Autor Tema: Prikaze party, Suvarevina, 08.04.06.  (Posjeta: 9956 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Prikaze party, Suvarevina, 08.04.06.
« Odgovori #15 u: 09 Travnja 2006, 13:13:22 »
2f6 mozda se posramio kojan....

Nego je li tko ostao i gledao paljenje gume je li bilo dobro..... :mrgreen:

« Odgovori #16 u: 09 Travnja 2006, 13:53:24 »
A jebiga,zao mi je  :cry:  :banghead:   ali sam prepozno samo Rookiev motor a ni u to nisam bio siguran jer je bio jos jedan Z-750 sa Leo Vincijem!Da sam bio siguran da ste to vi naravno da bi se javio!a sorry,neznam sto bi drugo reko :oops: .nadam se da ce bit jos prilika za upoznavanje
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

« Odgovori #17 u: 09 Travnja 2006, 20:55:58 »
Citat: "Rookie"

[smilie=wtf] Ove slike su mi nepoznate a ja bio s vama :!:  Alo raja pa kud ste mene izgubili?

he he, cujemo da si se moto oko neke crvenokose :wink:  :mrgreen:

evo ostatka
http://free-du.t-com.hr/fjakone/20060408-prikaze/index.html

zahvaljujem Shez na slikama  :D  [smilie=ruza]

« Odgovori #18 u: 09 Travnja 2006, 21:06:48 »
bilo je fantastično..slika ima jako dobrih...uskoro i ja par svojih uploadam.... :wink:
a rookie..mene si zezao..sad neka svi tebe malo zezaju.,... :mrgreen:
ps. ne,stvarno,koji ti je ono bila crvenokosa?  :mrgreen:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #19 u: 09 Travnja 2006, 21:14:29 »
Citat: "Kojan"
A jebiga,zao mi je  :cry:  :banghead:   ali sam prepozno samo Rookiev motor a ni u to nisam bio siguran jer je bio jos jedan Z-750 sa Leo Vincijem!Da sam bio siguran da ste to vi naravno da bi se javio!a sorry,neznam sto bi drugo reko :oops: .nadam se da ce bit jos prilika za upoznavanje

evo pa nas zapamti za slijedeći put :!:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #20 u: 09 Travnja 2006, 22:21:52 »
Hm crvenokosa....
Jedino sam bio s "ovom" pa ste malo zamjesali loncice :mrgreen:

Te malo kasnije s ovom :oops:  (nazvo sam je Shez)

Sto se tice motora..... prvo sam slinio za ovim:

Pa me nesto steglo oko srca kad sam vidio ovog

ovo je jos nista kakav je s druge strane.. nazalost nisam imo aparat da poslikam
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #21 u: 09 Travnja 2006, 22:24:16 »
neima mene :shock:
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

Offline ntR

Sorry
« Odgovori #22 u: 09 Travnja 2006, 22:54:13 »
2Laske Laske ono nisu bila nikakva podj.. na mladenacki nacin, nisam ono napiso radi tioga sto mi nisi dao motor i ne znam zasto si to pomislio jer nisam takva osoba, ako sam te ikako uvrijedio sorry ali ono je bila zafrkancija kao cijeli moj post i shvacam sto si htio reci i mogu reci da te podrzavam ali moj post je bio zafrkancija. :)  8)
2shez & Fjaka Dobro uradjen posa Shez = Fjaka 3 blago tebi fjaka kolko imas potomaka  :D
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

« Odgovori #23 u: 09 Travnja 2006, 23:57:07 »
Ja sam zbog obaveza stigao tek u 21.30 i to na posuđenom motoru.
nikoga nisam vidio, što nije bilo teško jer su agregati stalno crkavali.
"muzika" mi je bila preglasna i u krivom tonalitetu  :mrgreen:
inače sam primjetio da se ljudi odlično zabavljaju, i da su se okupili u iznenađujuće velikom broju, te  je opći dojam da je Party uspio. čestitke Moto klubu Prikaze.

Offline Laske

Re: Sorry
« Odgovori #24 u: 10 Travnja 2006, 00:30:44 »
Citat: "ntR"
2Laske Laske ono nisu bila nikakva podj.. na mladenacki nacin, nisam ono napiso radi tioga sto mi nisi dao motor i ne znam zasto si to pomislio jer nisam takva osoba, ako sam te ikako uvrijedio sorry ali ono je bila zafrkancija kao cijeli moj post i shvacam sto si htio reci i mogu reci da te podrzavam ali moj post je bio zafrkancija. :)  8)
2shez & Fjaka Dobro uradjen posa Shez = Fjaka 3 blago tebi fjaka kolko imas potomaka  :D

ja sam ti održao prodiku, ali na kraju svega velikim slovima nešto piše... NE SMETA  :twisted:  :mrgreen:

sve je u redu Toni, nemaš brineš...  [smilie=pals]
Laske

« Odgovori #25 u: 10 Travnja 2006, 09:37:48 »
A di su slike paljenja guma.... :(  :D

I ciji je ono ilupani Z750....
nije valjda tvoj rookie :mrgreen:

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #26 u: 10 Travnja 2006, 10:14:24 »
je li to nema nijedne slike Helginog paljenja gume  :?:  :mrgreen:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #27 u: 10 Travnja 2006, 14:09:28 »
Noooo way,a ovo se moze tumacit svakako po meni,f6-vama bi se ja javio uffff,pa vas vidit i ne javit se,ko,ma vi ste meni naj forumas i najvise vas cjenim,evo javno,mislim da ste ko osoba stvarno zupper,iako vas ne poznam,a naravno svi ste mi dragi,ali f6 mi je prirasto srcu nekako,covik i po mi je.Covik kome NESMETA je pravi covik.Dalje Fjaka Omcho Dado DOKTOR niksaRR Emir(di je on),svi svi svi,Bajac Faber Rookie Shez,LASKAS LASKE,BURNOUT,ma nisam smija nabrajat zna sam da cu zaboravit nekog,AKO SAM NEKOG I ZABORAVIO TO JE ZBOG NJEGOVE SLABE AKTIVNOSTI NA FORUMU PA SORRY,eto svi ste mi super ekipa i mozda je bolje da nas nema vise na forumu jer smo ovako stabilniji i blizi jedni drugima,ekipa prava.

Drago mi je da stvarno ima super ljudi na forumu koji bez premisljanja uvjek nude pomoc jedni drugima,a to ne javit se,mozda je coviku stvarno bilo bad,al nije u redu svakako,nemozes rec Kojan da nisi ih pozno,ko njih nezna,al ako je bilo bad i nisi osjeco da trebas poc tamo i ako bi se osjecho ko stranac to je OK,i meni bi bilo nekako al  sigurno bi poso.

A Laske, :thumbsup: ,tako su i meni uvik govorili da se ulizivam,a samo sam postivao starije a i kolege,svaka chast,samo nastavi bit pristojan,ima dosta neodgojenih koji ce ti uvik sr.. pa nebrini i ne ljuti se,samo reci NESMETA!!!!!
...

« Odgovori #28 u: 10 Travnja 2006, 17:48:27 »
Citat: "Rookie"

Te malo kasnije s ovom :oops:  (nazvo sam je Shez)

cute... :mrgreen:
samo..jeli i njoj sic mokar?  :mrgreen:
ps. nadrapat ćeš...

Citat: "fjaka"

zahvaljujem Shez na slikama  

no frks...i drugi put sa zadovoljstvom....kad treba zovi... :mrgreen:

još samo želim reći da unatoć tome što nisan dugo stala...da je bilo stvarno super....ljudi super,raspoloženje super..ma sve super!
A žao mi je jedino onih koji nisu bili nazočni..stvarno ste imali što propustiti!

ps. kad je osnivanje MC "Forum"-a? :mrgreen:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #29 u: 10 Travnja 2006, 18:21:59 »
Citat: "shezael"
ps. kad je osnivanje MC "Forum"-a? :mrgreen:

onda ispadas iz igre ili mjenjaš spol    [smilie=think]  :mrgreen:  :mrgreen: