Pomognite rad i daljnje funkcioniranje DU Moto Portala i Foruma Postanite Supporting èlan
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ovo je sve što u pravilniku piše o licenciranju staze: "Minimalna dužina kruga je 400 m, širina kolnika na najužem dijelu 5m, izletne zone na ravnim dijelovima 2m, na zavojima 5m. Licenciranje staza obavlja Komisija za staze, koju imenuje direktor discipline, prema Pravilniku o stazama.Organizator je dužan oko staze postaviti reklamne panoe po uputi direktora discipline."Ima tu dosta obaveza organizatora ne samo oko uređenja staze već npr. treba osigurati potreban broj sudaca što opet predstavlja dodatne troškove jer najbliži suci su ja mislim u Splitu (e hebiga kad je nama lokalcima istekla licenca ima već nekoliko godina).U svakom slučaju vrijedi pokušati pa što bude. 2Luči: kad bi se mogli zaletit do Luka?
Ma ja mislim da mi se ovaj jedan frend zeznio...da se ne radi o toj Prevlaci,,,,ne znam nisam siguran
Citat: "Faber"Ma ja mislim da mi se ovaj jedan frend zeznio...da se ne radi o toj Prevlaci,,,,ne znam nisam siguranMa radi se o ovoj Prevlaci. Taj tip što je organizator trka bio je tu i razgovarao s Lukom i pogledao stazu (otprilike kao i mi). Samo mi nije jasno kako je stavio u kalendar nakon jednog neobaveznog razgovora, a što Dado kaže tamo treba uložiti poprilično love i truda. Znači nakon mudrog i jakog lobiranja treba pokrenuti jednu širu akciju.Naravno KREćEMO U