Autor Tema: 01.04.2006 - Orebić  (Posjeta: 2701 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vucko

• **
  • minja 636
01.04.2006 - Orebić
« u: 01 Travnja 2006, 21:35:19 »
Budući da na http://www.du-moto.com/forum/viewtopic.php?t=500 već ima dosta teksta o ovom điru, bit ću kratak, evo i par slika od danas...

Počelo je kao i obično, s mosta...

Stajanje u Orebiću i pronalazak ostatka ekipe u obližnjem restoranu koji imaju problema sve pomesti s pladnja...

...utoliko kao pomoć uskače Doktor... Prvi komentar je bio: "Gle Doktora što je navalio", onda mu se pridružio i Rudi pa je bilo "Gle Doktora i Rudija što su navalili", a pogledajte što je bilo iza toga... :)

Tipična guma plastičara

Vidimo se u sličnom điru opet...

p.s. zakasnio sam na aerodrom 15 minuta.

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
01.04.2006 - Orebić
« Odgovori #1 u: 02 Travnja 2006, 01:22:35 »
Ovaj put ste nasli nesto za prigrist.... srecom Gasho nije bio s nama :mrgreen:   A bilo je komentara od nase ekipe da sljedeci put mi dolazimo na mezu gdje budu Plasticari samo komentar od Plasticara je bio "da ako ista ostane al sumljamo" :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Btw.... ludoooo vozite :twisted:   Naj bolji ogled mi je bio onaj veliki desni bogen i 10ak motora u obje trake... s naravno plasticarima koji prestizu dio moje ekipe i par auta.... Eh da je to bilo slikat.....
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline doktor

• **
01.04.2006 - Orebić
« Odgovori #2 u: 02 Travnja 2006, 08:01:33 »
Dragi moj Vucko, to ti je uvijek tako- najpokvareniji su oni koji se kunu da su najposteniji i da nisu nista ukrali, pogledaj nase politicare a i sve ostale politicare po cijelom svijetu. Svi oni koji su komentirali kako Diktor i Rudi jedu , su se do grla nalabali, a oni sto su se kasnije pridruzili mogli su se ugledati u mene i Rudija kako kulturno jedemo priborom za jelo i gurmanski uzivamo u dobroj hrani.

Offline vucko

• **
  • minja 636
01.04.2006 - Orebić
« Odgovori #3 u: 02 Travnja 2006, 10:44:28 »
Doktore, vidi se da ste se jedino ti i Rudi potpuno prepustili užitku; da vizualni podražaj ne bi narušavao kvalitetu okusa - jeli ste zatvorenih očiju  :D

Eh da, zaboravio sam spomenuti lika na benzinskoj u Orebiću... natočim gorivo i upadam unutra, nema nikoga, čekam, i dalje nema nikoga, izlazim vani i pitam ima li koga, kad eto ti mrzovoljnog zaposlenika (valjda smo mi bili jedini klijenti cijeli dan i narušilo smo mu njegov mir), vuče se ko prebijen, prvo nešto gunđa sebi u bradu, onda govori "ja sam, ja sam"... a Doktoru se zatim obraćao na engleskom  :?:   ... zanimljiv taj poluotočki mentalitet  :D

2 rookie: baš kad pomisliš "kako sam dobro složio ovaj bogen", pored tebe obično u ludim pozama protutnje plastičari sve jedan za drugim... a kad plastičari isto to o prestizanju kažu za Sašu sa motori.hr, a on bi isto to rekao da ga prestigne bilo koji vozač iz GP-a, možeš mislit na što tek onda sliči npr. Rossijeva vožnja...

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
01.04.2006 - Orebić
« Odgovori #4 u: 02 Travnja 2006, 10:58:37 »
Citat: "vucko"

Eh da, zaboravio sam spomenuti lika na benzinskoj u Orebiću... natočim gorivo i upadam unutra, nema nikoga, čekam, i dalje nema nikoga, izlazim vani i pitam ima li koga, kad eto ti mrzovoljnog zaposlenika (valjda smo mi bili jedini klijenti cijeli dan i narušilo smo mu njegov mir), vuče se ko prebijen, prvo nešto gunđa sebi u bradu, onda govori "ja sam, ja sam"... a Doktoru se zatim obraćao na engleskom  :?:   ... zanimljiv taj poluotočki mentalitet  :D

Ma to je bio neki performance koji samo on razumije. Valjda to dobiješ uz gorivo za onu razliku u cijeni (koliko je ono bio eurosuper 98?... 8,80kn?)

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63