Autor Tema: From China with love...  (Posjeta: 9360 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: From China with love...
« Odgovori #15 u: 20 Studenoga 2008, 20:53:16 »
Jedna je prava masaža od zdravlja a druga je masaža od zadovoljstava. A ti k'o ne znaš. Bit će da ti Lena ćiri iza leđa. Vicko, Vicko.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Offline doktor

• **
« Odgovori #16 u: 21 Studenoga 2008, 05:15:11 »
Jedna ti je masaza tjemena, a druga  tabana

« Odgovori #17 u: 21 Studenoga 2008, 08:58:32 »
Jedna ti je masaza tjemena, a druga  tabana

Hvala doktore ja onega Stijepa nijesam nista razumio prica u siframa koda mu Paula kontrolira sto je napiso prije nego sto stisne posalji [smilie=dobar]

« Odgovori #18 u: 21 Studenoga 2008, 09:18:28 »
Kakve su to dvije vrste masaze :think:

Zar postoje dvije vrste?  [smilie=naughty]
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #19 u: 21 Studenoga 2008, 11:25:52 »
Hvala doktore ja onega Stijepa nijesam nista razumio prica u siframa koda mu Paula kontrolira sto je napiso prije nego sto stisne posalji [smilie=dobar]

Nije svakome isto doma.  [smilie=alright]
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #20 u: 21 Studenoga 2008, 11:28:54 »
Zar postoje dvije vrste?  [smilie=naughty]

Mislio sam ali neću niti komentirati ovo impicavanje.

Ili fakat nisi prob'o obje (ne bih ni ja to stavio na kartu da sva'ko može pročitati).  :twisted:

« Odgovori #21 u: 21 Studenoga 2008, 18:42:27 »
Malo smo istrazivali i pitali neke strucnjake koji su u moto svijetu cijeli zivot.
Slike ce biti naknadno.
Posjetili smo Japance, Honda,made in Japan, tvornica Nanjing, te Suzuki,tvornica Haojue u gradu Changzhou... to su gradovi a ne tvornice... Ostale proizvodace da ne spominjem, Denso,Kymco,Hyundai Aprilia,Piaggio,SKF,Tokyo Steel,svi u jednom gradicu i okolici.  :mrgreen:
Pa su nam malo objasnjavali ili vam ga crtali kao glupima,a nekima jos uvijek treba crtati kad misle da je Japanac jos uvijek u Japanu,a i Europljanin u Europi...
Ne samo da imaju 7 od 10 vodecih svjetskih luka, jeftinu radnu snagu vec imaju sve moguce dobavljace u jednom sirem okrugu tako da im to izradu svih motora cini jeftinijom i pristupacnijom. Nije ni cudno da se cak i Koreanci sele jer njima fali smo dobavljac sitnih dijelova i izracunali su da im je jeftinije imati tvornicu u Kini.
Tko nije bio nece moci vjerovati koja je to drzava kad stavim slike.
Brze motore od 250 ccm nisam vidio jer im je zabranjen promet na autocestama i obilaznicama zbog velikog broja smrtnih slucajeva,a i vise su zainteresirani u pin pong,badminton...
Ogranicenja se svi pridrzavaju jer za svaki traffic violation vam je kazna 6 mjeseci bez vozacke,a sve se snima po cesti.

“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #22 u: 21 Studenoga 2008, 18:42:27 »

Ping Pong dvoboj  ;D

Tai-Chi  :big_smile:

Offline doktor

• **
« Odgovori #23 u: 22 Studenoga 2008, 07:28:03 »
Kada sam ja u osvrtu na prvi kineski skuter napisao da Kinezi imaju svemirsku tehnologiju, djelovalo je jako smijesno, ali cinjenice potkrepljuju  izjavu. Jos samo da malo prorade na nekim detaljima .......eto novih japanaca.

Offline doktor

• **
« Odgovori #24 u: 22 Studenoga 2008, 07:30:21 »
Pisao bih ja jos , ali je usla azdaja u sobu , a i subota je , ciscenje stana, a vanka bura kisa ..........

« Odgovori #25 u: 22 Studenoga 2008, 08:34:21 »
Znaci svatko svoju azhdaju ima. :P

Bravo Vuka,super informacije iz Chine. :thumbsup:
Sex,bikes & rock'and'roll !!!
Shanki manijak.
Bogu mil,a ni vragu nije mrzak.

« Odgovori #26 u: 22 Studenoga 2008, 09:44:50 »
Vuka pa mi smo navikli od tebe da nam uvijek das report o zenama i par slija pa nije valjda da ti nije ni jedna kineskinja upala u oko?  :big_smile:
READY
TO >>
RACE

« Odgovori #27 u: 22 Studenoga 2008, 11:55:39 »
Upalo je njemu vise njih ali je preskrt da plati [smilie=cheer] [smilie=cheer]
''Danas smo na rubu ponora, ali uz nove mjere napravit cemo korak dalje!''- Ivo Sanader

« Odgovori #28 u: 22 Studenoga 2008, 20:32:04 »
I zaboravih Harley Davidson made by Zongshen factory in Chongqing.  :think:
Nema zena u Kini po mome ukusu,ali ima masaze... :mrgreen:

« Odgovori #29 u: 22 Studenoga 2008, 20:32:04 »
http://www.yaodahotel.com/

A ovako vam izgleda njima obican hotel u kojem smo trenutno. :thumbsup:
Cijena kao u dubrovackom privatnom smjestaju, oko 20-ak eura po glavi a sadrzaje pogledajte sami.
2Brunost : kao sto vidis ovdje su ti zene na 4. katu.  :lol: