Autor Tema: A I OVO VRIJEME DANAS  (Posjeta: 11600 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

A I OVO VRIJEME DANAS
« Odgovori #30 u: 11 Travnja 2006, 20:33:42 »
:oops: je ali ipak su i meni proradili klikeri nece vise lako dok sam s motorom :idea2:
JAHACI BABE RUZE

A I OVO VRIJEME DANAS
« Odgovori #31 u: 11 Travnja 2006, 20:38:19 »
Citat: "GRCUN"
:oops: je ali ipak su i meni proradili klikeri nece vise lako dok sam s motorom :idea2:
eheej! pa daj čovječe oš ti odgovoprit! jel s emože na neku kavu samnom i sa još nekim foumašima? mene zanima taj ER-5 kupujem ga ali na karju lejta a ni sjeo na njega nisam pa da ga malo uživo vidim sjednem eventualno isprobam...dam ti...evo dam ti bombon! :mrgreen:  nee zezam se...platim kafunjaru! :wink:

A I OVO VRIJEME DANAS
« Odgovori #32 u: 11 Travnja 2006, 21:37:52 »
ma moze naravno samo neka ucini jedan lijepi dan pa javi i tako po cijele dane lunjam glavom bez obzira a nisam ti ja bas neki za bombona ali malo brzine moze ali ono samo dz, a sto se tice motora ono s obzirom na moj nacin zivota drama ono zvuk skoro ko java pa te ne pali na turu ali ako se stavis kroz kupare moze do dvjesta s tim da sam jednom vec poljubio ovaj znak onako solidno i jos nije cijeli napravljen , i eto
JAHACI BABE RUZE

A I OVO VRIJEME DANAS
« Odgovori #33 u: 11 Travnja 2006, 21:40:47 »
a e i evo zaboravio sam ima jos jedan bas mi ga prijatelj uzo i to moro ic po njega u st i vise se ne proizvode tako da ti je bolje trazit nesto drugo ili polovno ali nema ti ih puno da se prodaju
JAHACI BABE RUZE

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
A I OVO VRIJEME DANAS
« Odgovori #34 u: 11 Travnja 2006, 21:50:08 »
Er5 crni.. hm! Ima jedna u zupi vidim novi.... zupa od mene 2km a neznam tko ima koji motor...
  a grgu znam smo po izgledu a ne po TTR-u  Ovu sub tek skonto da je on to.

Er5 200pro Kupara??? Hm.. koliko bi onda Z-mogao :roll:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

A I OVO VRIJEME DANAS
« Odgovori #35 u: 11 Travnja 2006, 21:54:49 »
ma kojih 200????? cajger ti neradi ili ?
ok dogovorimo se onda.....inače..kko to da se neproizvode prvi puta čujem isto tako sam neki dan u Dantea bio da vidim jel s emogu naručit iako ja sve živo naručujem iz Zagreba pa ću i motor tamo naručit a ko zna! možda uzmem i neš polovno budem vidio! kako ću stajat sa lovom! inače to će biti prvi motocikli da će biti baš moj! takod a jedva čekam! :D  a do tada se guzim sa skuterkom i tako....

A I OVO VRIJEME DANAS
« Odgovori #36 u: 11 Travnja 2006, 21:58:23 »
dodji dok se nije razradio pa ce mo vidit , ma nije nisam neki trkac onako nekad kad nema auta mozda nije bilo 200 ali 195 je 100%, a sad imaju dva ono skoro ista a mislim da te znam navratis ti doli u club(23)ponekad pa drugi put te castim tri dcl. ako hoces sad dok imam jos love
JAHACI BABE RUZE

Offline Rookie

A I OVO VRIJEME DANAS
« Odgovori #37 u: 11 Travnja 2006, 22:02:22 »
Prodjem dole nebi li naso koga poznatog za kafu al to je rjetko tako samo da prodjem. Ima i ovih crnih dosta al skuzit ces me po LeoVince-u i nekim drugim detaljima

A I OVO VRIJEME DANAS
« Odgovori #38 u: 11 Travnja 2006, 22:02:34 »
Faberu evo provjerit cu opet ali ja ga uzo sredinom proslog ljeta u dantea ono skupio love taman tako potrosio previse ali eto i kasnije prijatelj hoce istog i moro cekat nedje do nove godine i to nedje preko slovenije pa ga moro ic uzet u split ali evo vidit cu ga mozda i sutra pa ga pitam tocno
JAHACI BABE RUZE

A I OVO VRIJEME DANAS
« Odgovori #39 u: 11 Travnja 2006, 22:07:50 »
je po leo vinchiju i lijepoj guzi vidijo sam slike sad znam a ja sam ti obican kloso tako da se ne iznenadis ali eto
JAHACI BABE RUZE

A I OVO VRIJEME DANAS
« Odgovori #40 u: 11 Travnja 2006, 22:29:57 »
Citat: "GRCUN"
je po leo vinchiju i lijepoj guzi vidijo sam slike sad znam a ja sam ti obican kloso tako da se ne iznenadis ali eto
    :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
vrištiiim lolčina! :mrgreen:

Offline Rookie

A I OVO VRIJEME DANAS
« Odgovori #41 u: 11 Travnja 2006, 22:29:53 »
Mislis da sam ja bolji? Ajd ako me snimis dje pa mahni il baci stolicu ispred cluba da te onda skontam.  Nepijem alkohol dok nefine korizma :mrgreen:

Offline ntR

hmm
« Odgovori #42 u: 11 Travnja 2006, 22:31:17 »
hmm sljivovica? :D [/quote]
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

Offline Rookie

A I OVO VRIJEME DANAS
« Odgovori #43 u: 11 Travnja 2006, 22:33:14 »
hm.. da... samo misli se na motor... Grcun nije dvocjevka :mrgreen:

A I OVO VRIJEME DANAS
« Odgovori #44 u: 11 Travnja 2006, 22:41:43 »
a sto sad da recem jebote  evo na posto sad jos i peder
JAHACI BABE RUZE