Autor Tema: Zasto?  (Posjeta: 2311 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zasto?
« u: 24 Rujna 2009, 14:21:43 »
Zašto?
... neki kupuju motor da bi bili vidjeni na njemu i misle da je 4500 okr/min maximum motora?
... kupuju nešto što ne znaju iskoristiti do kraja?
... bacali pare na nešto zbog šminke?
... da li uživaju u motorima,ali ne znaju izabrati pravi za sebe i svoje potrebe?
... vole voziti brzo,a nisu spremni za to?
... to be continued...  :paranoid:

"Learn from the mistakes of others, you may not live long enough to make them all yourself."
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Odg: Zasto?
« Odgovori #1 u: 24 Rujna 2009, 14:44:46 »
kupiš ono što ti se sviđa pa vozio ga na 5000 o/min ili 10000 o/min....
Makar stojo u garaži i imo godinšnje 1000km, zadovoljština nema cijenu...

-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #2 u: 24 Rujna 2009, 14:50:46 »
Zato sto svak svoje pare trosi kako i za sto hoce!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #3 u: 24 Rujna 2009, 16:06:03 »
e zato ja vozim motor prema potrebama a opet mogu s njim na kraj svijeta istina za takav put bi mi trebalo malo više od 80 dana :biker2:

« Odgovori #4 u: 24 Rujna 2009, 18:45:06 »
a zašto tebi fali kubik daske :?: 8)
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #5 u: 27 Rujna 2009, 14:06:22 »
a zašto tebi fali kubik daske :?: 8)

:paranoid:

[smilie=lolroll] [smilie=lolroll]

:stinker:

« Odgovori #6 u: 28 Rujna 2009, 14:40:57 »
A zašto ovakvi likovi s ovakvim motorima kreću na toliki put,nemam pojma odakle su,neke zelenkaste tablice su bile,neki motorini nepoznate marke,a opaljeni skroz,vidio sam ih i slikao ovo blizu Ploča,i nakon par dana su išli nazad opet sam ih sreo s autom,vjerojatno su u Du bili...

...

« Odgovori #7 u: 30 Rujna 2009, 13:05:32 »
kupiš ono što ti se sviđa pa vozio ga na 5000 o/min ili 10000 o/min....
Makar stojo u garaži i imo godinšnje 1000km, zadovoljština nema cijenu...

Sve za zadovoljstvo... sretnem mnoge "zadovoljne" na magistrali sa zzr-ovim,zx10-rovima i inima... prodjes kraj njih na magistrali svojim standardnim tempom i onda im vise voznja nije zadovoljstvo vec kako te stici,prestici, um vise ne koriste,a steta jer je blisko povezan s vjestinom i tehnikom voznje... a zasto?  :doh:

“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline aurellie

« Odgovori #8 u: 30 Rujna 2009, 17:11:17 »
Zašto pitaš kao da neznaš filing? Bez ljutnje, ali malo ti fali km/h da bi bio najbrži na cesti  :lol: a kad te obiđe netko brži znaš kako je, pogotovo filing kad se staviš a ovaj svejedno ode  [smilie=lolroll]

The machine spirit is with me!

« Odgovori #9 u: 30 Rujna 2009, 19:03:13 »
Pa ne znam filing jer vozim po svome(koristim um,ako ne znas citati) tj. dovoljno sigurno da negdje ne otresem jer toga mi je vise dosta,a time se natjecateljski nikad nisam bavio, osim "tko zadnji placa rucak."  :heat:
Vise volim sportove gdje ti puls ide preko 130.  ;)

P.S. Ne zaboravi da je tebe dvaput KARAVAN prestigao po magistrali dok si mislio da si najbrzi!  [smilie=lolroll]