evo ja sam polaskan Dokovom cestitkom ,a ja bi isto tako Doku zahvalio na tehnickoj podrsci tj. bez njegovog timera nebi mogao izmjerit nista a bez prikolice bi morao vozit dogore a isto tako mi je preporucio i "prodao " za supercijenu trkace gume.mislim da nam je bilo super i da su dojmovi odlicni,a mene je posebno dojmilo kad mi se nakon cetvrtog kruga odmah ujutro upalila lampica rezerve a ja ko ja vozio jos nekih 25 km po stazi i onda isao tankati . naravno nije bilo struje pa na grobniku pumpa nije radila te sam izasao na autoput i "naravno falio"

prvi izlaz,te odlucio voziti naprijed da se ne vracam po autoputu u supotnom smjeru

nakon jednog kilometra mi je motor poceo kasljucati i onda umro

( na sred autoputa) medutim blaga nizbrdica mi je omogucila da na leru preteknem jedan sleper

i ubacim se u prvi izlaz sa autoputa te sam se nasao u "cavlima" iznad Rijeke sa sto kuna u djepu,bez mobitela i u race opremi

. tako udjoh u prvu cvjecarnicu trazeci info za najblizu pumpu i tete mi je gledajuci me u cudu

objasnila da je jedan km i po pumpa "uzvodno" sto mi i nije bilo najsretnije rjesenje. vec sam se otprije poceo castiti sam sebe raznim prigodnim imenima

. onda sam tetu ja upitao ima li kakvo sretnije rijesenje recimo za voznju u leru i onda mi je ona preporucila grad Rijeku

koja se nalazi nekoliko km "nizvodno". e pa tako sam ja progurao malo

i ko pravi racer na leru u full opremi

sretno stigao u Rijeku natankavsi to odurno gorivo ( kad ce vise napraviti raceeletric motor ). eto pouka nosite bidon na Grobnik i cim se upali rezerva gas na pumpu