pa ja nisam reka da je bolji npr od piaggia vec da je jedna od bolji istocnjacki firmi.Najvažnije je da je dobar uvoznik.A šta se tice npr. piaggia za mene su njihovi 4T motori smece,dok ih nisu poceli stavljat na apriliu i malaguti sve je bilo ok a onda kad su poceli same reklamacije,miješaju ulje i gorivo u karteru vecina,kod piaggia je isto problem jer znam xxx ljudi šta im se dogodilo.piaggio 2t motori su ok pogotovo je NRG trajan(iako je motor kao isti i u runnera ali NRG se pokaza trajniji).Mislim da su opcenito talijani govno naspram japanaca kao i istocnjaci naspraam talijana.Meni je stric kupija hondu silverwing,nije je palija 10 mjeseci i upali na zub...Ako netko gleda kupit jeftin scooter onda ne postoji bolje od Sym Jet 50,10000kn,prodali smo preko 200 komada a niti jedan kvar još nemamo,nismo još nikad prodali npr klip,radilicu,prenos ili sl.Samo plastike,stop prekidace,remene,valjke i prstene prodamo,za njih mogu stavit ruku u vatru.Imam jednog šta je u renti na zadnjem servisu je ima 97000km,star desetak godina.