Autor Tema: pumpa od goriva  (Posjeta: 1850 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

pumpa od goriva
« u: 02 Ožujka 2010, 18:44:28 »
treba mi pumpa od goriva za Gileru VXR-a,pa ako netko ima nek javi,nema trenutno za kupiti treba narucivat pa cekat 15 dana,to je pegla,meni treba sto prije.Hvala! :big_smile:

Odg: pumpa od goriva
« Odgovori #1 u: 02 Ožujka 2010, 22:24:14 »
lakše  ti je nać i kupit Hondu-njima ne crkavaju pumpe ko tim talijanskim sme.....
UNBELIEVABLE SE ÈITA AMBILIVIBL !!!!
Malo nas je al smo....

« Odgovori #2 u: 02 Ožujka 2010, 22:33:35 »
lakše  ti je nać i kupit Hondu-njima ne crkavaju pumpe ko tim talijanskim sme.....

...da da ali to su Japanci njima blokira papucica gasa :laugh2: :laugh2: :laugh2:

« Odgovori #3 u: 02 Ožujka 2010, 22:51:54 »
...da da ali to su Japanci njima blokira papucica gasa :laugh2: :laugh2: :laugh2:
tojota nema motore [smilie=naughty] :doh:
UNBELIEVABLE SE ÈITA AMBILIVIBL !!!!
Malo nas je al smo....

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #4 u: 03 Ožujka 2010, 01:07:27 »
al je svejedno đapanez  :mrgreen:
Mr Ante.. si pitao Bubu?
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #5 u: 03 Ožujka 2010, 09:05:10 »
treba mi pumpa od goriva za Gileru VXR-a,pa ako netko ima nek javi,nema trenutno za kupiti treba narucivat pa cekat 15 dana,to je pegla,meni treba sto prije.Hvala! :big_smile:
Klasa "optimist", a?

Kad san skršija skippera u prometnoj prije par godina, za nosač motora su mi rekli da će doć za petnaest dana, pa kad se razvuklo na skoro tri miseca, puka mi film i doša u servis odvest skuter doma, skinuli su nosač sa drugog skippera u servisu i montirali na mog.

Ako ne tribaš ostavit kaparu, slobodno naruči pumpu u dućanu, a u međuvremenu traži polovne po oglasima.
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

« Odgovori #6 u: 03 Ožujka 2010, 12:22:23 »
al je svejedno đapanez  :mrgreen:
Mr Ante.. si pitao Bubu?

evo nesto kombiniram ali imam u planu pogledat i u Bube, svejedno hvala na savjetu! :good2:

« Odgovori #7 u: 03 Ožujka 2010, 12:27:00 »
Klasa "optimist", a?

Kad san skršija skippera u prometnoj prije par godina, za nosač motora su mi rekli da će doć za petnaest dana, pa kad se razvuklo na skoro tri miseca, puka mi film i doša u servis odvest skuter doma, skinuli su nosač sa drugog skippera u servisu i montirali na mog.

Ako ne tribaš ostavit kaparu, slobodno naruči pumpu u dućanu, a u međuvremenu traži polovne po oglasima.

problem je sto treba ostavit kaparu,tako da prvo trazim ovako pa ako nebude nista onda cu narucit, a to kad ti rece 15 dana to ti je mjesec dana najmanje. Ali evo neke kombinacije postoje vidit cemo. Pozzz! :thumbsup:

« Odgovori #8 u: 04 Ožujka 2010, 19:25:28 »
Naso sam, hvala svima na pomoci!!! :thumbsup: