Autor Tema: gume  (Posjeta: 5877 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: gume
« Odgovori #30 u: 12 Ožujka 2010, 00:10:48 »
Prvi vmotor preko 125 ccm bio mi je xt- :big_smile: naravno 600, sa starim gumama,  proso s njime par hijada tako i promjenio par novih Miselinki , mislio sam prvih parsto kilometara na njemu da sjedim doma u kaucu... Lud osjecaj za koji vrijedi kupit i platit PAR guma! :biker2: [smilie=sretan]

Najsretini sam bio na XTX Yamahainim orginalnim Pirellicama, nekim :roll:, iz djira bi se vratio sa frizima na rubovima kanala, trosila se ko nevrjeme, trajala je 4500 do zica.... Trazio je, nisam naso pa stavio neki Michelin  :driver: [smilie=mortal], tvrda... slabo se grije...

Može li mi netko objasnit kako nekima uspiju izdrzat 20000 km a meni treba vise kompleta na tu kilometrazu  :think:
  I traju mu 2-3 godine!  :sarcastic:

...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #31 u: 12 Ožujka 2010, 08:52:19 »
Mjenjam  u setu, iako se zadnja potroši prije prednje. Trenutno sam montirao Avon Viper, sve pohvale za gumu, no vidjećemo trajnost.

Prije sam imao Pireli Diablo, dobro drži, no je i trajala jako puno (skoro 14.000 km). Evo kako je izgledala na 14.000 kada sam krenuo da montiram Avon

« Odgovori #32 u: 14 Ožujka 2010, 14:53:45 »
upravo stigao set metzeler m3 sportec  :tongue3:
prvi put da cu imat set istih guma  [smilie=lolroll]
pa bumo vidili  :stinker:

« Odgovori #33 u: 17 Ožujka 2010, 10:27:30 »
Ne znam jesam li vec negdje ranije napisao (nemam vremena, ipak radim  ;) ) ali ja vazda mijenjam oba dvije.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #34 u: 17 Ožujka 2010, 10:29:18 »
2 wulfy:

Jesi li je ovo przio ili si fakat ovako na zicama vozio?
(Dobro, jos nisu izlecele ma im nije vele falilo.)
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)