Autor Tema: PH Skuteri 2006  (Posjeta: 8557 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline f6

PH Skuteri 2006
« Odgovori #15 u: 03 Travnja 2006, 21:03:11 »
Citat: "Dado"
Ovo je sve što u pravilniku piše o licenciranju staze: :shock:

"Minimalna dužina kruga je 400 m, širina kolnika na najužem dijelu 5m, izletne zone na ravnim dijelovima 2m, na zavojima 5m. Licenciranje staza obavlja Komisija za staze, koju imenuje direktor discipline, prema Pravilniku o stazama.
Organizator je dužan oko staze postaviti reklamne panoe po uputi direktora discipline."

Ima tu dosta obaveza organizatora ne samo oko uređenja staze već npr. treba osigurati potreban broj sudaca što opet predstavlja dodatne troškove jer najbliži suci su ja mislim u Splitu (e hebiga kad je nama lokalcima istekla licenca ima već nekoliko godina).
U svakom slučaju vrijedi pokušati pa što bude.

2Luči: kad bi se mogli zaletit do Luka?

Moja ideja nije da pravimo trku po nekim strogim pravilima o licenciranju staze i neznam da li je to uopće moguče provesti na Prevlaci. Naime niti imamo 5 m široke kolnike niti imamo zone izletanja. Mislim da za početak trebamo napraviti nekakve poligonske vožnje ( ima dovoljno velik poligon) možda neke demonstracije vožnji a ako ustanovimo da možemo sigurno organizirati neku trku scootera to bi bio vrhunac. Smatram da treba ići korak po korak, slično kao što sam ja napravio na bazenu. Naime prvo natjecanje koje sam organizirao je bilo klupsko natjecanje što znači da su plivala samo djeca iz kluba i da se nije nigdje registriralo. U što će to natjecanje za koju godinu prerasti ne znam, ali za sada je tako. Tako ne mislim da nam sada trebaju suci iz Splita (možda neki savjetnik) ni da nam treba neka teatralna staza.

Što se tiće odlaska kod Luka, kako stojiš prekosutra ujutro?
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
PH Skuteri 2006
« Odgovori #16 u: 03 Travnja 2006, 21:23:11 »
Slažem se, može prekosutra ujutro.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline f6

PH Skuteri 2006
« Odgovori #17 u: 03 Travnja 2006, 21:29:47 »
Ja ujutro dogovorim pa te zovem

PH Skuteri 2006
« Odgovori #18 u: 03 Travnja 2006, 22:28:59 »
interesantno da je eto nekom na kraju kraje ipak stalo! to mi je jako drago! bravo ekipa! :wink:

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
PH Skuteri 2006
« Odgovori #19 u: 06 Travnja 2006, 14:29:21 »
Ne znam koliko je ozbiljno to PH u skuterima, ali po onome što smo danas vidjeli na Prevlaci ne znam kako je neko uopće imao hrabrosti staviti utrku na Prevlaci u kalendar za 2006. i to još na početku prevenstva (10.-11.06.). Ta moguća staza nije ni približno uređena i potrebni su veliki zahvati od novog asfaltnog sloja do uređenja izletnih zona pa čak ni točna trasa staze nije poznata. Samo investicija za asfalt iznosi nekih 325.000 kn. Mk Šibenik kao organizator utrke možda ima neku šemu za to sve organizirat ali nakon današnjeg susreta sa direktorom Parka Prevlaka sumnjam da je to ostvarivo tim više što će se o organizaciji moto događanja na Prevlaci raspravljati na lokalnoj razini.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

PH Skuteri 2006
« Odgovori #20 u: 07 Travnja 2006, 19:32:01 »
Ma ja mislim da mi se ovaj jedan frend zeznio...da se ne radi o toj Prevlaci,,,,ne znam nisam siguran

Offline f6

PH Skuteri 2006
« Odgovori #21 u: 08 Travnja 2006, 00:55:24 »
Citat: "Faber"
Ma ja mislim da mi se ovaj jedan frend zeznio...da se ne radi o toj Prevlaci,,,,ne znam nisam siguran

Ma radi se o ovoj Prevlaci. Taj tip što je organizator trka bio je tu i razgovarao s Lukom i pogledao stazu (otprilike kao i mi). Samo mi nije jasno kako je stavio u kalendar nakon jednog neobaveznog razgovora, a što Dado kaže tamo treba uložiti poprilično love i truda. Znači  nakon mudrog i jakog lobiranja treba pokrenuti jednu širu akciju.

Naravno KREćEMO U :boxing:

PH Skuteri 2006
« Odgovori #22 u: 08 Travnja 2006, 15:24:34 »
Citat: "f6"
Citat: "Faber"

Ma radi se o ovoj Prevlaci. Taj tip što je organizator trka bio je tu i razgovarao s Lukom i pogledao stazu (otprilike kao i mi). Samo mi nije jasno kako je stavio u kalendar nakon jednog neobaveznog razgovora, a što Dado kaže tamo treba uložiti poprilično love i truda. Znači  nakon mudrog i jakog lobiranja treba pokrenuti jednu širu akciju.

Naravno KREćEMO U :boxing:
:shock:  e i kako mi sad tu možemo pomoć..nešto učinit napravit..ne kužim.....pa nećemo sjedat prekriženih ruku....mislim...ja ne znam jer nisam bio.... :(

PH Skuteri 2006
« Odgovori #23 u: 22 Lipnja 2006, 14:09:14 »
ja sam zaintereserian za utrku, bio sam par puta na prevlaci i nije mi jasno gdje se to točno misli radit.Ali ima tamo jako zgodnih puteljaka :)
e afraid be very afraid DaRk WiNd will come for you, and blow you away.