Autor Tema: Narudžbe majica  (Posjeta: 24788 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Narudžbe majica
« Odgovori #240 u: 07 Lipnja 2007, 16:10:36 »
f6 ne se ljutit... treba napravit nekoliko primjera pa nek se odabiru najljepši... ali jedan, ne nekoliko... logično da se svima neće isto svidit i to još ovaj jedan...
naravno prije toga provjerit da se sve od toga može vest...
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

« Odgovori #241 u: 07 Lipnja 2007, 16:34:04 »
Ma znate što gospodo. Ovdje je sada u pet odgovora palo pet različitih prohtjeva. U Dubrovniku vez na majicama radi poduzeče FOTOSTAR na Babinom kuku (Stradun). Rade od jutra do mraka. Tamo možete dati napraviti kakvu god želite majicu. Možete vjerovatno donjeti svoju, može biti crna, zelena ili ljubičasta, s kragnom ili bez. Na CD-u donesete što želite da Vam na njoj bude i oni Vam je naprave. Za cijenu se dogovorite s vlasnikom.
Tati puko film :mrgreen:

Ne ce jutit!!!Pa normalno je da ce svak iznjet svoje misljenje...
Mislim da treba stavit anketu,samo za polo ili obicna majica s vezom...ocu li?
A nek Dado i F6 naprave logo  :thumbsup:
...

Offline Nix

« Odgovori #242 u: 07 Lipnja 2007, 18:36:09 »
Ma znate što gospodo. Ovdje je sada u pet odgovora palo pet različitih prohtjeva. U Dubrovniku vez na majicama radi poduzeče FOTOSTAR na Babinom kuku (Stradun). Rade od jutra do mraka. Tamo možete dati napraviti kakvu god želite majicu. Možete vjerovatno donjeti svoju, može biti crna, zelena ili ljubičasta, s kragnom ili bez. Na CD-u donesete što želite da Vam na njoj bude i oni Vam je naprave. Za cijenu se dogovorite s vlasnikom.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #243 u: 07 Lipnja 2007, 18:53:54 »

Istina. Danas je malo nabrijan!  :mrgreen:
Napravite 2 crste majica i neka ljudi kupuju ako hoce.
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #244 u: 07 Lipnja 2007, 20:58:53 »
F6 slažem se. Ti i Dado kad to sve razradite puknite ovdje konacan rezultat. Uzet ce ko hoce a ko nece neg se snalazi. Ja nemislim bit razlicit od ostalih tako da uzimam samo forumaske majice koje su po dogovoru složene.
 Ako kome nije po gustu nek radje nekomentira ovdje  :thumbsup:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline f6

« Odgovori #245 u: 07 Lipnja 2007, 21:00:12 »
f6 ne se ljutit... treba napravit nekoliko primjera pa nek se odabiru najljepši... ali jedan, ne nekoliko... logično da se svima neće isto svidit i to još ovaj jedan...
naravno prije toga provjerit da se sve od toga može vest...

Aj Hik, napravi nekoliko primjera pa ćemo odabrati  :mrgreen:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #246 u: 07 Lipnja 2007, 21:00:48 »
F6 slažem se. Ti i Dado kad to sve razradite puknite ovdje konacan rezultat. Uzet ce ko hoce a ko nece neg se snalazi. Ja nemislim bit razlicit od ostalih tako da uzimam samo forumaske majice koje su po dogovoru složene.
 Ako kome nije po gustu nek radje nekomentira ovdje  :thumbsup:

:thumbsup: :thumbsup:
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

« Odgovori #247 u: 07 Lipnja 2007, 21:03:59 »
a tko odlučuje u ime svih nas? što nebi komentirali ljudi??? možda neki savjet za majice ili tako nešto pa da lijepo složimo svima da pašu.. :roll:

uglavnom sviđa mi se to što su izvezene lijepo. :thumbsup:

« Odgovori #248 u: 07 Lipnja 2007, 23:15:00 »
Aj Hik, napravi nekoliko primjera pa ćemo odabrati  :mrgreen:

e baš neću :P

ma nenadaren sam za takve stvari :(
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #249 u: 08 Lipnja 2007, 14:04:07 »
Tek sam sad vidio ovaj topic ali je predugačak da čitam cijelu kronologiju od ideje do sada. koliko mogu zaključit još nije donesena odluka o majicama. Ako se ovako nastavi proći će ljeto pa će onda trebat razmišljat o kaputima s logom  :mrgreen:.
 Jučer sam bio na Babinu kuku i vidio te strojeve što rade vez. Stvarno su fascinantni, rade sve moguće. Hajde odlučimo nešto zajedno da ne moramo tamo ić svak pojedinačno sa svojim zahtjevom.
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

« Odgovori #250 u: 08 Lipnja 2007, 14:40:45 »
kako je sve to komplicirano organizirati..

evo jedan prijedlog

-neka se prvo na forumu izabere dizajn (mozda i dva)
-dati fotostaru znakove u digitalnom obliku du-moto-znak1 , du-moto-znak2
-dogovori neki popust za forumaše (cijena veza sa majcom /cijena veza bez majce)
-svatko tko zeli dodje u fotostar zelim  du-moto znak1/2 i tu majcu ili donjet svoju

nisam upoznat sa detaljima da li oni imaju kod sebe majce ili ih posebno narucuju ?

900rr je dobro rekao, majca sa kolarime nije bas za vožnju i tu se u potpunosti slažem...
bas sam sada gledo doma imam neke vezove na onim obicnim majcama pa mislim da vez na takvim majcama nebi bio problem, osim ako oni nemaju dovoljno dobre makinje...

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #251 u: 08 Lipnja 2007, 15:38:37 »
Dok traje rasplet ja kupih proslogodisnji model (jest da onda nisam IN) al nema veze  :mrgreen:
I eh da.. F6 me dobro oderio.... protuvrjednosti 2 kg janjetine u getrou  [smilie=lol] Sala ofkors
 Eto tako da ako ko zeli proslogodisnji model mica ima jos komada... f6 je gore napominjo al niko nista.
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline Laske

« Odgovori #252 u: 08 Lipnja 2007, 16:13:58 »
skulirajte se malo u vezi firme o kojoj govorite, pa nisu oni Forumaška igraonica za ubijanje dosade ! Ljudi sada izbacuju 400 vezenih majica dnevno, mislite da imaju volju, potrebu i želju vesti nama jednu po jednu majicu ??!!!  Amo malo ozbiljnosti i neka se oni koji se uvijek stavljaju u prvi plan sada isprse ! Nema "sada neću", a inače hoću !
Laske

« Odgovori #253 u: 08 Lipnja 2007, 17:08:35 »
ovo je bilo da sav teret ne padne na jednoga...
oli ne postoji cijena za pojedninacno vezenje ?
koliko se sjecam Dida mi je rekao daje vezenje njegovog znak (nedje u slavoniji) platio 150kn, taj znak je dosta veci od loga sto bi mi šili... i nije izradio 400 nego jedan

pa eto ti preuzmi ulogu vodje, sasvim jednostavno...
pokupiš narudbje platiš i onda cekas kada ce ti tko uzet majce i dat pare ;)

Citat:
Amo malo ozbiljnosti i neka se oni koji se uvijek stavljaju u prvi plan sada isprse ! Nema "sada neću", a inače hoću

ne znam o kojoj osobi pricas, ali oni koji se isprse i naprave nešto...
« Zadnja izmjena: 08 Lipnja 2007, 17:40:47 od fjaka »

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #254 u: 08 Lipnja 2007, 18:18:03 »
Mir!  :mrgreen:

f6 i ja idemo ujutro u Fotostar vidjet što se može izvest od jedne pripreme što sam napravio.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63