Autor Tema: Ciao  (Posjeta: 6290 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ciao
« Odgovori #15 u: 28 Ožujka 2006, 10:51:57 »
Drz se knjige ovi forum me unistio,zarazan je...

POZDRAV,cam wel 8)
...

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Ciao
« Odgovori #16 u: 28 Ožujka 2006, 13:46:05 »
Citat: "Kojan"
Imam,ranch mi je od prvog rođaka.ajmo ovako:ti dobijes besplatno đir s konjem a ja dobijem đir s tvojim motorom???necu ti ga slomit,obecavam!!!  :wink:

Ma mislio sam da nesto organiziramo s forumasima.... tj da nesto sredis neki popust il sto god. Da ovi nasi osjete sto je cista konjska snaga medju nogama :mrgreen:  a i to se naravno zalije pa ispadne ugodno druzenje.
  Sto se tice djira..... hmmm viit cemo kako stoje ocjene hehe :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Ciao
« Odgovori #17 u: 28 Ožujka 2006, 14:08:06 »
welcome... 8)

Ciao
« Odgovori #18 u: 28 Ožujka 2006, 14:32:14 »
e pogodio si! odavno sam ti ja ode, samo sam uvjek negdje sa strane, ne volim lajat ko i ti! :lol:
opet smo ti u nedjelju na suvarevini, pa navrati! ma nema zime, vidit cemo se u petak u popovicima,a? :wink:
Moèiæi-Konavle

Ciao
« Odgovori #19 u: 28 Ožujka 2006, 20:28:06 »
dobrodoso :D
mcho racing company

Ciao
« Odgovori #20 u: 28 Ožujka 2006, 23:46:16 »
Citat: "Rookie"
Imam,ranch mi je od prvog rođaka.ajmo ovako:ti dobijes besplatno đir s konjem a ja dobijem đir s tvojim motorom???necu ti ga slomit,obecavam!!!  :wink:

Ma mislio sam da nesto organiziramo s forumasima.... tj da nesto sredis neki popust il sto god. Da ovi nasi osjete sto je cista konjska snaga medju nogama :mrgreen:  a i to se naravno zalije pa ispadne ugodno druzenje.
  Sto se tice djira..... hmmm viit cemo kako stoje ocjene hehe :mrgreen:

:cool2: ideja.  Ja bi mogao sredit s rodjakom jeftinije za forumase ali ne besplatno jer nas ima puno!Kad bi se uspjeli dogovorit to bi bila totalna drama! :occasion:
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

Offline Rookie

Ciao
« Odgovori #21 u: 29 Ožujka 2006, 00:36:21 »
Nemora bit besplatno naravno. Ljeto dolazi pa ce vjerovatno bit tesko to rezervirat i dogovorit pa bi mozda sad u proljece mogli stogoc dogovorit....
 Nist.. ti se tako raspitaj pa javi...

Offline Rookie

Ciao
« Odgovori #22 u: 03 Travnja 2006, 22:55:00 »
Bio sam u djiru do Suvarevine u ovu nedjelju.... tebi ni traga a ostali sljakaju.

Ciao
« Odgovori #23 u: 04 Travnja 2006, 10:28:40 »
oi!
welcome! :!:
ps. kojan koral jelda...pozdravi ih tamo.... :mrgreen:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Ciao
« Odgovori #24 u: 05 Travnja 2006, 20:14:18 »
Bio sam u djiru do Suvarevine u ovu nedjelju.... tebi ni traga a ostali sljakaju.

Dobro je kad si uspio nac gdje je suvarevina!a jebiga stari,bio sam s jednom sinjorinom na picu pa nisam stigo :wink: .dolazis li u subotu? :?:
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

Offline Rookie

Ciao
« Odgovori #25 u: 05 Travnja 2006, 20:18:15 »

Dobro je kad si uspio nac gdje je suvarevina!a jebiga stari,bio sam s jednom sinjorinom na picu pa nisam stigo :wink: .dolazis li u subotu? :?:

Naso sam naso.... samo je put malo uzak a ima onog trnja po puti pa sam :shock:  al stigo sam do vrha. Prostor je odlican.... nikome nesmeta muzika.. ljep pogled... a moze se i sinjorinu odvest u neku setnjicu :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:   U subotu dolazim oko 15:00 i najdalje cu stat do 17:30 jer radim nocnu :cry: