ti tražio, napomenuo si mu da ne želiš nikakvu kacigu od 1000kn i da ti ne treba ništa profi.
Nadam se da će ti ovo biti dobra lekcija i da ćeš kupiti kacigu koja će ti čuvati glavu od nezgode a ne od policije. Što se policajca tiče mislim da je dobro da ti je naplatio kaznu jer da nije ti ne bi bio stavio ovaj post i dobio odgovore od iskusnijih vozača.

Offline ica

« Odgovori #34 u: 04 Ožujka 2010, 16:14:28 »
...točno ono što si tražio to si i dobio, najjeftiniju kacigu u dućanu isto tako si dobio kaznu koju si zaslužio jer kaciga glavu čuva..
...sad zamisli koju si kacigu moga kupit za 1250kn...
...jeftino nije uvjek jeftinije, istina da te je trgovac treba obavjestit da nema homologaciju a opet upitno je dali on išta zna o motoopremi, velika je razlika između trgovca i prodavača....
...trgovac mora znat šta prodaje prodavač baš i ne......
...NHF činjenica ostaje da si kraći za 1000kn, al sad bar znaš na čemu si.....sad osmjeh na lice i pivaj "ovo mi je škoolaaaaa, i drugi puta ćuuu pametnijeeee"...

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #35 u: 04 Ožujka 2010, 17:20:07 »
Cico je trebao biti upozoren od strane prodavača da kaciga koju kupuje nije homologirana (prodavač bi trebo znat što prodava). Tako bi prodavač izbor prepustio kupcu i sebi stvorio mogučnost da pošteno proda skuplju kacigu i ne razočara kupca . Sve u svemu Cico je izburso 1250 kn ,  a za te pare je mogo imat pristojnu homologiranu kacigu. I još će vjeojatno kupit novu kacigu, pa kad se sve to zbroji.... :heat:. Ima se valjda sad pravo malo i ljutit.

Sumnjam da je prodavač imo loše namjere jer mu je u interesu pprodat skuplji proizvod.

Svu sam bitniju opremu kupovo u Splitu ( dosta širi asortiman nego u DU ) i za sad sam i više nego zadovoljan :thumbsup:.

Offline f6

« Odgovori #36 u: 04 Ožujka 2010, 18:41:33 »
A je li ova moja kaciga homologirana  :heat:

pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #37 u: 04 Ožujka 2010, 19:22:28 »

ha ha ha da homologirana pa to je profesionalna kaciga vidis da ima i stitnik za bradu! :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Offline Nix

« Odgovori #38 u: 04 Ožujka 2010, 19:26:12 »

Nije,a nosi je para mi se isti lik koji je mene uvjeravao i objašnajvao koliko kaciga glavu čuva jer je nisam stavio par puta  tek kad sam se regao na forum pred koju godinu. :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #39 u: 04 Ožujka 2010, 19:44:54 »

nije homologirano to što je ispod tvoje kacige :laugh2:
UNBELIEVABLE SE ÈITA AMBILIVIBL !!!!
Malo nas je al smo....

« Odgovori #40 u: 04 Ožujka 2010, 19:52:00 »
Nije,a nosi je para mi se isti lik koji je mene uvjeravao i objašnajvao koliko kaciga glavu čuva jer je nisam stavio par puta  tek kad sam se regao na forum pred koju godinu. :thumbsup:

Taj je bio mrsaviji od ovoga na slici  :mrgreen:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #41 u: 04 Ožujka 2010, 20:53:16 »
neboj se, tome neće šibnut kaznu :roll: ;D
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline Laske

« Odgovori #42 u: 04 Ožujka 2010, 21:41:49 »
Jes, jes, to je ona priča od maloprije kako neki mogu, a neki ne  :paranoid:

Evo vam pravi Brain cap, ako vas slučajno od tuta zaboli vratić  :pick nose:

Laske

Offline f6

« Odgovori #43 u: 05 Ožujka 2010, 00:54:08 »

negoooo  :thumbsup:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #44 u: 05 Ožujka 2010, 06:00:29 »
Nemojte covjeka napadat zato sto je htjeo ustedjeti koju kunu.Situacija je sjebana pa tako svi moramo paziti kako trosimo pare,a i sigurno je mislio da je to ista stvar kao sa cipelama,imas ove jeftine pa imas ove skuplje dizajnerske pa se nakraju i jedne i druge usmrde i poderu jednako.Evo najjeftinijih kaciga na netu za one koji su na budzetu,ima ih od $40 $50 $60 i sasvim su solidne kacige.
http://www.leatherup.com/l/Motorcycle-Helmets/12.html