Autor Tema: Mjesta na kojima se dobro jede i pije!  (Posjeta: 17980 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

niksa

Odg: Mjesta na kojima se dobro jede i pije!
« Odgovori #30 u: 12 Studenoga 2008, 23:29:05 »
vinogradi  :food:,kod Gojka Jablanica tu su lignje najbolje  [smilie=lolroll]

kad smo vec kod bosne djeki kako se zove onaj restoran ispod Sidra (tamo gdje smo bili na cajkama  :mrgreen:)

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #31 u: 13 Studenoga 2008, 09:27:11 »
kad smo vec kod bosne djeki kako se zove onaj restoran ispod Sidra (tamo gdje smo bili na cajkama  :mrgreen:)

Pobrkao si slovo, nije tema gdje se dobro je*e, nego gdje se dobro jeDe. Niksa, Niksa... :doh:

« Odgovori #32 u: 13 Studenoga 2008, 17:29:23 »
Od ovih mjesta što se hrane tiće Vojski do  :thumbsup: a što se ambijenta tiće dvori  :klanjase:
Što se tiče ambijenta u Konavoskim Dvorima:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Al tamo se jede ovako:

:mrgreen:
...

« Odgovori #33 u: 13 Studenoga 2008, 18:12:26 »
Robinzon,ah ta Tuzla nas uvijek zamantra,a pitaj glavnog cajkaša Stijepa  [smilie=lolroll]
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #34 u: 13 Studenoga 2008, 18:58:23 »
Robinzon,ah ta Tuzla nas uvijek zamantra,a pitaj glavnog cajkaša Stijepa  [smilie=lolroll]

:jezik:
Javi mi kada budeš opet mog'o lazit da ti obje opet prebijem.  [smilie=club]
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

niksa

« Odgovori #35 u: 13 Studenoga 2008, 19:18:01 »
:jezik:
Javi mi kada budeš opet mog'o lazit da ti obje opet prebijem.  [smilie=club]

treba se ogrebat u paule onu snimgu kad stijepo plese na svadbi
ko stvoreno za yubito  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

« Odgovori #36 u: 13 Studenoga 2008, 19:27:33 »
e da! Veliki tabor! Zagorje...hehhe..inače iz tog restorana ima prekrasni pogled na veliki tabor...  :thumbsup:
meni se super svidilo tam...klopaš a malo dalje svakakvih životinjica oko tebe hehhe,srna,zečevi,neke specijalne koke i tak,svašta nešto,lijepo i za djecu  :D
tamo sam probao neka domaća zagorska jela.... :D

« Odgovori #37 u: 14 Studenoga 2008, 12:49:56 »
treba se ogrebat u paule onu snimgu kad stijepo plese na svadbi
ko stvoreno za yubito  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Možeš je odmah pod ruku pa doma vodit. :mrgreen:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #38 u: 14 Studenoga 2008, 15:20:25 »
dok ja prohodam ti ćeš valjda poć na more  :lol:kaok ide ona iznad tešnja sunce... [smilie=lolroll]
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #39 u: 15 Studenoga 2008, 14:55:55 »
Ne znam, čim je čujem pa'nem u afane (čitaj stanje posvemašnjeg šoka) pa nikako zapametit.
 [smilie=puke]

I još  (self):censored:
 :mrgreen:

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
« Odgovori #40 u: 15 Studenoga 2008, 15:48:33 »
Kasno sam se uključio u temu ali nemogu vjerovat da nitko nije spomenuo Staroga Mornara u Splitu.Meni naj jače mjesto meso domaće i lepinjice pečene.

« Odgovori #41 u: 15 Studenoga 2008, 16:06:09 »
u splitu se ide kod onih luđaka u Fife na marendu,u Pauline na čevape ili kod hvaranina.gdje je mornar,tamo još nisam bio ali mora da je dobro čim si ga spomenuo  :thumbsup:
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #42 u: 15 Studenoga 2008, 17:34:57 »
Nije loše ni u onoga ispod puta preko puta parkirališta od bolnice (u Splitu). Zaboravio sam ime  [smilie=anger] ali glavno da znam doć'.
Homo Splićani pomozite s imenom.  :help:

« Odgovori #43 u: 15 Studenoga 2008, 18:45:55 »
Pimpinela se zove i imaš pravo - dlične su im marende! Bolje nego u Fife kojeg sam obožavao ali je postao prenatrpan pa mu je opala kvaliteta.
Sail la vie

Offline f6

« Odgovori #44 u: 15 Studenoga 2008, 19:07:52 »
Nije loše ni u onoga ispod puta preko puta parkirališta od bolnice (u Splitu). Zaboravio sam ime  [smilie=anger] ali glavno da znam doć'.
Homo Splićani pomozite s imenom.  :help:

Ili Pimpinela ili Šumica  :think: Ali na Poljudu u Starog mornara imaju roštilj do j..a. Nego kad smo kod Splita ima jedno mjesto o kojem malo ko razmišlja; self service u Mercatora. Veliki izbor jela, pristojna cijena i nema čekanja  :thumbsup:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili