Autor Tema: Jet Ski  (Posjeta: 6901 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Jet Ski
« Odgovori #15 u: 28 Kolovoza 2009, 14:35:14 »
I pretpostavljao sam da je kineski, ali najgore je radi dijelova (vjerovatno ih nema rezervnih), jer je sve super dok pali i vozi, a kad rikne možeš ga bacit.

Hvala na komentarima, al mislim da je bolje uzet polovnu Yamahau Xl 700 ili sl... pa i ako rikne znaš da ima servis i da je možeš napravit, zar ne ?!!?  :?:

Najbolje ti je imati Yamahu,Suzuki,Hondu i Kawasaki,tim sto su Japanci i nemaju bas nikad nikakvih problema,a svi njihovi uvoznici imaju pun lager dijelova, dodje ti za dan-dva.  :lol:
Kladim se da ovi koji prodaju ove jetove nemaju niti jedan dio niti ce ga ikad imati.  :pick nose:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #16 u: 28 Kolovoza 2009, 19:45:42 »
Najbolje da uzmete barku do 4 m sa tomosom 4 electronic,po mogućnosti neka barka ima i jedro da vam posluži kad crkne motor a ne znate veslat ili nema škarme za vesla  :thumbsup:
The Art of Motorcycle.....

« Odgovori #17 u: 29 Kolovoza 2009, 00:45:17 »
I pretpostavljao sam da je kineski, ali najgore je radi dijelova (vjerovatno ih nema rezervnih), jer je sve super dok pali i vozi, a kad rikne možeš ga bacit.

Hvala na komentarima, al mislim da je bolje uzet polovnu Yamahau Xl 700 ili sl... pa i ako rikne znaš da ima servis i da je možeš napravit, zar ne ?!!?  :?:

Ajde provjeri sutra ima li djelova za xl700 pa mi javi da znam   :heat: :heat:

Nije, nije ! Sad ćemo mi bombarderi ispat krivi za takvo razmišljanje !  :big_smile:

Jeli se ja varam ili za renomirane marke isto treba cekat djelove odredeno vrjeme a nema ih odma na lageru pa ne radi klima u autu neko vrjeme bez obzira sto se auto korirti za poso i bez nje covjek ne moze radit pola dana  :paranoid: :paranoid:
« Zadnja izmjena: 29 Kolovoza 2009, 08:47:19 od Vicko »

« Odgovori #18 u: 04 Rujna 2009, 11:11:26 »
al se ovi skuteri još prodaju?
A fino je to al kad sam ja iša neki dan s kumom,uru se vozili,i aj ti natoči onda 30 litara...skup sport
...

« Odgovori #19 u: 05 Rujna 2009, 12:56:24 »
Najbolje da uzmete barku do 4 m sa tomosom 4 electronic,po mogućnosti neka barka ima i jedro da vam posluži kad crkne motor a ne znate veslat ili nema škarme za vesla  :thumbsup:
...patriote zaboravio si pendulu nabrojat!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.